rss
05/08/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Понад 60 дітей цього року постраждали від вогнепальної зброї у Чикаго

Від початку 2018 року в Чикаго від застосування вогнепальної зброї постраждали понад 60 дітей 15-річного віку або й менших. Про це повідомляє чиказька преса.

Усього протягом трьох днів червня у Чикаго від стрільби постраждали троє діток. Протягом вихідних було поранено ще п'ятеро дітей, - повідомляє Chicago Tribune. Чиказька поліція підтвердила ці дані минулого вівторка. Проте, у поліції зазначили, що кількість випадків незаконного застосування вогнепальної зброї дещо зменшилася порівняно з минулим роком.

Chicago Tribune повідомила, що цьогоріч у Чикаго, щонайменше, 61 дитина постраждала від стрільби. Ця сума - близька до чисел, зафіксованих у 2016 та 2017 роках, коли насильство сягнуло майже рекордного рівня. Близько 65 дітей отримали вогнепальні поранення до 1 липня 2016 року. За той самий період минулого року постраждали 67 дітей.  Протягом минулого місяця поліція Чикаго виявила 11-річного підлітка, котрий був поранений у голову у своєму будинку в південній частині міста, 12-річну дівчинку, що загинула під час відвідин родича на West Side. 14-річний хлопець був розстріляний невідомим, котрий перебував у машині, що проїжджала поруч.

На вихідних стріляли у ще одного 14-річного юнака, Lucian Paige, - повідомляє поліція.

Троє дівчат - що мали 5, 14 та 15 років - були розстріляні наступного дня. Усі вони зі своєю матір'ю сиділи у припаркованому автомобілі в East Garfield Park, - повідомляє поліція. Копи запевняють, що стріляли, вочевидь, члени банди.

«Сім'я на перехресті стала жертвою безглуздого насильства із застосуванням вогнепальної зброї», - заявив Al Nagode, заступник начальника поліції Area North.

 

Трамп оголосив кандидата на посаду судді Верховного суду

На Гаваях стався потужний землетрус

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers