rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Міжнародний огляд \ Смоленська катастрофа: польська комісія знайшла сліди вибухівки

Детальні дослідження засвідчили, що на елементах корпусу розбитого під Смоленськом польського літака Ту-154М, а також на тілі, принаймні, однієї жертви катастрофи виявлено сліди вибухівки.

Про це йдеться в заяві урядової підкомісії з розслідування Смоленської катастрофи, - інформує rmf24.pl.

«Згідно з отриманими доказами, на багатьох фрагментах літака, а також на тілі, принаймні, однієї жертви, які досліджувалися спеціальними пристроями, зокрема, і хроматографічним методом, виявлено наявність вибухових матеріалів», - підкреслюється в заяві.

За інформацією підкомісії, завершено вивчення доказів, що стосуються виявлення вибухових матеріалів на місці катастрофи літака екс-президента Лєха Качинського.

Комісія також повідомила, що не має жодної інформації і доказів, які б свідчили про наявність вибухових матеріалів на землі, на місці катастрофи.

Як повідомлялося, урядова підкомісія з розслідування причин Смоленської катастрофи, яку створено при Міноборони Польщі, поновила слідство навесні 2016 року. Однією з основних версій вона розглядає вибух на борту літака, який стався ще до його зіткнення із землею. У січні цього року члени комісії повідомили, що причиною катастрофи стала серія вибухів - у крилі, слоті та центроплані літака, що підтвердив аналіз механізму удару дверей об землю.

Урядовий літак Ту-154М, яким представники польської політичної та військової еліти включно з президентським подружжям Лєха та Марії Качинських прямували на вшанування 70-х роковин Катинської трагедії, розбився під Смоленськом 10 квітня 2010 року. Загинули всі 96 людей, котрі перебували на борту..

 

Екс-міністрові туризму Румунії дали за корупцію шість років заочно

У Кишиневі провели акцію за виведення військ РФ із Молдови, України та Грузії

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers