rss
05/08/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Мелодії зі скрині наших бабусь

Завдяки неймовірному ентузіазму куратора інтернаціональної школи танців «MAZURDANCE» пана Романа Мазура ми маємо чудову нагоду вітати всіх вас на довгоочікуваній музично-танцювальній виставі, яка є завершальною частиною низки творчих концертів з циклу «Мелодії зі скрині моєї бабусі».

Унікальність цієї події було б важко переоцінити, адже поєднання більше, ніж двадцяти різних українських танців з музикою відомих українських композиторів не залишає нікого байдужим та змушує кожного з присутніх поринути душею та серцем до рідної Батьківщини, дасть змогу зануритися в автентичну багату культуру рідного краю.

Спостерігаючи за успіхами творчих колективів української діаспори, ми вкотре переконуємось у неперевершеності мистецького гена нашого народу, завдяки якому через слово, музику, пензель та танець ми передаємо нашу історію та культуру з покоління у покоління.

Саме тому активна діяльність творчих колективів української громади за кордоном є дуже важливою, оскільки через мистецтво кожен із нас стає частинкою «культурної дипломатії», яка оповідає і показує світу автентичність та ідентичність української культурної спадщини.

За творчими успіхами завжди приходить визнання, тому бажаємо колективу «MAZURDANCE» й надалі брати участь культурно-масових та мистецьких заходах української діаспори в США та Канаді, а панові Роману - невичерпної наснаги в реалізації нових творчих проектів.

Title З повагою,

Генеральний консул

Герасько Лариса

 

Генеральне консульство України в Чикаго

 

Зустрічаємо літо

Показати, зберегти, передати...

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers