rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Тиждень добрий для відпочинку. Найкраще піти у відпустку або хоча б зменшити навантаження на роботі. Вам буде властива особлива прямолінійність, намагайтеся не посваритися з друзями і колегами. Загостриться почуття гумору. Якщо ви не будете надмірно принциповими, то у всіх боях з опонентами отримаєте перемогу. Поїздка за місто або в ліс за грибами дозволить відволіктися і побачити ситуацію з іншого боку.

Пора зробити цей крок, який ви так довго обмірковували. Якщо зараз почнете вносити корективи у свій спосіб життя - ваше самопочуття істотно поліпшиться. Головне - не поспішати і не зриватися. Якщо зможете заручитися підтримкою лікаря або групи однодумців - буде добре.

Ви опинитеся у вирі любовних пристрастей. Запеклі погляди, бурхливі розмови, довгоочікувані побачення. Такий успіх підвищить вашу самооцінку. У неділю та понеділок побачення будуть вдалими, а ось суботу краще присвятити собі.

На роботі можливі структурні зміни. Будьте готові до нового. Фінансові ресурси зараз - дуже обмежені, але це - ненадовго. У четвер фінансові надходження виправлять становище. Покупки у п'ятницю будуть дуже вдалі.

 

Телець

 

Цього тижня може виникнути проблема, що ускладнює взаємини з навколишнім світом, - прагнення осягнути неосяжне. Майже у будь-якій сфері на вас чекають зміни на краще. Розшириться коло спілкування, виникнуть нові обов'язки. Можливо, з'явиться причина, яка покличе вас у дорогу. У п'ятницю, імовірно, доведеться допомогти друзям. У неділю намагайтеся зберігати спокій під час сімейних суперечок.

Для гарного самопочуття представникам вашого знаку зараз особливо важливе свіже повітря. Намагайтеся перебувати поза приміщеннями якомога більше, частіше провітрюйте кімнати, спіть із відчиненою квартиркою. Якщо боїтеся простудитися - приділіть особливу увагу одягу; вибирайте теплі, комфортні ковдри. На вихідні спробуйте виїхати за місто.

Усередині тижня своєю необдуманою поведінкою ви можете спровокувати напад ревнощів у коханої людини. Огорніть її турботою і ніжністю. Обійміть і скажіть те, що думаєте: вона - найкраща. 

На фінансовому фронті все, найімовірніше, все буде гаразд. Можливі виграші, раптові премії. Вам повернуть старі борги. Однак, не варто думати, що всі питання вирішаться самі собою, без вашої участі.

 

Близнюки

 

Ви будете особливо милі й вишукані. Вам захочеться більше краси, мистецтва, музики і менше прози життя. Зважайте на свої сили та амбіції,  плани з підкорення нових вершин у кар'єрі. У середу ви нарешті зможете вирішити кілька справ одним махом. У п'ятницю ваша наполегливість принесе позитивні зрушення. На вас чекає прибуток і успіх.

Якщо ви бадьорі духом - то будете бадьорі і тілом. Саме зараз це - взаємопов'язані аспекти. Щоб залишатися у хорошій фізичній формі, займіться своїм настроєм і світовідчуттям. Підтримуйте у собі цікавість і азарт. Тіште себе. Шукайте нові враження. Усвідомте, який стан для вас - ресурсний. Все це дозволить вам стати сильнішими.

Можете побути трохи егоїстом, але не гарячіться через дрібниці. Кохана людина проявить максимум доброзичливості і розуміння, але довго терпіти образи, зрозуміло, не стане. Будьте м'якшими і ніжнішими.

У вас з'явиться нове, вельми надійне і перспективне, джерело прибутку. Та й на основній роботі очікуються зміни на краще. У вас навіть з'являться кошти на позапланову закордонну подорож.

 

Рак

 

Цього тижня не переоцінюйте свою значущість, щоб не порушити баланс із навколишнім світом. Є велика небезпека зіпсувати стосунки з колегами. Якщо знайдеться можливість вирушити у подорож, її неодмінно треба використати. В особистому житті продемонструйте всю свою дипломатичність. Будьте уважні, турботливі, навчіться слухати.

Ваша шкіра буде особливо чутлива до факторів зовнішнього середовища. Їй можуть зашкодити і вітер, і волога, і не дуже якісні косметичні засоби. Особливо подбайте про захист обличчя і рук від несприятливих явищ.

Доля може розщедритися на несподівані знайомства, які принесуть, крім романтичних пригод, навіть і практичну користь. П'ятниця і субота - вдалий час для побачень. У неділю краще усамітнитися. Можна із ким-небудь. Головне - далеко від гамору і метушні.

Цього тижня постарайтеся не давати великих сум у борг. Фінансове становище - досить стабільне. На вас чекає додатковий дохід і підвищення на роботі.

 

Лев

 

Найвищу цінність цього тижня матимуть безкорисливість і чистота помислів. Вам майже нічого не вдасться зробити для себе, проте дії альтруїстичної спрямованості матимуть приголомшливий успіх. Субота - відповідний день для наведення порядку, як у справах, так і в думках. У вівторок якомога менше потрапляйте на очі керівництву, вам не потрібне додаткове навантаження.

Присвятіть цей тиждень турботі про шкіру. Зараз вам на користь підуть маски, обгортання. Для досягнення найкращого результату перед початком процедури, зробіть пілінг, щоб видалити омертвілий шар клітин. Слухайте приємну музику - вона допоможе розслабитися, ваше тіло стане більш сприйнятливим до маніпуляцій, ефект перевершить очікування.

Можлива розлука, але женіть геть від себе тугу і смуток. Кохана людина не забула про вас, вона просто завантажена роботою і домашніми проблемами. Почекайте трохи, це тільки пожвавить ваші почуття.

У п'ятницю бажано не приймати ніяких важливих рішень, інакше це може несприятливо позначитися на вашій фінансової стабільності. Вівторок - вдалий день для проведення переговорів і укладення угод.

 

Діва

 

Не перевантажуйте себе понаднормовою роботою. А ось літо треба «ловити за хвіст». Ви зараз можете опинитися перед вибором, якою дорогою вам піти. Який би шлях ви не обрали, він приведе вас до наміченої мети, тільки, можливо, не так швидко, як хотілося би. У четвер на вас чекає конструктивна розмова з керівництвом, вас почують і оцінять. Вихідні проведіть у колі найближчих людей. Поділіться з ними своїми тривогами, прислухайтеся до їхніх порад. У понеділок і вівторок на вас налетить вихор різноманітних справ. Якщо ви не будете з ними давати раду, попросіть допомоги у друзів. 

Вам потрібно стежити за своїм емоційним станом і не допускати як зневіри, так і зайвого запалу. Інакше можливі запаморочення, головний біль, безсоння, а також цілий сонм захворювань, які зараховують до психосоматичних. Їх спричиняють гнів, тривога або, наприклад, почуття провини. Якщо виникнуть несприятливі симптоми - зверніться до лікаря.

Цього тижня краще не намагатися активно фліртувати і заводити нові знайомства. Проявіть мудрість, пливіть за течією - тоді вашим стосункам нічого не загрожує, і ви зі спритністю обійде підводні камені у «човні кохання».

Цього тижня важливо показати себе, а не сидіти в кутку і бути простим виконавцем. Не допускайте зайвих витрат. У середу або четвер ймовірні нові фінансові надходження.

 

Терези

 

Цього тижня центр Всесвіту буде перебувати десь близько до вас. Ви притягуєте до себе увагу, часто - захоплені погляди. Однак, від цього можна швидко втомитися. У четвер ви можете відкрити для себе щось нове і вигідне у діловому партнерстві, отримати допомогу і звільнення від старих боргів, як фінансових, так і кармічних. Женіть геть від себе невпевненість і сумнів. Настав ваш час, коли ви можете багато чого втілити у життя.

Швидше за все, методика, яку ви вибрали для оздоровлення - правильна. Чому ж немає результатів? Можливо, пройшло ще дуже мало часу? Або ви періодично відступаєте від схеми? Хоча б кілька днів стежте за собою, ведіть записи, а потім проаналізуйте їх. Можливо, вам стане зрозуміло, де помилка. Якщо ж ні - проконсультуйтеся з фахівцями.

Після періоду апатії вас може пробудити до життя і активних дій почуття, що раптово спалахнуло. Намагайтеся провести середу не на самоті і щиро подбати одне про одного. Ваші взаємини будуть розвиватися поступово, не варто чекати пристрасті з першої хвилини.

Можуть виникнути матеріальні труднощі, але завдяки допомозі близьких усе можна буде швидко виправити. За працьовитість і лояльність вам варто очікувати на премію. А ось у відпустку наразі краще не йти.

 

Скорпіон

 

Якщо ви повірите у себе та свої можливості, вам вдасться здійснити свої бажання і мрії. Часи хаотичності та безладу підійшли до кінця, натомість запанує ситуація, що дозволяє навести лад у думках, справах і вчинках. Професійне спілкування і контакти будуть дуже корисними. На вас очікують радісні події і приємні новини.

Ваше здоров'я цього тижня навряд чи викличе побоювання. Більшість ліків, які ще донедавна постійно були у вас під рукою, перекочують у довгу шухляду. Якщо ви почнете вести правильний спосіб життя, то про деякі болячки можна буде забути назавжди. Просто пам'ятайте про елементарні правила збереження здоров'я.

Тиждень обіцяє вашій парі гармонійні стосунки. Однак, не варто прямо говорити, чого ви хочете, пояснюватися доведеться напівнатяками. Утім, вас швидко зрозуміють і здійснять ваші бажання.

Тиждень принесе приємні події у професійній сфері. Можна очікувати, що ви поїдете у цікаве відрядження, а також отримаєте премію. Не знижуйте темп роботи, проявляйте свої творчі здібності. Все це обов'язково оцінять.

 

Стрілець

 

Заради досягнення мети цього тижня вам доведеться пожертвувати вільним часом і своїми планами. Усе, що ви робите, може обернутися благом. У середу варто взяти відповідальність на себе, у вас буде безліч можливостей «виблискувати» талантами. У п'ятницю краще вести справи чесно і відкрито: тільки таким чином ви зможете уникнути проблем. У неділю, якщо близькі люди будуть сваритися, зберігайте нейтралітет - тоді перемир'я настане набагато швидше.

Ситуація зі здоров'ям у представників вашого знаку, найімовірніше, покращиться. Багато чого зараз залежить від вас. Зумієте скористатися сприятливим моментом - просування вперед буде значним. Дійте. Будь-які позитивні зміни зараз дадуть приголомшливі результати.

Емоції та імпульсивність можуть перешкодити вам поліпшити стосунки з коханою людиною. Можливе бурхливе з'ясування стосунків. У суботу ви можете бути занадто безцеремонними, привабливості вам це не додасть. Будьте терплячими і майте почуття міри.

Ваші фінансові можливості дозволяють замислюватися над серйозними придбаннями для дому та сім'ї. Найкраще врушати у магазини у середу або суботу.

 

Козеріг

 

Усі події будуть проходити досить м'яко і неквапливо. Важливо плисти за течією і не шукати для себе додаткового навантаження. У четвер не варто приймати поспішних рішень. Спілкування з друзями і однодумцями порадує новими ідеями і непоганими перспективами у вихідні. У вівторок краще зайнятися повсякденними справами.

Ваше самопочуття буде вас тішити. Імовірне отримання синців, подряпин або інших незначних пошкоджень, якщо ви будете необережними. Спробуйте вести щоденник - записуйте розпорядок дня і своє меню. Це дозволить зрозуміти, які зміни внести у ваш режим.

Успіх в особистому житті може закрутити вам голову і зіграти з вами злий жарт. Розумна обережність не зашкодить. У п'ятницю ви будете чарівні. Трохи впевненості у собі - і Доля неодмінно посміхнеться вам.

Протягом усього тижня у фінансовій сфері ваше головне завдання - об'єктивно оцінити те, що відбувається, і зробити правильний вибір у спірній ситуації на роботі. Це допоможе стабілізувати матеріальне становище. З'явиться можливість навіть знайти додаткове джерело доходу.

 

Водолій

 

Цього тижня можливі нестандартні ситуації, впоратися з ними зможете завдяки винахідливості і рішучості. Імовірний успіх у творчій і науковій діяльності. Намагайтеся виконувати свої посадові обов'язки на совість. Суперечки у родині не принесуть результатів. Наприкінці тижня до ваших слів може прислухатися керівництво, але лише у тому випадку, якщо вони будуть коректно сформульовані. Вихідні присвятіть дому і дітям, але виділіть достатньо часу для відпочинку.

Зараз ви схильні до утворення набряків. Можливо, вам варто скоригувати питний режим. Якщо знаєте, що п'єте занадто багато - пробуйте полоскати рот водою, коли відчуваєте спрагу. Було б непогано на якийсь час відмовитися від солі або скоротити її кількість у вашому раціоні.

У понеділок і вівторок не варто копатися у дрібницях, критикувати і хотіти більшого. Тоді ви зможете уникнути конфліктної ситуації з незрозумілою перспективою. Ваш обранець явно цінує стосунки з вами.

Фінансове становище починає поступово поліпшуватися. Однак, від авантюризму краще відмовитися, це може привести до досить відчутних втрат. Нові знайомства матимуть сприятливий вплив на просування кар'єрними сходами. У суботу придбайте для себе щось приємне і корисне.

 

Риби

 

Цього тижня бажано порівнювати свої бажання з можливостями і не обіцяти того, чого не зможете зробити. Ці дні можуть принести багато проблем тим, хто не схильний думати про наслідки своїх дій. Намагайтеся зосередитися на найголовнішому, а не витрачати час на балаканину. Настає новий етап вашого духовного розвитку. Імовірне романтичне знайомство.

Ви можете почувати себе втомленими фізично і морально. Швидше за все, справа - у нестачі поживних речовин і сну. Приділіть особливу увагу тому, щоб ваш раціон був збалансованим; якщо боїтеся набрати вагу - попросіть допомогти вам професійного дієтолога. Раніше вирушайте спати.

На особистому фронті все складається не дуже вдало. Дрібні непорозуміння викликають агресію, згадуються усі колишні образи. Відпустіть ситуацію, дайте минулому піти безповоротно. Відпочиньте на природі або поділіться переживаннями з близьким другом.

Важливою і дуже вдалою для вашої кар'єри може стати середа. Ви зможете реалізувати свої ідеї, розпочати новий проект, отримати похвалу від керівництва. Багато чого залежить тільки від вас. Не проґавте свій шанс.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers