rss
04/28/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Краса і мода \ У Франції Оксана Караванська показала одразу дві колекції
Унікальні вишиванки Couture та вечірні сукні української дизайнерки підкорили Париж!

Відома українська дизайнерка та стиліст Оксана Караванська представила на подіумах Франції одразу дві свої колекції. Унікальними роботами Vyshyvanka Couture захоплювалося вишукане товариство у  Парижі – у знаменитому готелі The Westin Paris – Vendôme. А нову колекцію вечірніх суконь Караванської  Український Haute Couture вперше побачили у місті-сателіті Парижа - Санлісі.
У Парижі – у столиці світової моди, де відбуваються Тижні haute couture, - одна з найкреативніших дизайнерів України представила продовження колекції  Vyshyvanka Couture Третього Тисячоліття. Ця колекція Оксани Караванської поєднує сучасність з автентичністю, мистецтво із модою, вінтаж із найновішими тканинами, технологіями та неординарним кроєм.
Особливим був показ нової колекції Караванської Український Haute Couture у місті Санліс, в абатстві Святого Венсана, яке у 1065 році заснувала королева Франції Анна Ярославна, донька князя Ярослава Мудрого і Шведської принцеси Інгегерди. Власне, Анна Ярославна була однією із тих великих жінок, які надихнули Оксану Караванську на створення цієї колекції вечірніх суконь - колекції,  інспірованої, народженої та пронизаної Україною, постатями видатних українських жінок у світовій історії. Цей одяг - настільки самодостатній та неординарний, що може існувати поза модою і часом. В містичній атмосфері абатства Санліс, у променях вечірнього сонця, Український Haute Couture сприймався по-особливому.
Примітно, що рівно через місяць, 25 червня, нову колекцію Оксани Караванської Український Haute Couture буде показано і в Україні – у рамках Міжнародного джазового фестивалю Alfa Jazz Fest 2016 у Львові. Як і торік, дизайнерка обрала місцем дефіле моделей напрочуд незвичне місце – Митрополичі Сади на Святоюрській горі. Завдяки Караванській унікальна пам’ятка рококової архітектури ХVІІІ ст. удруге прийме світських гостей.

Title Title 
 Title Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title


Фото Юрія Білака
Прес-служба Оксани Караванської

Зоя Звиняцьківська: «Коли людина вдягається нетривіально, я її дуже поважаю»

Оксана Караванська показала нову колекцію – «Український Haute Couture»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers