rss
04/30/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Зірковий калейдоскоп \ Єва Лонгорія вийшла заміж
Американська актриса Єва Лонгорія та її коханий, латиноамериканський медіамагнат Хосе Антоніо Бастон, нарешті зіграли весілля.
Церемонія відбулася 21-го травня ввечері в мексиканському містечку Вальє де Браво. Як повідомило джерело «People», на святкуванні було близько 200 гостей.
«Вони побралися біля вівтаря під численними маленькими вогниками», – розповів інформатор.
«Було дуже романтично. Єва була з розпущеним волоссям і всміхалася протягом усієї церемонії. Він був у сірому костюмі», – додало джерело.
За словами співрозмовника видання, привітати молодят приїхали Девід та Вікторія Бекхеми, Пенелопа Крус, Рікі Мартін і Кеті Перрі.
«Вітаю Єву Лонгорію. Найрозумнішу, найкрасивішу жінку з усіх, кого я колись зустрічала. Для мене честь називати тебе моїм другом», – написала Вікі.
«Такий чудовий день, наповнений любов'ю. Ми так любимо Пепе!» – додала вона.
Наречена сама запропонувала екс-«перчинці» зшити для неї святкове вбрання. Вікі погодилася, але відмовилася брати за сукню гроші.
До слова, офіційно Єва тепер не Лонгорія, а Бастон. Принаймні, так написано на картках з весілля, які показала в своєму фотоблогу новоспечена дружина медіамагната.
Як відомо, для 41-річної Лонгорії це третій шлюб. Народження спільних дітей, зі слів зірки, було б «вишенькою на торті», але й без них вона вважає своє життя повним.

Селін Діон дала перше інтерв'ю після смерті чоловіка

Мерайя Кері відклала весілля

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers