rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Щоб досягти хорошого результату, вам необхідно бути ініціативними, вносити нові пропозиції, однак не псувати при цьому взаємини з керівництвом. Буде складно зберігати порозуміння з колегами. Намагайтеся не впадати у крайнощі. Думку про те, що вас недостатньо цінують, краще відганяти одразу. Однак, і зайва жертовність - ні до чого. Не варто збирати негативні емоції. У вихідні дозвольте собі маленькі слабкості.

Цього тижня ви можете зіштовхнутися з цілою низкою проблем, пов'язаних з уповільненням реакції через порушення сприйняття навколишньої дійсності. Ймовірне зниження гостроти зору, слуху, нюху; може спостерігатися порушення координації рухів. Вам потрібно бути дуже обережними. Не рекомендовано здійснювати сходження на гірські вершини, кермувати машиною і займатися потенційно травмонебезпечними видами діяльності.

Щире почуття буде винагороджено сторицею. Якщо у вас прокинеться жага нових відчуттів, то з'явиться і можливість її вгамувати. Схоже, ви вже готові до серйозних змін у своїй долі.

Ваша активність, зібраність і працьовитість принесуть результати. До середини тижня ваше фінансове становище поліпшиться. Однак, відпустка може вимагати додаткових витрат.

 

Телець

Цього тижня навіть поразка може обернутися перемогою. Буде багато особистих амбіцій і бажання пустити пил в очі, але замість цього доведеться багато працювати, щоб довести свою спроможність. Спочатку лінь може придушити всі інші прагнення, але у другій половині тижня сил значно додасться. У четвер з'явиться шанс використовувати примхи долі у своїх інтересах. А ось у вихідні доведеться приділити час домашнім справам.

Почніть рухатися в накресленому напрямку - і за підсумками цього тижня у вас будуть причини пишатися собою. Вам потрібно піклуватися про те, щоб отримати запланований результат та щоб не спровокувати ускладнення.

Через ревнощі та суперництво ви ризикуєте втратити кохану людину. І будете гірко шкодувати, якщо вчасно не зупинитеся. Тиждень буде багатим на флірт, але він буде порожній емоційно. П'ятниця може окрилити ніжним побаченням.

Середина тижня - вдалий момент для планування бюджету. Ви легко утримаєтеся від непотрібних витрат. На вихідних, можливо, доведеться зайнятися корисними справами вдома. Часу для походу магазинами зовсім не залишиться.

 

Близнюки

Намагайтеся хоча б цього тижня розвантажити себе від зайвих справ. Не опускайте руки, у вас усе вийде. Ви зможете добре заробити. Особливо актуальним буде перспективне планування. У середу варто кинути сили на вирішення старих проблем. Щоб не втрачати впевненості, більше спілкуйтеся з близькими людьми. У вихідні на вас чекає романтичне побачення.

Цього тижня можете потішити себе смачним - ваша травна система витримає це, якщо не будете переходити межу - займатися спортом, зокрема, екстремальним. Звичайно, бажано не забувати про правила техніки безпеки.

Ваші стосунки з коханою людиною - таємничі, загадкові і незрозумілі для інших, але вас обох вони влаштовують! Тримайте свій роман якомога далі від сторонніх очей.

Якщо ви відчуваєте, що витрачаєте більше, ніж можете собі дозволити, незабаром ситуація зміниться. Наполегливість, творчі ідеї і рішучість допоможуть вам заробити додаткові кошти. На вас чекає прибуток і фінансовий успіх.

 

Рак

Ви можете у найближчі дні успішно впоратися з найскладнішими завданнями. У середу бажано зменшити обсяг роботи, є ризик не впоратися, постарайтеся об'єктивно оцінювати свої можливості. Не кажіть про себе занадто багато. Але і не приховуйте своїх почуттів від друзів, вони з розумінням поставляться до вас, їхня підтримка підбадьорить. Основні справи краще завершити до суботи. У сім'ї поводьтеся делікатно і стримано.

У понеділок уваги можуть потребувати ноги. Ефективними будуть усілякі лікувальні заходи, що стосуються цієї частини тіла. У середу будьте обережними з тим, що має сильний запах - парфумерією, спеціями.

Вашому партнерові зараз, як ніколи, потрібна ваша допомога. Постарайтеся її надати, хоча б моральну. Не будьте надмірно категоричними. І тоді вашим стосункам у майбутньому нічого не загрожує.

Постарайтеся обійтися на роботі без емоцій. Зараз вони можуть перешкодити справі. Банківські питання і спілкування з податковими органами краще запланувати на вівторок або середу. Від зустрічі з партнерами у четвер залежатиме ваша фінансова стабільність.

 

Лев

Цього тижня ви ризикуєте опинитися у центрі подій, на вашій скромній персоні буде зосереджено увагу інших. У середу ваш професіоналізм і неабиякі організаторські здібності будуть гідно оцінені. Приготуйтеся, що саме вам доведеться вирішувати життєво важливі питання. У вихідні ви можете розраховувати на допомогу друзів. Приділіть більше уваги своїм батькам, їм це необхідно.

Ви можете часто потрапляти у стресові ситуації. Це вас спочатку втомить, потім вимордує. Вам необхідно подумати про те, як ви можете відновити сили. Від чого точно треба відмовитися - то це від алкоголю. Зараз він буде посилювати ваш стан, і якщо ви - на негативі, вам стане тільки гірше.

Постарайтеся не вимагати занадто багато від коханої людини. Забудьте непотрібні сумніви і комплекси і сміливо призначайте побачення. Романтичні зустрічі принесуть вам емоційне піднесення.

У фінансових справах усе владнається якнайкраще, можна не турбуватися. Бережіть вміст гаманця, покупки можна зробити і пізніше. У п'ятницю ймовірні фінансові надходження, які будуть прямо пропорційні витраченим зусиллям. Тож не відмовляйтеся від роботи.

 

Діва

Цього тижня ви зможете вплинути на людей і досягти свого. Однак, діяти потрібно не силою, а тонко і делікатно. Самі уникайте робити те, що вам категорично не хочеться. У четвер і п'ятницю не варто надмірно турбуватися через події, все складеться якнайкраще. У суботу налаштуйтеся на краще, цей день обіцяє бути вельми вдалим. Намагайтеся відігнати сумні думки.

Більше відпочивайте - будь-яка діяльність, навіть дуже цікава і важлива, буде важко даватися, почне «висмоктувати» з вас усю енергію. Намагайтеся робити перерви. Відмовтеся від фізичних перевантажень. Обов'язковий для вас здоровий міцний сон - не менше, ніж вісім годин на добу. Чим раніше ви підете у ліжко, тим краще.

Можливо, серед ваших знайомих уже з'явилася нова цікава людина. І ваші стосунки з нею, які наразі ні до чого не зобов'язують, незабаром переростуть у сильне почуття. Тільки намагайтеся не квапити події.

У середу будуть вдалими дрібні покупки. У четвер же, навпаки, краще обходити магазини десятою дорогою. Загалом, тиждень - стабільний, але краще уникайте великих витрат. З колегами можливі розбіжності. Хоча б не починайте суперечку самі.

 

Терези

Цього тижня небезпечно занадто покладатися лише на розум. Поки ви будете обдумувати кожну найменшу деталь, натхнення втече, і вся конструкція може зруйнуватися. На вас чекають цікаві зустрічі і спілкування з важливими людьми. Доля неодмінно чимось вас обдарує і в цій ситуації, головне - відрізнити подарунок долі від звичайної випадковості. Ділові переговори з партнерами будуть успішними.

Найімовірніше, ваше самопочуття буде дуже хорошим. Не слухайте порад тих, хто не має диплома лікаря, і не вірте рекламним обіцянкам. Бережіть себе - і дійте розумно.

Виберіть тактику своїх дій у романтичних взаєминах. Вона в жодному випадку не повинна полягати у метанні з крайнощів у крайнощі. Інакше ваші вчинки можуть бути неправильно витлумачені. І ваш зв'язок не стане міцнішим. Приділіть коханій людині більше уваги і турботи.

Збільшення зарплати наразі не передбачається. Це може викликати напругу у взаєминах із керівництвом, але не варто загострювати ситуацію до конфлікту. Наприкінці тижня вам можуть віддати старі борги. Постарайтеся хоч щось відкласти.

 

Скорпіон

Ваші успіхи та досягнення - це все дуже похвально, але ви можете досягти більшого, отримати премію і підвищення на роботі. Ваші амбіції у професійній сфері будуть задоволені. Не забувайте про своїх родичів і друзів, зараз - непоганий час для примирення. У п'ятницю є ймовірність появи впливового покровителя. Приємні події можуть відбутися в житті ваших дітей.

Ваша травна система і, насамперед, шлунок - зараз особливо уразливі. Цього тижня ймовірний різкий біль у животі, спричинений загостренням гастриту або виразкової хвороби. Відмовтеся від жирних, солоних, маринованих продуктів і страв; утримайтеся від екзотичної їжі. Нехай ваше меню буде простим.

Стосунки з коханою людиною потішать вас. І це - не тільки чуттєве спілкування, ви збагачуєте одне одного інтелектуально, розширюєте кругозір, знайомите з новими людьми.

Ваше особисте життя зараз зовсім не заважає, а допомагає роботі. Можливо, у вас - службовий роман, або ваша половинка дасть вам слушну професійну пораду. У четвер вас потішать фінансові надходження. У п'ятницю можлива вигідна угода, але поводьтеся якомога дипломатичніше.

 

Стрілець

У середу не бажано посилювати конфліктну ситуацію, будьте обережними у висловлюваннях, оскільки може надійти перекручена інформація. Відкладіть у п'ятницю всі серйозні справи і займайтеся лише тими, які можна швидко завершити. У вихідні уважніше поставтеся до свого самопочуття. Понеділок і вівторок - чудові дні для нових планів і початку їх реалізації.

Якщо ви вже давно не можете вирішити якусь проблему, пов'язану зі здоров'ям, - великий шанс на те, що цього тижня у справі вималюються серйозні зрушення. Відвідайте вашого лікаря й отримайте додаткову консультацію в іншого, не знайомого з вашим випадком. Результати будуть більш ніж обнадійливими.

Можливі певні розбіжності в особистих стосунках, постарайтеся прояснити ситуацію й усунути непорозуміння. У середу можливе нове, вельми перспективне знайомство. Наприкінці тижня буде вдалою романтична подорож лише вдвох.

Перша половина тижня - вдала у фінансовому плані, а ось на другу її половину краще не планувати великі покупки. П'ятниця - день обману і невиконання обіцянок з боку партнерів. У суботу можливі незначні фінансові надходження.

 

Козеріг

Ваші дії можуть викликати в інших неоднозначні оцінки. Ставтеся до цього спокійно. Своєю впевненістю ви тільки збільшите повагу до себе і зміцните свій авторитет. Гніть свою лінію і долайте перешкоди. Важливо спрямувати сили на найважливішу мету, а не розтрачувати їх на дрібниці. Є ймовірність виникнення проблем у родині. Ця ситуація підведе вас до деяких змін, можливо, доведеться переглянути сформовані взаємини.

Намагайтеся їсти більше овочів і фруктів. Бажано - свіжих; можна брати і заморожені плоди або ягоди, головне - не піддавати їх тепловій обробці. Вашому організму не вистачає вітамінів - їх краще отримувати з натуральних продуктів, а не з таблеток. Якщо у вас є проблеми з травленням - додавайте у свій раціон висівки. Відмовтеся від кулінарних шедеврів на користь максимально простих страв.

Цього тижня ви будете схильними до аналізу позитивних і негативних рис, зовнішності, розуму та інших характеристик претендентів на вашу руку і серце. Ці непрості розрахунки навряд чи принесуть хоч якусь користь. Більше довіряйте своїм відчуттям.

Вірогідні матеріальні труднощі, які ви зможете вирішити тільки за допомогою близьких людей. Обережніше з привабливими пропозиціями стосовно нової роботи. У четвер ймовірні фінансові надходження.

 

Водолій

У перші три дні цього тижня ймовірні різкі перепади настрою, хоча особливих причин для цього не буде. Необхідно завершувати всі розпочаті справи, інакше вони можуть повиснути мертвим вантажем надовго. У п'ятницю добре було б вирушити у відпустку. Вам пощастить з попутниками. Постарайтеся більше часу проводити з близькими людьми.

Найімовірніше, ви будете періодично страждати від болю в шлунку або внизу живота. Не глушіть неприємні відчуття за допомогою знеболюючих. Зараз це - небезпечно, бо може призвести до досить серйозних ускладнень. Зверніться до лікаря. Можливо, проблема має психологічну природу - намагайтеся уникати стресових ситуацій, не хвилюйтеся через дрібниці.

У вівторок не випробовуйте ваші почуття на міцність і не поспішайте з висновками з приводу тих чи інших дій коханої людини. Добре було б зрозуміти її мотиви. У четвер можливий раптовий вибух емоцій. П'ятниця підходить для конструктивної відвертої розмови.

На початку тижня ваші фінансові можливості будуть відчутно обмежені. Середа - хороший день для підписання договорів. У вихідні бажано не носити зі собою великі суми грошей, користуйтеся банківською карткою.

 

Риби

Вам не завадить дізнатися щось нове, піти на лекцію або майстер-клас. Виказуйте мудрість і обачність у своїх рішеннях, від цього залежатиме ваше найближче майбутнє. На вас може очікувати випробування на міцність в особистих взаєминах. Якщо ви схильні до ризику, то зараз краще уникати таких ситуацій. У середу все задумане здійсниться завдяки допомозі друзів і близьких. У четвер відбудуться цікаві події, які можуть відкрити перед вами нові перспективи.

Ситуація склалася таким чином, що найкращий вихід - звернутися за консультацією до фахівця. Можливо, лікар розвіє всі побоювання і скаже, що ви абсолютно здорові. Але можливий і інший варіант. Буде прикро, якщо ви упустите момент, коли все можна було вирішити з мінімальними зусиллями.

У ваших стосунках накреслюються зміни, а в який бік - багато в чому залежатиме від вас. Намагайтеся не поводити себе легковажно і, тим більше, - цинічно, поставтеся до слів партнера серйозно. Бажання пожартувати може обернутися сваркою. Субота - вдалий день для побачень.

Початок тижня - не найкращий час для ділової активності. Починаючи з четверга, результат ваших зусиль потече вам у гаманець тонкою, але стабільною цівкою. У неділю намагайтеся обмежити себе у витратах на розваги. Якщо збираєтеся у відпустку, не варто купувати дорогі квитки. Пошукайте гарячий тур.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers