rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Храмове свято в Українському Православному соборі святого князя Володимира у Чикаго

Величними багатолюдними хресними ходами, молебнями та святковими літургіями з великою урочистістю в усіх храмах нашої рідної України та діаспори в день 1030-ї річниці хрещення Київської Русі відзначено народження нової християнської європейської держави та вшановано пам'ять її хрестителя - рівноапостольного великого князя Володимира Великого.

Title Title 

 

Title Title 

 

Воістину, ми живемо зараз у період, коли відкривається нова сторінка історії нашої Батьківщини. Наша держава стоїть на шляху проголошення канонічної автокефалії Української Православної Церкви, тобто надання їй Томосу - визнання з боку Матері-Церкви Константинопольського патріархату та інших помісних православних церков. Незважаючи на всі протистояння та перешкоджання з боку недругів України, ми щиро віримо, що з Божою поміччю українські церкви об'єднаються і стануть єдиною православною церквою Київського Престолу.

Title Title 

 

Title Title 

 

Ім'я святого Володимира є надзвичайно поширеним й улюбленим серед нашого народу. Величні кафедральні собори названі іменем рівноапостольного князя. Наші молитви і благання в цей важкий для вітчизни час звернені до святого Володимира - про утвердження і міцне стояння в православній вірі всіх побожних християн України.

Title Title 

 

Title Title 

 

Долучаючись до всього сонму православного люду України, наш величний сторічній кафедральний собор святого князя Володимира в Чикаго, штат Іллінойс, провів радісно й урочисто свій храмовий празник. Завдячуючи нашому отцеві, настоятелю, протоієрею Іванові Лимару та пані добродійці Лілії, їхній родині, голові Управи, пані Марійці Глібці та всім членам парафіяльної Управи, українці Чикаго мали змогу знову зустрітися разом, провести спільну молитву в храмі і після урочистого богослужіння разом відпочивати і святкувати під рідні мелодії українських пісень, згадати історію своїх предків та насолодитися молодими талантами дітей нашої славної України, співаками та духовим оркестром під керівництвом пана Мирона Богуна. Особлива подяка українській Кредитній Спілці «Самопоміч» за щиру пожертву та дружню підтримку нашого кафедрального собору святого Володимира. Наша парафія також вдячна всім організаторам та труженикам за їхню віддану працю на благо нашої парафії.

Title Title 

 

Із празником, любі українці! Із хрещенням нашої Батьківщини Руси-України! Із днем вшанування пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира!

Фото Олени Лимар

 

Хрещення

Українці Чикаго відсвяткували 27-у річницю Незалежності України

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers