rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Samsung Galaxy S10 отримав вражаючу камеру

У світі величезна безліч смартфонів, а за останніх кілька тижнів публіці навіть показали вкрай цікаві новинки, якими стали Oppo Find X і Vivo NEX, однак новий флагман південнокорейської корпорації - Samsung Galaxy S10 - зможе перевершити їх, причому, значно. 21 червня 2018 року в мережу потрапила інформація про його дивовижну особливість, від якої всі будуть у захваті.

Уже достеменно відомо, що майбутня новинка - Samsung Galaxy S10 - зможе похвалитися вбудованим у дисплей сканером відбитків пальців, повноцінним сканером обличчя, а також низкою інших цікавих особливостей передового на момент свого виходу технічного обладнання. Як вдалося з'ясувати, однією з головних особливостей телефону стане потрійна основна камера, головним нововведенням якої стане п'ятикратний оптичний зум.

Зараз у світі вже є телефон з підтримкою подібної функції, проте він здатний запропонувати лише гібридний п'ятикратний зум, який досягається за рахунок використання одразу оптики і цифрового наближення. Це досить негативно позначається на якості фотографій. Власникам Sam­sung Galaxy S10 при використанні п'яти­кратного наближення не доведеться відчувати якісь незручності, тому що виробник встановить в телефон найновішу в світі оптику.

За рахунок використання новітніх інженерних рішень власники Galaxy S10 зможуть у п'ять разів наближати картинку без втрати в якості. Фотографії матимуть такий же хороший рівень деталізації, як і без використання оптичного зума. За попередніми даними, новинка стане єдиним у світі телефоном з такою особливістю. В майбутньому, звичайно, конкуренти вкрадуть новітню камеру і встановлять її в свої мобільні пристрої з більш низькими цінниками.

Втім, побачити цю «фішку» гарантовано вдасться у великій моделі S10 +, тоді як її наявність у звичайному мобільному пристрої під питанням.

 

Джерело: https://itechua.com

 

Google випустив «віртуальну лінійку» для Android

Європа майбутнього – біля Юпітера

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers