rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Пропозиції від Кредитівки «Самопоміч»

В українському Чикаго про нашу Кредитівку «Самопоміч» не знають, мабуть, тільки немовлята. Саме сюди приходять новоприбулі українці, коли їм треба відкрити свій перший банківський рахунок... Пізніше саме в Кредитівку звертаються, щоб оформити кредит на купівлю свого першого будинку або відкриття бізнесу; в «Самопоміч» ідуть і усі ті, кому потрібно проспонсорувати той чи інший захід у нашій громаді.

В українському Чикаго про нашу Кредитівку «Самопоміч» не знають, мабуть, хіба немовлята. Саме сюди приходять новоприбулі українці, коли їм треба відкрити свій перший банківський рахунок... Пізніше саме в Кредитівку звертаються, щоб оформити кредит на купівлю свого першого будинку або на відкриття бізнесу; в «Самопоміч» ідуть і усі ті, кому потрібно проспонсорувати той чи інший захід у нашій громаді.

Словом, нема насправді в нашому Українському Чикаго людини, котра би не зверталася при потребі в якийсь момент свого життя в Кредитівку «Самопоміч».

Тож ми вирішили провести низку передач і публікацій, які детально і вичерпно розповідатимуть про фінансові послуги нашої Кредитівки, що, на наш погляд, буде дуже корисним не тільки для новоприбулих, але і для тих українців, котрі вже проживають у Чикаго багато років. 

За порадою ми, як завжди, звернулися до маркетинг-директора Кредитівки «Самопоміч» Володимира Тюна. Він допоміг знайти потрібну інформацію і співробітників.

Title Title 

 

Отже, почнімо з найпростішого!

Усім нам періодично потрібні готівкові кошти. Звичайно, можна прийти в Кредитівку і зняти їх зі свого банківського рахунку. Але готівка іноді буває потрібною в дуже незручний час - у вихідні і святкові дні, ввечері, коли вже все зачинено, або ж під час відпустки, коли ми перебуваємо далеко від Чикаго. Для подібних ситуацій існують апарати АТМ, тобто апарати, де ви можете не тільки покласти гроші на свій депозит, але і в будь-який час отримати готівку.

Однак, при користуванні апаратом АТМ ви завжди повинні пам'ятати про певний відсоток, який АТМ забирає від суми, яку ви бажаєте зняти!

Але відтепер у вас є можливість знімати готівку без будь-яких відсотків - за умови, що ви володієте чековим рахунком у «Самопомочі» та користуєтесь АТМ банкоматами мереж CO-OP Network, Allpoint i Star-SF, котрих у США є понад 62 000.

  Title

При цьому Кредитівка «Самопоміч» попіклувалась і про те, щоб її клієнти мали можливість швидко та зручно знайти саме такі АТМ-банкомати мереж: CO-OP Network, Allpoint i Star-SF.

Все, що вам потрібно, - це ваш мобільний телефон та вже встановлений додаток на ньому під назвою «Mobile Connect», через який ви зможете зручно та швидко знайти АТМ-апарати, розташовані неподалік від вас!

Також є ще одна приємна новина від Кредитівки - для тих членів, у котрих на чековому рахунку є стабільна сума 1500 доларів (або й більше): операція зі зняття вашої готівки у будь-якому АТМ-апараті буде безвідсотковою, незалежно від суми знятої готівки!

Отже, якщо ви бажаєте користуватися цією безкоштовною послугою, будьте певними, що на вашому рахунку завжди є $1500 або більше!

При цьому зазначаємо: якщо з вашого рахунку таки були зняті відсотки, і при цьому на вашому рахунку було більше, ніж 1500 доларів, не переймайтеся - Кредитівка «Самопоміч» поверне ваші кошти вже на початку наступного календарного місяця!

І пам'ятайте, що ваші заощадження в «Самопомочі» застраховані агенцією федерального уряду NCUA до суми, щонайменше, 250 000 доларів.

Із працівниками Кредитівки «Самопоміч» розмовляв Дмитро Петрук

За докладною інформацією телефонуйте на безкоштовний номер 888.222.8571

Help! Платити чи не платити?

Гарантія отримання кредиту №1

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers