rss
04/27/2024
EN   UA

Час i Події

#2022-08

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Освіта \ Конкурси, онлайн-курси та інші можливості

Від редакції:
Хочете дізнатися щось нове? Ми знаємо чарівні місця :)

Науковий фестиваль у Львові шукає таланти!

«Наука – це цікаво та весело!» – впевнені організатори Boom! Festival. Тому і створили науковий фестиваль, мета якого – закохати школярів та молодь в точні на природничі науки, подолати стереотип «наука – це нудно».
Територія фестивалю проголошується територією рівності та натхнення: абсолютно кожен охочий, незалежно від віку, статусу, і тим паче – оцінок у табелях й атестатах, зможе власноруч провести експеримент в імпровізованій лабораторії просто неба, зробити маленьке диво та переконатися, що наука може бути доступною та цікавою. Під час заходів фахівці разом із підготовленими українськими волонтерами продемонструють та пояснять різноманітні закони фізики, хімії та біології та інших наук.
Організатори оголошують конкурс серед науковців на наукових команд на представлення результатів своєї наукової творчості (прототипів, винаходів, цікавих дослідів і т. д.) на фестивалі 6-7 вересня, у м. Львові.
Отже, якщо ви згодні, що наука – це круто і маєте, що показати світу – організатори чекають на вас!
Дізнатися більше можна тут: http://greencubator.info/wp-content/uploads/BoomFestival.pdf

Онлайн курс від Стенфордського університету «Технологічне підприємництво»

Як перетворити технологічну ідею в реальну підприємницьку можливість? Як знайти ресурси для нового проекту та підібрати правильну бізнес-модель? Як навчитися перетворювати проблеми в можливості? Відповіді на ці та багато інших питань шукайте в онлайн курсі Стенфордського університету «Технологічне підприємництво».
Це вже другий набір на курс – минулого разу 40 000 студентів з різних країн світу брали участь у навчанні та працювали в командах. Найкращим командам допомагали ментори з Кремнієвої долини, а деякі навіть отримали можливість презентувати свої ідеї інвесторам. Багато хто з випускників продовжує розвивати свої стартапи, дехто цього разу сам стане ментором команд.
Курс стартує 14 липня, так що не зволікайте і підписуйтеся!

Дізнатися більше можна тут: https://novoed.com/venture1-2014-2

Додаткова сесія ЗНО: особливості та відмінності перебігу тестування

Сергій Квіт: «Українська ІТ-галузь повинна витіснити металургію»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers