rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Вам явно хочеться відпочивати, а не працювати. Можливо, варто домовитися про те, щоб виконувати частину завдань дистанційно? Чудовий тиждень для фрілансерів. Утім, взаємини з колегами у вас налагодилися, це створює позитивну атмосферу. У четвер краще зменшити обсяг роботи і не планувати нічого серйозного. Постарайтеся бути чесними зі собою та іншими і не ідеалізувати події. У суботу можливі цікаві знайомства.

Цей тиждень, найімовірніше, не обійдеться без травм. Може йтися про щось нестандартне - наприклад, хтось вивихне щелепу, намагаючись з'їсти занадто великий шматок, а когось раптово подряпає улюблена кицька. Намагайтеся не сідати за кермо автомобіля.

Жага гострих відчуттів і нового кохання не завжди приносить очікувані результати. Вас може підстерігати розчарування. У суботу можливе вдале побачення, тільки не лякайте кохану людину ревнощами або зайвим запалом.

Не кидайте гроші на вітер, тоді вашому фінансовому становищу нічого не загрожуватиме. Обережніше з пропозиціями ділових партнерів у першій половині тижня - ризикуєте опинитися у делікатній ситуації. Наприкінці тижня можуть виникнути труднощі з податковими органами.

 

Телець

Цього тижня вам необхідно буде зосередитися на чомусь одному. Настав час задуматися над майбутнім і прийняти важливе для вашої родини рішення. Бажано, щоб зростання вашої активності не перетворювався на імітацію бурхливої діяльності. Наприкінці тижня вирушайте у відпустку.

Схоже, ви дуже втомилися - і фізично, і душевно. Настав час зробити паузу, інакше наслідки будуть досить сумними. Перевтома руйнує ваш організм і психіку; реакція на стреси і навантаження може бути непередбачуваною. Поговоріть з колегами та близькими, поставте їх перед фактом, що вам потрібен відпочинок. За можливості їдьте у відпустку.

Досягнути бажаної мети вам допоможе метод незначних компромісів. А ось агресивний підхід в особистому житті - ні до чого. Постарайтеся не відштовхнути кохану людину, явно нав'язуючи їй свої плани на майбутнє.

Понеділок обіцяє стати одним з найбільш сприятливих днів тижня. Можливі фінансові надходження і хороші новини. Ваш фінансовий успіх залежатиме від надійності партнерів. Не забувайте про необхідність повідомляти їм, якщо ваші плани змінилися.

 

Близнюки

На вас чекають успішна реалізація ідей і виконання бажань. У вас точно буде привід для радості. Постарайтеся звільнити більше часу для себе і звести спілкування з колегами і друзями до розумного мінімуму. В середині тижня ймовірні романтичні побачення і приємні сюрпризи від близьких людей.

Ваше самопочуття залежатиме від того, чи ви висипаєтеся. Якщо ви занадто пізно лягаєте і рано встаєте - будьте готовими до зниження тонусу, головного болю, «піску» в очах і слабкості у м'язах. Стандартних восьми годин сну багатьом представникам вашого знака зараз не вистачатиме. Прислухайтеся до свого організму і відпочивайте стільки, скільки він потребує.

Можливе нове, інтригуюче знайомство. Цікава людина буде притягувати вас, як магніт. Не форсуйте події, нехай ситуація трохи побуде загадковою і невизначеною. Незабаром ви почуєте ніжні зізнання.

Скоро на вас чекає поїздка за кордон, причому, не за ваш рахунок. Чекайте на приємні новини від партнерів. Імовірне отримання подарунків. Ваші ділові ідеї будуть почнуть втілюватися і приносити істотний прибуток.

 

Рак

Якщо ви не будете підганяти події чи нервувати через дрібниці, то тиждень обіцяє бути спокійним. Якщо ви їдете у відпустку, то на вас чекають приємні враження і чудова компанія. Якщо продовжуєте працювати, то краще не висувати претензії до керівництва, це призведе до конфліктної ситуації. У четвер і п'ятницю бажано поступово завершувати розпочаті справи, не заважаючи колегам своїми порадами.

Тиждень - ідеальний для відвідування косметолога, масажиста - будь-якого фахівця, який зробить ваше тіло здоровішим і привабливішим. Якщо ви давно замислювалися про заняття спортом, то зараз - ідеальний час для старту. Серйозно обмежувати себе у харчуванні наразі не потрібно, але дотримання розумних правил зробить ваші тренування більш ефективними.

Схоже, ви помічаєте, що ваші стосунки змінилися не в кращий бік, відчуваєте якусь напруженість. Добре було б побути трохи на самоті або вирушити у відпустку з друзями. Ймовірний курортний роман з іноземцем.

Ваше фінансове становище не тільки стабілізується, але й піде вгору. Чекайте на підвищення або премію на роботі. Ймовірне навіть вирішення квартирного питання, але не будьте занадто самовпевненими, найімовірніше, без сторонньої допомоги вам не обійтися.

 

Лев

Цього тижня ви зможете поліпшити будь-яке зі своїх досягнень. Для цього потрібно розвинути спостережливість та інтуїтивне розуміння інтересів інших людей, і стати більш терплячими. До четверга варто приборкати гординю і прислухатися до корисних порад колег. Найкращими днями у професійній сфері можуть бути вівторок і п'ятниця. Вихідні проведіть з дітьми.

Цього тижня бережіться протягів - ви можете легко застудитися. Також для вас безпечніше триматися якомога далі від великих скупчень людей та місць, де ви можете перебувати в контакті з хворими. Зараз ви - уразливі, тому будьте обережнішими. Корисно застосувати вітамінний комплекс, а ось заходи для загартовування краще на якийсь час відкласти. Насамперед, це стосується водних процедур.

Рішення, що стосуються вашого особистого життя, повинні бути або серйозними - і кардинально змінювати все, або взагалі краще залишити все, як є. У п'ятницю варто поміркувати на самоті. Вихідні проведіть удвох за містом.

Якщо у вас є кошти - це ще не все. Пам'ятайте, що любов і турботу не купиш. Приділяйте більше часу близьким, а не пропадайте дні і вечори на роботі. І намагайтеся вгамувати у собі бажання розкидатися грошима.

 

Діва

При вмілому поєднанні оптимізму і гнучкості цього тижня ви зможете залучити до себе увагу інших. Не кажучи вже про моральне задоволення. Можна записатися на мовні або кулінарні курси. Вони вам можуть стати у нагоді. Збирайтеся в дорогу. Навіть найкоротша подорож потішить вас якоюсь приємною подією.

Будьте акуратнішими під час занять спортом і, взагалі, обережнішими з руховою активністю. Якщо ви будете необачними, то можете отримати серйозні травми, відновлюватися після яких доведеться досить довго. Імовірний біль у м'язах, який виникатиме без видимої на те причини. Вам може допомогти легкий масаж.

Зараз - не найсвітліша смуга у ваших взаєминах. Можливо, варто критично подивитися на себе, подумати над своїми вчинками і причинами невдач. Налаштуйте себе на краще, і ситуація в особистому житті зміниться.

Цей тиждень може вселити у ваше серце невиправдані фінансові надії. Не розслабляйтеся! Середа - не найвдаліший день для отримання пропозицій про зміну роботи. У п'ятницю та суботу ймовірне надходження незначної суми, яка дозволить частково покрити ваші витрати на відпустку.

 

Терези

Будьте завбачливими, стежте за тим, що говорите. Навіть одне необережне слово може обернутися проти вас. Якщо ви - у відпустці, постарайтеся розгледіти за власним розслабленням можливі підводні камені і «граблі». Про них, зрозуміло, краще забути.

Якщо ви - на роботі, тоді не забувайте, що при прийнятті будь-яких рішень потрібно їх спочатку ретельно обміркувати. Не розраховуйте на швидке вирішення ваших проблем. У вихідні не відмовляйтеся від поїздки до друзів на дачу.

Вам бракує тиші і спокою. Навколо вас занадто багато шуму, який діє на нерви, послаблює увагу, негативно впливає на сон. Намагайтеся змінити оточення на більш комфортне. Якщо це неможливо - не соромтеся використовувати навушники або беруші. Більше часу проводьте на самоті. На вихідні обов'язково кудись їдьте.

Зараз - не найкращий час пускатися в авантюрні романтичні пригоди. Хтось явно хоче вас спокусити, але навіть і не думає ставати супутником вашого життя.

Ви можете досягти деяких успіхів у фінансовому плані, ймовірне збільшення заробітної плати. Однак, розраховувати на великий прибуток не варто. Можуть виникнути непередбачені обставини і непорозуміння з керівництвом, все це завадить здійсненню ваших задумів.

 

Скорпіон

Цього тижня використовуйте свою комунікабельність на сто відсотків, це допоможе при реалізації задумів. Будуть вдалими поїздки, вірогідні закордонні відрядження. П'ятниця вельми підходить для створення фундаменту майбутніх проектів. У вихідні варто зайнятися вирішенням сімейних проблем, прислухатися при цьому до порад родичів.

Постарайтеся не переїдати на ніч. Чим легшими будуть ваші вечері, тим більш бадьорим буде ваше самопочуття. Голодувати не потрібно - виберіть просту їжу, яка легко засвоюється. Безпосередньо перед відходом до сну можете випити склянку кефіру або чаю з медом.

Стосунки з обранцем стануть ще ближчими і ніжнішими. Ви поступово відмовитеся від зайвого та непотрібного - і поринете до нових вершин пристрасті.

Тимчасова невдача може обернутися найближчим часом солідним прибутком і підвищенням на роботі. Ви легко подолаєте всі труднощі і доведете, що ви - цінний і просто незамінний працівник. У п'ятницю ви можете отримати привабливу пропозицію про участь у цікавому творчому проекті.

 

Стрілець

Цього тижня можлива активна участь друзів і однодумців у всіх ваших справах. Займіться кар'єрою, але не нехтуйте і сім'єю. У середу можуть надійти вигідні прибуткові пропозиції. У п'ятницю можливе певне тертя з керівництвом через різні підходи до вирішення нагального питання. У вихідні навряд чи варто серйозно братися за виховання дітей.

Ви будете без проблем засвоювати нову інформацію, вирішувати досить складні завдання, робити правильні висновки. Щоб продовжити сприятливий період, робіть зарядку для мозку: для цієї мети підходять заняття іноземною мовою, розгадування головоломок, складання пазлів. Надавайте перевагу йодовмісним продуктам - їжте морську капусту, редьку, моркву, помідори, шпинат, картоплю, горох, горіхи.

Можливо, ви готові до серйозного кроку в особистому житті, але цього тижня робити його не варто. Відкладіть остаточне рішення, а раптом ваш настрій незабаром зміниться. Четвер - вдалий день для побачень і знайомств за найнесподіваніших обставин.

Закулісні угоди і фінансові афери можуть боляче вдарити по вашій кишені. Вам нададуть певні кредити довіри, але загальна фінансова ситуація залежатиме не лише від вас. Вдалий час для вирішення податкових та банківських питань.

 

Козеріг

Цього тижня з'явить­ся реальна можливість для корекції своєї долі, внесення у неї чогось нового, незвичного. Довіртеся голосу інтуїції. Ваш творчий потенціал - високий. Але чи є час його реалізувати? Постарайтеся не зв'язувати себе жодними обіцянками, будьте обачнішими в особистому житті. Якщо ви плануєте їхати у відпустку, то її добре провести у комфортній для вас компанії.

Спостерігайте за своїм артеріальним тиском. Його підвищення або зниження можуть супроводжуватися виникненням неприємних симптомів - від головного болю до загальної слабкості. Намагайтеся нікуди не поспішати, не нервуйте через дрібниці, більше відпочивайте.

Вас можуть підстерігати розбіжності у взаєминах із коханою людиною. В суботу ви ризикуєте отримати не зовсім пристойну пропозицію. Однак, не поспішайте з обуренням її відкидати. Можливо, якраз це урізноманітнить ваше особисте життя.

У фінансовому плані можете розраховувати на підтримку близьких, отримання кредиту і матеріальної допомоги з інших джерел. Ймовірні фінансові надходження, а в п'ятницю - непередбачені витрати, тож краще обходити дорогі магазини та ресторани десятою дорогою.

 

Водолій

Настав сприятливий момент для активної діяльності. Необхідно зібратися зі силами і не дозволяти собі впадати у зневіру. Обміркуйте все, будьте уважними до дрібниць, перш ніж приймати остаточне рішення. У найактивніших представників цього знака може з'явитися можливість створити спільне підприємство або відкрити власну справу. У середу краще не зустрічатися з керівництвом, а тим більше, не намагатися йому щось доводити, а також - не сперечайтеся і зі своєю другою половинкою. У п'ятницю можливі хороші новини від рідних. Вихідні краще провести на природі.

Якщо ви давно подумували про те, що пора було б підвищити фізичні навантаження, зараз - саме час. Можна серйозніше почати займатися спортом - ваш організм буде вдячний вам за те, що ви дозволяєте йому рухатися.

Можливо, ви відчуєте якийсь холод між вами, зміну у стосунках. Цього тижня буде руйнуватися все нетривке й ілюзорне. Якщо ваша любов переживе це випробування, ви отримаєте ще одне свідчення ваших почуттів.

Обережніше поводьтеся зі своїми і чужими грошима, почекайте з відвідуванням великих супермаркетів. У середу ймовірні фінансові надходження. В суботу не відмовляйте собі у розвагах.

 

Риби

Настав час ненав'яз­ливо заявити про себе і нагадати про свої ідеї керівництву. Ви можете досягти хороших результатів. У понеділок і вівторок бажано нічого кардинального не робити. Правильно спланувавши свої дії, ви знайдете стабільність. У четвер вас може підвести довірливість. Вихідні краще провести у знайомій атмосфері.

Ймовірно, цього тижня ви помітите появу на нігтях білих плямок. У цьому випадку є сенс задуматися, чи правильно ви харчуєтеся. Причиною виникнення цих плямок може бути брак цинку, який бере участь у синтезі білка та інсуліну, а також нормалізує обмін речовин. Вживайте морепродукти, сир і яловичину. А ось від кофеїну та алкоголю на якийсь час краще відмовитися.

Постарайтеся не йти наперекір долі, спокійно подумайте над ситуацією і прийміть правильне рішення. У неділю спробуйте остаточно зрозуміти, чи влаштовує вас ваш партнер, чи ні. Будьте зі собою максимально відвертими.

Фінансове становище - стабільне, ви можете поїхати у відпустку і ні в чому собі не відмовляти. Четвер - хороший день для дрібних покупок. У п'ятницю краще скасувати походи магазинами, та й вихідні варто провести за містом, якомога далі від супермаркетів.

 

Гороскоп

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers