rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Ваші задуми будуть виконуватися настільки, наскільки вони щирі і не суперечать інтересам інших людей. Постарайтеся вчасно виправляти помилки, яких припустилися. Не гарячкуйте через дрібниці і не звертайте увагу на не завжди доречні зауваження колег. Змініть свій гнів на милість і більш конструктивно підійдіть до вирішення проблем. Не слухайте плітки, намагайтеся керуватися власними моральними принципами. Збавте свою спритність на вихідні. Вам більше підійде пасивний відпочинок.

Цього тижня для представників вашого знака підвищується ймовірність отримати розлад шлунка. Проблем із травленням можна уникнути, якщо уважніше ставитися до того, що ви їсте, а також суворо дотримуватися правил гігієни. У найближчі дні не лінуйтеся зайвий раз помити руки. Також ретельно мийте всі фрукти й овочі.

У вашої коханої людини може настати складний період: їй необхідна ваша підтримка. Не будьте категоричними, тоді вашим стосункам у найближчому майбутньому нічого не загрожує. Ви станете ще ближчими.

Вирішення фінансових питань може бути ускладнене: неуважність загрожує завести вас у тимчасову безвихідь. Фінансові надходження успішно виведуть вас із кризи і поліпшать ситуацію.

 

Телець

 

Початок цього тижня краще присвятити спілкуванню з приємними людьми. Підіть у гості до батьків, організуйте пікнік із друзями. У середу обміркуйте, що вам хотілося б змінити у найближчому майбутньому. Будьте зібраними і ви зможете багато встигнути. У четвер може надійти важлива ділова пропозиція. Не відмовляйтеся від неї, вона може відкрити перед вами цікаві перспективи і вплинути на хід подій.

У найближчі дні ви можете страждати від сильного головного болю. Мігрені можуть бути пов'язані з неправильним харчуванням. Відрегулюйте дієту. Навіть якщо головний біль іноді дошкулятиме, дієта допоможе позбутися зайвих кілограмів.

Ваші романтичні стосунки стають серйозними, сробуйте це зрозуміти. Четвер - важливий день, коли може вирішитися ваша доля і ви приймете остаточне рішення, що вплине на ваше майбутнє. Будьте обережними, контролюйте свої емоції.

Фінансове становище стане стабільним. Однак, вам потрібно для цього постаратися. Не витрачайте зайве й уникайте авантюр. Не залазьте у кредити, подумайте, як ви їх будете віддавати.

 

Близнюки

 

Цього тижня може підвищитися ваша соціальна активність, у вас з'явиться можливість керувати ситуацією, впливати на майбутні події. У четвер постарайтеся слухати інших і розуміти їхні потреби. У неділю бажано бути з найближчими, проведіть час з родиною, приділіть увагу дітям. У понеділок буде можливість влаштувати вечірку для друзів і добре повеселитися.

Найімовірніше, ваше самопочуття буде досить стабільним і не викличе особливих побоювань. При цьому, багато що залежить від вашої поведінки - вам не треба випробовувати себе на міцність, різко змінювати стиль або умови життя. Відмовтеся на якийсь час від занять екстремальними видами спорту та іншої травмонебезпечної діяльності.

Постарайтеся не вплутуватися в авантюрні історії, хоч якими б романтичними вони не виглядали. Ви будете жадібними на лестощі і загравання. Однак, не дозволяйте почуттям брати верх, схоже, ви вже знайшли свою любов. Найбільш вдалий день для побачення - субота.

Витратьте кошти так, щоб потішити себе і своїх близьких. У середу можливі великі фінансові надходження, які вирішать практично всі ваші проблеми. Нові цікаві проекти обіцяють прибуток.

 

Рак

 

Творча робота позитивно впливатиме на ваш настрій. Спробуйте подолати гостре бажання вплутатися в авантюру. Прислухайтеся до порад близьких, вони допоможуть вирішити найскладніші питання. Сміливо будуйте і реалізовуйте свої плани. Використовуйте сприятливий для вас час. Не плануйте зустрічі на вихідні, значно корисніше виспатися і відпочити.

Цього тижня ставтеся до себе особливо дбайливо. Ваше здоров'я наразі не є міцним. Припустившись помилки, ви можете захворіти, серйозно і надовго. Постарайтеся знайти час на візит до лікаря і здати основні аналізи. Утримайтеся від експериментів над своїм організмом, не варто збільшувати фізичні і психологічні навантаження. Екстремальні види спорту зараз - не для вас.

Ви можете зіштовхнутися з нерозумінням з боку коханої людини. Будьте толерантними, ви - дуже складна особистість. Будьте відвертими і постарайтеся провести разом якомога більше часу, бажано у комфортній атмосфері.

У вас може виникнути гостре бажання негайно придбати щось дороге, що серйозно позначиться на сімейному бюджеті. Можливе розчарування, пов'язане з цим питанням. Намагайтеся позбутися цього бажання, особливо у четвер, оскільки покупки точно будуть невдалими.

 

Лев

 

Не відмовляйтеся від допомоги друзів, але і не намагайтеся перекласти всю відповідальність на інших. У професійній сфері постарайтеся не форсувати події. Зараз необхідні не тільки прямота і цілеспрямованість, а й терпіння та дипломатія. У сім'ї можливі розбіжності і взаємні претензії. Постарайтеся уникати сварок, забудьте на якийсь час про спірні питання. До речі, у суботу ви можете знайти нового друга.

Ви відчуєте, що у вас з'явилися сили на те, аби завершити багато серйозних справ, розпочатих раніше. Будьте акуратнішими, енергія - не нескінченна, ви можете витратити її і залишитися геть безсилими на тривалий термін. Нехай цілі будуть досяжними. І не бійтеся розтягувати свої плани у часі - чого-чого, а часу у вас - більш ніж достатньо. Обов'язково висипайтеся.

Понеділок, можливо, принесе оновлення почуттів і легке романтичне захоплення, але не переступайте межу дозволеного. У п'ятницю постарайтеся не перетворюватися на ревнивця, ваш обранець не дасть приводу.

Ваша ділова активність позитивно позначиться на фінансовому становищі. Перевірте надійність нових партнерів і уважно ще раз прочитайте всі папери. У четвер ймовірні фінансові надходження.

 

Діва

 

Інтуїція - ваш вірний друг цього тижня. Цілком можлива ваша активна участь в інтелектуальних проектах. Однак, не варто працювати занадто багато, вашу службову запопадливість не оцінять. Намагайтеся не робити десять справ одночасно. У четвер вам може здатися, що ви відчуваєте затишшя перед бурею. Цілком можливо, так воно і є. Накопичуйте сили і заспокойтеся, щоб легше було керувати своїми емоціями, коли почнеться буря.

Цей тиждень може бути досить напруженим. Ви будете змушені приховувати свої емоції. Якщо ви не знайдете безпечного для вас способу дати їм вихід, цілком можете стати їхньою жертвою. Навіщо вам психосоматичні проблеми? Розвантажити нервову систему допоможе спорт у розумних межах. Хтось може спробувати арт-терапію.

Ваше особисте життя стане гармонійнішим. У вівторок і середу можливі романтичні розмови або доленосна зустріч, яка підвищить вашу самооцінку. У неділю продемонструйте ініціативу, призначте побачення, ви чудово проведете час.

Фінансове становище не сприяє зайвим витратам. Ретельний розрахунок і розумна економія врятують вас від непотрібних проблем. Кошти згодяться вам найближчим часом на відпустку. Будьте особливо обережними з паперами і документами.

 

Терези

 

Перша половина тижня буде насичена подіями, діловими й особистими зустрічами. Середа - хороший день для вирішення актуальних питань, ймовірне отримання конфіденційної інформації. У четвер ваші плани з великою ймовірністю будуть порушені. П'ятниця - сприятливий час для вирішення сімейних негараздів. У суботу постарайтеся відмовитися від роботи, буде складно зосередитися. У спілкуванні з близькими постарайтеся уникати іронічних коментарів.

Ваш організм може відчувати брак йоду. Можливо, саме це і є причиною вашої підвищеної втомлюваності. Замініть звичайну сіль на йодовану. Її краще додавати в уже приготовані страви, оскільки корисні елементи можуть руйнуватися при нагріванні.

Бурхливі прояви почуттів і необережність у словах можуть стати причиною поширення пліток. Це загрожує ускладненням і навіть розривом ваших стосунків. Будьте стриманими і холоднокровними. Можуть налагодитися взаємини з родичами.

Фінансове становище може викликати внутрішнє роздратування. Постарайтеся, аби воно не диктувало вам, як себе поводити. Уже до п'ятниці коштів несподівано стане більше. Вирішаться багато проблем.

 

Скорпіон

 

Тиждень буде сповнений приємними подіями. Ваші творчі та ділові проекти принесуть прибуток. Ви зумієте проявити свої таланти, що дозволить ефективно виконати будь-яке завдання керівництва. Сприятливий час для важливих переговорів, можливі закордонні відрядження.

Будьте трохи поблажливішими до самих себе. Важливо піклуватися про свій організм і любити його. Побалуйте себе чимось приємним - зробіть розслаблюючу ванну зі сіллю або ароматною піною; з'їжте щось смачненьке; погуляйте у ботанічному саду. Корисними і приємними будуть вправи для тіла і мозку. Виконуйте їх до приємної втоми.

Ви - привабливі, позитивні і дотепні, тому цього тижня матимете успіх серед осіб протилежної статі. У п'ятницю побачення пройдуть вдало. У п'ятницю у вас з'явиться шанс відчути повну гармонію у коханні.

Краще не розкидатися грошима. Хоча ваше фінансове становище - цілком стабільне. Керівництво вами задоволене і навіть готове збільшити вам зарплату як дійсно цінному фахівцеві.

 

Стрілець

 

Перша половина тижня може викликати у вас розчарування. Допоки інші відпочивають, вам доведеться працювати. Однак, ви будете повільно просуватися до накреслених цілей. У четвер на вас чекає приємний сюрприз. П'ятниця - сприятлива для поїздок, переговорів, обговорення справ з колегами, початку нових проектів.

Цього тижня для вас будуть особливо важливі періоди активності на свіжому повітрі. Вибирайте, що вам до душі, на що є час і сили, але не сидіть у чотирьох стінах.

Бажано не провокувати кохану людину на напади ревнощів. Постарайтеся дотримуватися у поведінці золотої середини. Зайві захоплення - теж ні до чого. У четвер ви будете користуватися особливим успіхом у осіб протилежної статі.

Вам необхідно розумно розпорядитися фінансовими ресурсами. Вимагайте документального підтвердження слів. Матеріальне становище помітно покращиться. Можливо, з'явиться нове джерело доходу. У вівторок можуть вдало пройти ділові переговори.

 

Козеріг

 

Ви можете стати генератором нових ідей, але не варто хвалитися своїми успіхами. Цим ви можете викликати заздрість. Постарайтеся створити для себе оптимально зручний режим роботи, що дозволяє економно використовувати час і сили. У четвер варто подумати не тільки про роботу, а й про особисте життя. Одне з важливих завдань у п'ятницю - зберегти почуття власної гідності. У понеділок краще не починати нові справи.  Постарайтеся тримати емоції під контролем. Вихідні проведіть за містом.

Постарайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі. Знайдіть час і щодня хоча б півгодини прогулюйтесь. Результати ви помітите буквально через кілька днів - налагодиться сон, покращиться колір обличчя, підвищиться працездатність. Кватирку тримайте відкритою.

Почуття, що, здавалося, задрімали, починають прокидатися. Романтичність у стосунках так захоплює і надихає! Тільки не варто приймати серйозні рішення, зараз - не час йти у РАЦС або починати жити разом.

Можуть виникнути досить серйозні проблеми, пов'язані з фінансами. Непередбачені витрати можуть вимагати великої суми, тому утримайтеся від дрібних покупок. Керівництво вами не надто задоволене.

 

Водолій

 

Настає вдалий час для реалізації великих проектів, тому вам знадобляться ініціативність і рішучість. У четвер не варто призначати важливі зустрічі. Не дивлячись на всі старання, ви неодмінно запізнитесь. У вихідні викажіть якомога більше уваги і турботи до близьких. У вівторок з'явиться можливість виходу на більш високий професійний рівень з хорошими кар'єрними перспективами.

Можливо, ви їсте білка менше, ніж потрібно. Проведіть невелике дослідження і протягом цього тижня записуйте, які продукти харчування ви їсте, враховуючи кількість білка, що міститься у них. Після закінчення тижня ви оціните правильність харчування і щось скоректуєте у ньому, якщо буде необхідно.

Починаючи з четверга, треба побоюватися сварок на порожньому місці. У понеділок ви будете на висоті, тому незабаром зможете відсвяткувати перемогу на любовному фронті. Вівторок - небезпечний для людей, яким ні до чого плітки про їхні романтичні пригоди.

Цього тижня, особливо у першій половині, очікується тимчасове затишшя у справах. У п'ятницю майже всі представники знака можуть розраховувати на премію. У неділю можливі непередбачені витрати. У вівторок будуть вдалими великі покупки для себе і дітей.

 

Риби

 

У нових починаннях ви отримаєте схвалення від керівництва. Цей тиждень обіцяє бути продуктивним, але спокійним. Не бійтеся перешкод, їх цілком можна подолати. У середу вас можуть потішити звістки здалеку. У п'ятницю постарайтеся знайти час для спілкування з родичами. Несподівану удачу в професійній галузі обіцяє друга половина тижня. Ви можете отримати привабливу ділову пропозицію. Важливо вчасно відреагувати і ретельно все прорахувати.

Цього тижня головним вашим ворогом можуть стати емоції. Ви навряд чи зможете спокійно реагувати на проблеми. Ваша нервова система відчуватиме чималі перевантаження, які позначаться на сні, уважності, працездатності. Якщо відчуваєте, що не можете цим керувати, - пийте легке заспокійливе. Варто обмежити вживання кави й алкоголю.

Особисте життя буде насиченим у тих, хто перебуває далеко від дому. Вирушивши у подорож, ви можете зустріти людину, яка перетворить вашу поїздку на захоплюючу романтичну пригоду. Будьте готовими до того, що все це триватиме недовго.

Можливо, у першій половині тижня з'явиться шанс поліпшити матеріальне становище. Під час зустрічі з партнерами згадайте про свою здатність знаходити компромісні рішення. У неділю варто всією сім'єю походити по магазинах і купити щось корисне.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers