rss
04/26/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Студентська палітра \ У лютому студенти КПІ навчатимуться дистанційно
Студенти Національного технічного університету "Київський політехнічний інститут", через скрутну ситуацією в енергетичній сфері та на пропозиції Міністерства освіти і науки України, перші чотири тижні весняного семестру будуть навчатися дистанційно, повідомляє прес-служба НТТУ "КПІ".
"З метою виконання графіка навчального процесу... запровадити в університеті протягом перших чотирьох тижнів весняного семестру 2014/2015 навчального року дистанційні елементи навчання, з використанням інформаційно-комунікаційних технологій в опрацюванні теоретичного матеріалу, виконанні практичних та індивідуальних завдань", - йдеться в указі ректора КПІ Михайла Згуровського.
Згідно з інформацією, комунікація між викладачами і студентами відбуватиметься через систему "Електронний кампус", яка функціонує в університеті.
В указі ректора йдеться про те, що, відповідно до санітарних норм, здійснюватиметься опалення в науково-технічній бібліотеці НТУУ "КПІ" і в 13-му корпусі, де у студентів буде вільний доступ до інтернету.
Також прес-секретар НТУУ "КПІ" Євген Бульда уточнив, що засідання державних екзаменаційних комісій відбуватимуться згідно з графіком і для цього буде надано повне матеріальне і технічне забезпечення.
Зазначимо, що Центр міжнародних проектів "Євроосвіта" склав 8-й рейтинг найкращих ВНЗ країни - топ-200 України, в якому перше місце розділили лідери минулого року - КНУ імені Шевченка та НТУУ "Київський політехнічний інститут".

Українські студенти поїдуть навчатися за програмою обміну до США замість росіян

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» Норвезько-українська громадська організація «Maidan Norway» Міжнародний конкурс для української молоді «Життя –Тобі…» (думки і судження про українське сьогодення)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers