rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Один у полі Вербич

ФУТБОЛ

 

Як блискуча гра лідера допомогла «Динамо» перемогти «Славію».

 

«Динамо» обіграло в матчі-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Славію» 2:0 і вийшло у вирішальну стадію відбору ЛЧ. Голи Вербича і Бесєдіна (так, це нарешті сталося!) стали ключовими моментами в поєдинку. Перший гол додав команді Олександра Хацкевича впевненості, а другий - розвернув гру у потрібному нам напрямку.

Минуло трохи більше, ніж десять хвилини від початку матчу, а команда «Динамо» вже вийшла вперед. Після навісу Циганкова відзначився Вербич, у якого пішла гра. А якщо пішла гра у словенця, то і «Динамо» мало зовсім інший вигляд, ніж у Празі. Кияни були значно гострішими та винахідливішими у продовженні атак. Водночас, «Славія» постійно нагадувала, що має достатньо ресурсів для тиску на ворота Бойка. Господарі очікували на непростий матч і знали, що рахунок 1:0 ще нічого не гарантує.

Впродовж останніх 15 хвилин першого тайму кияни абсолютно втратили контроль над грою. Опорні хавбеки Гармаш, Шепелєв і Сидорчук програвали багато боротьби. Постійно помилялися і захисники. Моментами господарі просто затискалися у власному карному майданчику і відбивалися аби куди. Епізод з незарахованим голом (офсайд був вельми сумнівний) виглядав як останнє китайське попередження Хацкевичу. Тренер киян мав реагувати на невиразне завершення тайму.

Початок другого тайму не додав оптимізму. «Динамо» захищало результат усіма силами. Кияни виставили автобус біля власних воріт і намагалися грати максимально просто і надійно. Добре, що за такої гри динамівці не помилялися і не втрачали концентрації. На додачу «Славія» розгубила всі моменти, які мала. Скажімо, Шкода не влучив у порожні ворота з двох метрів.

Променем надії на тлі такого невеселого футболу стала гра Вербича. У словенця виходило геть усе - відбори, фінти, передачі. У вирішальний момент його кураж підтримав Циганков, який вивів на удар Бесєдіна, а той нарешті забив такий потрібний м'яч.

Гол Бесєдіна різко змінив настрій на полі. «Динамо» почало швидко і якісніше рухатися, а гра «Славії» розсипалась. Кияни мали забивати третій, але один Гармаш, мінімум, двічі запускав м'ячі в небо замість воріт. Втім, і 2:0 став чудовим результатом, у який на початку матчу взагалі не вірилось.

Якщо коротко підсумувати двобій зі «Славією», то «Динамо», в цілому, проявило характер, а Вербич ледь не персонально витягнув другий матч. Водночас, матчі засвітили достатньо недоліків у грі команди Хацкевича, які необхідно оперативно подолати. З «Аяксом» одного Вербича і вдачі може не вистачити.

 

Автор: Святослав Василик, Київ

Джерело: «Укрінформ»

 

Вероніка Любінець: «Фортуна посміхається найсильнішим»

Воротар «Карпат» Максим Кучинський: «Мені приємно, що відзначають мою гру у воротах»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers