rss
04/29/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Студентська палітра \ Під час водної битви в Одесі встановили два рекорди України

Хоч після свята Івана Купала минуло вже зо два тижні, та 20 липня, спекотного надільного дня, юні одеські бешкетники влаштували масове обливання водою. Сухим не залишився ніхто, хто опинився біля фонтанів у міському саду та оперного театру під час улаштованого тут водного бою. В ньому брали участь дві команди: «Армія Посейдона» (чорні) і «Воїнство Нептуна» (білі).  

Екіпірований натовп молоді й підлітків, озброєний відрами, пластиковими пляшками, водяними пістолетами та кулеметами, спершу вичерпав усю воду з фонтанів, а потім почав поповнювати свій арсенал просто з кранів для поливання газонів. Свою лепту в підзарядку водної зброї внесла навіть жабка зі скульптурної композиції біля Морського музею. А купання цього дня не уникли навіть відпочиваючі на лавах пенсіонери та випадкові очевидці бою.
Підсумки чорно-білої баталії учасники підвели на Думській площі. За словами організаторів, це був наймасовіший водний поєдинок в Україні, в якому взяли участь 1214 зареєстрованих юнаків і дівчат, а загалом, до битви долучилися понад три тисячі ентузіастів. Після двобою мокрі до нитки учасники заполонили Дерибасівську, утворивши на ній найбільший у країні живий знак безкінечності. Ось такими двома рекордами ознаменували одесити цей день. А фінішували «обливалки» вже на пляжі Лонжерон. Усі були задоволені тим, що в такий непростий час одесити залишаються вірними собі й не втрачають почуття гумору.

 TitleTitle 
  
Title Title 
  

 Фото автора

Привіти від Пластових таборів у Middlefield, Ohio

Ми народилися вільними – і нікому цю волю не віддамо!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers