rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Office of Cook County Board President Toni Preckwinkle Округ Кук і CEDA оголошують програму допомоги з водопостачання для малозабезпечених домогосподарств
Президент Офісу ради округу Кук Тоні Преквінкл та Асоціація громад та економічного розвитку округу Кук (CEDA) оголосили про нову програму допомоги щодо оплати комунальних послуг для малозабезпечених жителів. Програма допомоги малозабезпеченим домогосподарствам (LIHWAP) фінансується відповідно до бюджетів, передбачених Законом про план порятунку США, і надає фінансову допомогу малозабезпеченим домогосподарствам із проблемами, пов’язаними з рахунками за споживання води та водовідвід.

«Ми розуміємо, що у важкі часи уряд повинен допомагати тим, хто цього найбільше потребує», – сказав президент Преквінкл. «Це партнерство гарантує, що домогосподарства в окрузі Кук залишаться в безпеці та збережуть доступ до ресурсів, які їм необхідні для забезпечення своїх сімей».

LIHWAP надає до 1500 доларів США на допомогу при повторному підключенні, запобіганні відключенню, прострочених залишках, комісіях за відключення та несвоєчасних платежах. Як власники будинків, так і орендарі можуть отримати доступ до програми, щоб полегшити фінансовий стрес, викликаний рахунками за воду. Мета програми – допомогти сім’ям уникнути заборгованості та несвоєчасних платежів, запобігти відключенню, коли це можливо, і відновити послуги у разі відключення.

«Ми раді співпрацювати з округом Кук у цій важливій ініціативі щодо забезпечення доступу до води, забезпечення справедливості та ліквідації розриву між расовими багатствами», — сказав Гарольд Райс, президент і головний виконавчий директор CEDA. «Наша організація співпрацює з округом для забезпечення високоякісних послуг, які надаються жителям, використовуючи наш більш ніж 55-річний досвід, освіту та участь місцевих мешканців».

CEDA приймає заявки цілий рік на LIHWAP. Щоб скористатись програмою, сім’ї повинні мати право на дохід і проживати в окрузі Кук. Вони також повинні бути відключені від водопостачання, мати загрозу відключення або мати прострочений залишок на суму щонайменше 250-ти доларів США. Сім’ї можуть зателефонувати в CEDA або відвідати сайт для пошуку партнерів, щоб перевірити відповідність вимогам. Щоб подати заявку на участь у програмі або дізнатися більше, мешканці можуть зателефонувати за номером 1 (800) 571-2332 або відвідати www.cedaorg.net/

Доповідь Дарема: передвиборча кампанія Клінтон платила за «проникнення» на сервери Trump Tower та Білого дому

 

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers