rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Овнів навряд чи влаштує швидкість подій цього тижня. Ви не здатні на неї вплинути, як немає також у вашого зодіакального знака права контролювати настрій оточуючих. Якщо відчуєте, що світ складається лише з негативних людей, краще зараз відмовитись від будь-яких контактів. Зрештою, ви, дорогі Овни, настільки самодостатні, що й наодинці вам нудно не буде.
Астрологічна картина кінця цього тижня має на увазі несподіване натхнення чи потужні імпульси до творчості. Це найкраще, що ви можете зробити. Гарний настрій остаточно відновиться, думки впорядкуються, можуть з’явитися цікаві ідеї про те, в який бік спрямувати життєвий вектор. Головне не сидіти склавши руки.


Телець

Гороскоп не радить Тельцям втручатися у події початку тижня, якщо відчуваєте, що до кінця не розумієте суть того, що відбувається. Відсторонитися буде нелегко, однак, будучи погано поінформованими, ви можете прийняти неправильне рішення, чим, зрештою, створите нові проблеми, як для себе, так і для своїх близьких.
З кожним днем впевненість у собі типових представників знаку Зодіаку Телець зростатиме. Особиста чарівність, гострий розум та розвинений інтелект привернуть увагу інших людей. Дорогі Тельці, активніше використовуйте цей час. Можна спробувати розпочати новий роман, переконати у своїй правоті незговірливого партнера по шлюбу, знайти компроміс у спілкуванні зі старшим чи молодшим поколінням близьких людей.


Близнюки

Цей тиждень сприятливий для виконання різноманітних господарських справ. Близнюкам також варто трохи переглянути матеріальний аспект, наприклад, оптимізувавши свої витрати. Націлитися, дорогі Близнюки, слід лише на те, що відбувається у житті. Якщо спробуєте втрутитися в долю когось іншого (нехай навіть найближчої людини), нічим хорошим це не закінчиться.
Гороскоп радить провести кінець тижня, усуваючи по черзі кожну з відкладених проблем. Процес піде набагато швидше, якщо знайдете відповідних союзників. Не намагайтеся маніпулювати, щоб мотивувати людей до спільної роботи. Це типова брехня, яка рано чи пізно виявиться. А союзників ви можете знайти і без цього.


Рак

Будь-які незавершені справи цього тижня для Раків неприйнятні. Намагайтеся довести до логічної точки кожне таке питання. Від цього багато в чому залежить ваше майбутнє. Загалом же астрологічна обстановка цього тижня для Раків є досить сприятливою. Успіх передбачається і в ході особистих справ, і у фінансових починаннях.
Найактивніше озвучуйте свої побажання на адресу близьких людей. Дорогі Раки, все, що коїться у вас у голові, відомо лише вам, але не оточуючим. Якщо чітко сформулювати і правильно донести думку, вона обов’язково знайде прибічників (зокрема у віртуальному просторі).


Лев

Гороскоп на цей тиждень закликає Левів брати в усьому, що відбувається, найжвавішу участь. Стояти осторонь або замовчувати особисте бачення тієї чи іншої ситуації означає добровільно віддати шанс на успіх комусь іншому. Не можна виключати, що при найближчому розгляді стане зрозумілим, що ваші ідеї та плани опонентів не суперечать, а доповнюють один одного.
Дорогі Леви, в цей період бажано вірити тільки інформації з надійних джерел. Тим, хто нещодавно розпочав любовний роман, не слід брати до уваги те, що пишуть або говорять про другу половинку. Спостерігайте та думайте самостійно.


Діва

Астрологічна картина тижня для Дів виглядає досить насичено. За бажання ви здатні досягти успіху, але він своєю чергою матиме на увазі великі вкладення сил, нервів і часу. Що посієш — те й пожнеш, це, дорогі Діви, для всіх життєвих сфер. Помилково вважати, що нелояльна критика на адресу близької людини не породить образ і суперечностей.
Кінець цього тижня, певно, змусить переглянути якісь цінності. Гороскоп не виключає, що Діви будуть змушені вирватися зі світу фантазій та мрій, щоб усунути побутову поломку, взяти участь у житті близького родича або розпочати виправлення недавньої помилки. Вам вдасться це здійснити.


Терези

Рівень життєвих сил Терезів на цьому тижні буде достатнім для того, щоб виконати безліч справ. Якщо правильно розподілити вільний час, вдасться паралельно допомогти комусь із близьких людей. Ймовірно вам, дорогі Терези, доведеться вести себе філософськи або педагогічно. Далеко не завжди ваші слова незмінно доходитимуть до адресата. Це важливо врахувати та виправити. У другій половині тижня очікується нестабільність у справах. Довгострокові плани слід перенести на наступний період. Почніть виправлення ситуації з дрібних чи другорядних завдань. Активніше використовуйте допомогу тих, хто сам запропонує участь та підтримку. Таке партнерство, крім практичних результатів, добре вплине на настрій загалом. Важливо відчувати підтримку інших людей, незалежно від вашого рівня самодостатності.


Скорпіон

Тиждень змусить Скорпіонів серйозно зайнятися особистими стосунками. Тим, хто має сім’ю, слід максимально зосередитися на потребах близьких людей. Дорогі Скорпіони, не відмовляйтеся від альтруїзму. Ймовірно, тільки забувши про себе, ви зможете нормалізувати ситуацію.
Час зайнятися собою з’явиться на вихідні. Астрологічна картина кінця цього тижня не відкидає романтичних знайомств або появи у вашому житті тіні з минулого. Листування допоможе відкрити друге дихання. Ще одним джерелом натхнення для багатьох можуть стати творчість, спорт, інтелектуальні завдання.


Стрілець

Стрільцям цього тижня не доведеться боротися із проблемами. Гороскоп свідчить про те, що творчий потенціал представників вашого зодіакального знака істотно зросте. Це, своєю чергою, стане мотивом відкривати нові сторони в добре знайомих речах. Не треба вкладати сили у щось одне. Дійте відразу за декількома напрямками.
Наприкінці тижня Стрільцям не бажано тікати від розв’язання питань в особистих стосунках. Чим чіткіше і ясніше буде відповідь, тим нижче ймовірність ревнощів, образ і недомовленості. Дорогі Стрільці, по можливості уникайте людей, які ставляться із заздрістю до ваших успіхів. Спілкування з ними буде токсичним і явно не сприятиме позитивному настрою.


Козеріг

Успіх цього тижня сам біжить до рук Козерогам. Вам лише потрібно проявити підприємливість і вправність. Навчіться читати між рядками інформацію, отриману під час кожного діалогу, правильно розшифровуйте підказки Всесвіту. Багато залежить і від того, який емоційний настрій буде для вас переважним. Дорогі Козероги, не забувайте, що людина, налаштована на оптимізм, завжди досягає значно більшого.
Друга половина тижня – чудовий момент для любовних реформ. Спробуйте усунути існуючі розбіжності у шлюбі. Самотні Козероги можуть піти на зближення зі своєю давньою пасією або з людиною, недавнє знайомство з якою сталося в одній із соціальних мереж.


Водолій

Цей тиждень закликає Водоліїв до боротьби за незалежність. І нехай ця боротьба зосередиться в домашніх стінах, вам вона від цього не стане менш значущою. Чим зрозуміліше оголосіть домочадцям про свої бажання і наміри, тим менше у них залишиться шансів переконати вас у зворотному. Єдине, де слід утриматися від суперництва — це любовна сфера. Дорогі Водолії, тут куди найкращі результати принесе чуйний підхід до близької людини. Тим, хто наразі не знайшов супутника життя, рекомендується відкритися для віртуального діалогу. Людина, яка з’явиться у вашій долі у цей період, трохи пізніше займе у ній міцне місце.


Риби

Астрологічна ситуація цього тижня відкриває перед Рибами привабливі перспективи. Не кидайтеся з вогню в полум’я. Коли є кілька варіантів розвитку подій, слід віддати перевагу тому з них, який максимально комфортний не тільки для вас, але і для вашого близького кола.
Дорогі Риби, не слід забувати про себе. У другій половині цього тижня багато хто з вас помітить, що енергетичний потенціал знизився. Якщо це дійсно так, то ця вказівка, щоб ви трохи знизили життєвий темп, проаналізували пройдений шлях, знайшли час для відпочинку. Подумайте, можливо вампіром, що краде вашу енергію, є одна з шкідливих звичок?

Гороскоп

 
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)
Гороскоп#2022-03 (01/19/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers