rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Міжнародний огляд \ У Британії відкрили справу на спонсора Brexit через зв’язки з Росією

Національне агентство Великої Британії по боротьбі зі злочинністю розпочало розслідування проти британського мільйонера Аарона Банкса, котрий фінансував кампанію за вихід Великої Британії з Європейського Союзу, через його ймовірні зв'язки з Росією.

Про це повідомляє Independent із посиланням на The Times.

«За повідомленнями у ЗМІ, найбільший спонсор Brexit (Аарон Банкс - ред.) перебуває під слідством Національного агентства Великої Британії по боротьбі зі злочинністю через імовірні зв'язки з Росією», - йдеться у повідомленні.

У The Times зазначили, що Агентство вже отримало електронну переписку Банкса, в якій ідеться про раніше не вказані зустрічі між бізнесменом та російським послом у Лондоні.

В емейлах також вказано, що Банксу були запропоновані три російські угоди під час кампанії за Brexit, зокрема, йому пропонували частку в російській державній організації Alrosa, яка об'єднує компанії з видобутку діамантів.

Зазначається, що британське відомство також допитало кілька свідків і співпрацює з британською контррозвідкою MI5 та спецпрокурором США Робертом Мюллером, котрий розслідує російське втручання в американські президентські вибори у 2016 році.

Раніше британська газета The Guardian повідомляла, що британський мільйонер Аарон Банкс, що фінансував кампанію за вихід Великої Британії з Європейського Союзу, неодноразово зустрічався з російськими дипломатами в посольстві РФ у Лондоні.

На виборах президента Мексики перемагає кандидат від лівих сил

У Білорусі просять заборонити георгіївську стрічку

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers