rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ В уряді Моравецького заявляють, що політика Москви загрожує безпеці Польщі

Політика Москви загрожує безпеці Польщі. Для покращення взаємин між обома країнами Кремль має здійснити багато кроків, зокрема, відмовитися від агресії в Україні і віддати Польщі літак Ту-154М екс-президента Леха Качинського.

Про це повідомив голова постійного комітету Ради міністрів Польщі Яцек Сасін, коментуючи польсько-російські відносини перед зустріччю у Гельсінкі президентів США та Росії Дональда Трампа і Володимира Путіна, - інформує Polsatnews.pl.

«Росія не робить жодних кроків, які б свідчили про те, що вона готова змінити свою політику, яку ми оцінюємо як пряму загрозу нашій безпеці, оскільки агресивні дії проводяться у безпосередньому сусідстві з Польщею», - зазначив Сасін.

Він наголосив, що Польща виступає за нормальні і добросусідські відносини з Росією, але для цього сьогодні Москва «не створює відповідну атмосферу».

«Ми не сприймаємо російську політику, яку здійснює влада під керівництвом Володимира Путіна, і вимагаємо хоча би припинити агресію в Україні, повернути Крим, який залишається незаконно анексованим, повернути нашу власність - тобто залишки «Туполєва» і «чорні скриньки», - заявив Сасін, додаючи, що цих проблем є багато.

Понад 50 багатіїв з Росії хочуть «перевезти» свої мільйони до Британії – ЗМІ

Помітити «голих королів»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers