rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ 10 «вічних» автомобілів, які ніколи не підведуть

Незалежні експерти Consumer Reports опублікували рейтинг автомобілів, які без проблем проїжджають 300 тисяч кілометрів. Головними критеріями при складанні рейтингу були такі показники: авто повинні були пройти не менше, ніж 300 тис. км - і при цьому не завдавати власникам зайвих клопотів.

Десятка найбільш надійних авто виглядає так:

Toyota Camry

 

Title
 

 

Ця модель є однією з найпопулярніших у Європі, її дуже хвалять за надійність. Правда, часто забувають сказати, що цей високий рівень надійності досягається коротким міжсервісним інтервалом - на станцію техобслуговування рекомендовано заїжджати кожних 10 000 км. Таким чином обслуговування цього авто буде обходитися трохи дорожче, ніж автомобіля інших марок. І все ж, власники Toyota Camry дійсно рідко скаржаться на цей автомобіль.

Honda Accord

 

Title
 

 

До цього автомобіля практично неможливо мати зауваження. Ергономіка, обробка салону, їздові характеристики - ідеальним є майже все. Якщо вже чіплятися, то тільки до жорсткуватої підвіски. Але це - плата за надійність і за можливість розганятися до «сотні» за 10,6 секунди.

Toyota Prius

 

Title
 

 

Toyota Prius справедливо вважається одним із кращих автомобілів, якщо йдеться про співвідношення якість - ціна - економічність. Це - міський сімейний автомобіль для тих, кому за 30. А ось молодь цей автомобіль навряд чи оцінить - аж надто серйозний у Пріуса дизайн.

Honda CR-V

 

Title
 

 

Цей автомобіль - простий і невибагливий. Пластик комусь може здатися зовсім бюджетним, але якість збірки настільки висока, що навіть у старих авто скрипу не почуєш. Немає питань і до ергономіки. Двигуни Honda завжди були відомі своєю надійністю. При правильному обслуговуванні і використанні якісних витратних матеріалів проблем з автомобілем не буде.

Toyota Sienna

 

Title
 

 

«Беріть, не пошкодуєте!» - саме так відгукуються про Toyota Sienna ті, кому довелося поїздити на цій машині. А ще цей автомобіль називають універсальним для всієї родини. Серед плюсів моделі - високий рівень комфорту, недорога експлуатація, висока зручна посадка і чудові можливості для огляду.

Honda Civic

 

Title
 

 

Honda Civic уже не перший рік входить до ТОП-10 найпопулярніших автомобілів світу. Серед переваг називають цікавий дизайн, високу посадку, просторий салон, невибагливість в обслуговуванні і високу надійність усіх систем.

Toyota Corolla

 

Title
 

 

Автомобіль з надійним двигуном, хорошою ходовою, просторим багажником і салоном. Деякі експерти називають Toyota Corolla найкращою у своєму класі.

Toyota 4Runner

 

Title
 

 

Кажучи про Toyota 4Runner, насамперед згадують про її надійність, високу прохідність та невибагливість. Якщо до машини ставитися дбайливо, то можна забути дорогу на СТО.

Toyota Highlander

 

Title
 

 

Toyota Highlander називають гідним автомобілем з фантастичною надійністю. Якщо впродовж перших 5 років експлуатації своєчасно проводити технічне обслуговування, заїжджати на станцію, щоб змінити розхідники й оливу в двигуні, то можна безтурботно їздити не одну тисячу кілометрів.

Ford F-150

 

Title
 

 

Ford F-150 підкорить серця автолюбителів будь-якого ринку. І на це є причини. Автомобіль підійде всім прихильникам комфорту, хоча авто і призначене для бездоріжжя. Машина поводиться чудово на будь-яких дорогах.

Джерело: «Чотири колеса»  

Volvo обіцяє до 2021 року кросовер зі «справжнім автопілотом»

Як вибрати акумулятор для автомобіля

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers