rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Чарівний Київ в Українському Інституті Модерного Мистецтва.

Під звуки мелодій чарівний Київ загостив до Українського Інституту Модерного Мистецтва в суботу, 5-го березня. Це була тема 8-го річного аукціону в УІММ, присвячена відкриттю нового фойє.

 Title 
  
Президент пані Орися Косак-Кардоссо привітала всіх гостей, а було понад 100 людей, і запросила всіх забавлятися та брати участь у тихій та живій ліцитації. Гості мали нагоду послухати музику, котра додавала шарму до вечора, покуштувати перекуски від нам усім знайомої пані Галини Федус, яка є власницею ресторану «Шоколад» та спілкуватися з друзями та знайомими. На столах були розкладені картини і скульптури, котрі можна було придбати під час тихої ліцитації. Д-р. Павло Надзікевич, голова дирекції УІММ, у своїй промові говорив про роботу, яку провів УІММ за останніх 40 років та запрошував усіх на ряд виставок, концертів і літературних вечорів, що є підсумком цієї праці, та також на святковий банкет, який відбудеться 8-го жовтня, 2011.
Д-р. Надкзікевич від імені УІММ подякував Фундації Омеляна та Тетяни Антоновичів за дуже щедрий внесок, завдяки якому УІММ модернізував чудове фойє та конференційний офіс. Фундація, створена в 1980 році доктором Омеляном та доктором Тетяною Антонович, основою своєї діяльності має підтримку гуманітарної та мистецької діяльності, яка сприяє культурному розвиткові України. З моменту свого створення Фонд визначає і щорічні гонорари в сумі $10000 60-ти лауреатам за їх досягнення в розповсюдженні знань з історії України, літератури, політики та освіти. Фонд також фінансує благодійні проекти, такі як реконструкція бібліотеки Національного Університету Києво-Могилянської Академії, реконструкція Національної Академічної бібліотеки ім. Стефаника та Палацу мистецтв Боровського (пізніше перейменований на честь Омеляна і Тетяни Антоновичів) у Львові, будівництво музею Бойківщина та пам'ятника українським борцям за свободу в м. Долина. Фундація також створила стипендіальний фонд і фонд допомоги сиротам у Католицькому Університеті у Львові.
Також Фонд надавав гранти Українському Музеєві у Нью-Йорку, Українському Музеєві-Архіву у Клівленді, і в даний час – Українському Інститутові Модерного Мистецтва в Чикаго.
Д-р. Андрій Левицький і Д-р. Ігор Воєвідтка, котрі є членами дирекції Фундації, коротким словом привітали гостей. Тоді всі члени дирекції Фундації і УІММ підійшли до плакату з надписом «Омелян і Тетяна Антонович. Фундація» і урочисто відкрили фойє.
Гості повернулися до кімнати, де УІММ виставляє свою постійну колекцію, і вечір продовжувався за участю аукціонера п. Данила Мельника. Гості тут мали нагоду придбати цінні картини і скульптури. Вечір закінчився жвавою ліцитацією під проводом нашого колишнього сенатора п. Володимира Дудича.
УІММ ще раз висловлює подяку Фундації Омеляна і Тетяни Антоновичів за такий гарний і багатий дарунок.
Title  Title
 Гучний Аукціон в Залі Постійної Колекції УІММ Члени Дирекції Фундації Омеляна і Татіяни Антонович та Дирекція УІММ

 


І МЕНЕ В СІМ’Ї ВЕЛИКІЙ, В СІМ’Ї ВОЛЬНІЙ, НОВІЙ, НЕ ЗАБУДЬТЕ ПОМ’ЯНУТИ НЕЗЛИМ ТИХИМ СЛОВОМ

На крилах пам’яті чорнобильських лелек

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers