rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Ситник: «Невдовзі справу Львівського бронетанкового заводу передадуть до суду»
Title  
 Директор НАБУ Артем Ситник.
Фото: Юра Мартинович/ZIK

 

Справа про розтрату державних коштів в особливо великих розмірах, у якій фігурують посадовці Центрального бронетанкового управління ЗСУ, невдовзі буде передана до суду.

 

Про це 12 червня під час брифінгу у Львові повідомив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, - передає кореспондент ІА ZIK.

«Справа Львівського бронетанкового заводу закінчена. Нещодавно Міноборони виграло позов до цього держпідприємства (про стягнення 5,17 млн гривень через вживані двигуни «сумнівної якості» для танків Т-72, - ред.). Це зайвий раз підтверджує правильність позиції детективів та прокурорів у цій справі. Думаю, що найближчим часом справа ЛБТЗ буде передана до суду», - зазначив голова НАБУ.

За його словами, значний внесок у розслідування цієї, а також інших корупційних справ зробили працівники Львівського територіального управління НАБУ, яке Артем Ситник відзначив як потенційно найсильніше у цілій структурі НАБУ.

Брифінг відбувся у рамках семінару із зміцнення спроможностей для практиків НАБУ, який у той же день відбувався у Львові. На ньому були присутні Директор НАБУ Артем Ситник, голова Львівської ОДА Олег Синютка, мер Львова Андрій Садовий, керівник Центрального антикорупційного бюро Польщі (ЦАБ) Ернест Бейда. Захід організований за підтримки Організації економічного співробітництва та розвитку (OECD).

 

Комерційне «козацтво»: як самозвані генерали, осавули й гетьмани монетизують своє хобі

Врятувати замок у Поморянах

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers