rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Наука \ Освіта \ Києво-Могилянська бізнес-школа завершила перший випуск програми стратегічного лідерства у сфері безпеки та оборони України

У 2017 році Україна підготувала повний пакет стратегічних документів, які визначають, якою має бути система безпеки та оборони України у 2020 році.

 

Києво-Могилянська бізнес-школа (kmbs) у співпраці з Адміністрацією президента України та Радою національної безпеки й оборони України відповіла на цей запит створенням освітньої програми «Стратегічне лідерство: сектор безпеки та оборони України», що тривала півтора року. Випускний перших випускників відбувся 31-го липня.

Програму підтримують міжнародні партнери з Великобританії, Канади, а також офіс зв'язку НАТО в Україні. Учасниками програми стало керівництво Служби безпеки України, РНБО, Адміністрації президента, Генерального штабу Збройних сил України, Міністерства оборони України, Національної гвардії України та ін.

Title Title 
 Олександр Саврук, декан КМ бізнес-школи Гелена Саврук – керівник програми «Стратегічне
лідерство: сектор безпеки та оборони України»

 

Результатами програми є розроблені та захищені учасниками проекти розвитку та трансформації важливих систем сектора безпеки й оборони України. Вже як випускники вони візьмуть участь у подальшій імплементації цих проектів.

Олександр Турчинов, Секретар Ради національної безпеки та оборони України, та Джудіт Гоф, Надзвичайний і Повноважний Посол Великої Британії в Україні, завершили програму врученням дипломів.

Гелена Саврук - керівник програми «Стратегічне лідерство: сектор безпеки та оборони України» - пояснила: «Метою програми було підсилення управлінської ефективності колективної кросфункціональної взаємодії та розвиток персональних лідерських спроможностей державних управлінців вищого рівня, які як керівники безпосередньо та опосередковано візьмуть участь у формуванні політики, стратегії та реалізації оборонних завдань державного рівня. Це - знакова подія, що посилює стратегічні компетенції українського сектора безпеки та оборони. Важко передати словами, як я пишаюсь нашою бізнес-школою (kmbs), яка доклала титанічних зусиль заради спільного успіху».

Title Title 
 Завершення програми «Стратегічне лідерство:
сектор безпеки та оборони України»
у Києво-Могилянській бізнес-школі
 Олександр Турчинов, секретар Ради національної
безпеки і оборони України

 

Олександр Турчинов, Секретар Ра­ди національної безпеки та оборони України, сказав: «Наші спільні завдання - це зміцнення оборонного комплексу України. Щодня ми працюємо над збільшенням міці наших Збройних сил та ефективним функціонуванням служб безпеки України. Коли ми кажемо «натовські стандарти» - це не просто нові технології чи новий штатний розклад, це, насамперед, люди, керівники, які здатні забезпечити реалізацію завдання зі захисту держави. І саме таких керівників стратегічного рівня ми потребуємо. І півтора року вони готувались саме тут, у Києво-Могилянській бізнес-школі (kmbs)».

Прес-служба Києво-Могилянської бізнес-школи

 

Мінкульт запустив проект із залучення молоді до читання

Бідний викладач – залежна людина

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers