rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ Рятувальники Донеччини купили позашляховик Volkswagen Tiguan з бронезахистом за 1,7 мільйона

Головне управління ДСНС України у Донецькій області 23 травня за результатами тендера замовило ТОВ «Компанія Тітал» спеціалізований автомобіль для виконання функцій спецпризначення, укомплектований спеціальним обладнанням та комплектами бронезахисту на базі Volkswagen Tiguan за 1,69 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма продасть повнопривідного позашляховика Volkswagen Tiguan Highline 2.0 TDI 4Motion, який матиме турбодизельний двигун (150 л. с.), підігрів передніх та задніх бокових сидінь, навігаційну систему, систему можливості вибору профілю їзди, головні подушки безпеки для передніх і задніх пасажирів, включаючи бокові подушки безпеки спереду, а також додаткове обладнання. Зокрема, два бронежилети «Ескорд», два бронешоломи «ЗШМ 1А», цифрові портативні УКХ радіостанції «Motorola DP 4600», укомплектований медичний наплічник для оперативно-мобільної групи з лейкопластирами, одноразовими масками, джгутами, лікарськими засобами та іншим. Також в автівці буде переобладнане багажне відділення.

В управлінні повідомили, що таке авто необхідне для оперативного прибуття особового складу до місць виникнення надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру, ліквідації наслідків терактів у населених пунктах, які є прилеглими до зони розмежування, а також забезпечення виконання аварійно-рятувальних і інших невідкладних робіт, пошуку та евакуації потерпілих.

На ринку Volkswagen Tiguan у комплектації, яку придбали ДСНСники, без додаткового обладнання, продають за 1,20 млн грн. Tiguan у базовій комплектації коштує 783 млн грн.

На торгах у переможця був єдиний конкурент ПрАТ «Автотранспортник» Валентина Затхея, який запропонував 1,70 млн грн. Саме такою була очікувана вартість. Учасники тендера не знижували ціну під час аукціону.

Власниками «Компанії Тітал» є киянин Павло Брицький і Петро Брицький, професор кафедри історії України Чернівецького національного університету.

Ця фірма була співзасновником ТОВ «Дозор» разом із «Благодійним фондом сприяння державній пожежній охороні міста Київ», що заснували Ігор Немировський і Анатолій Косар. Останній у 2003-2006 роках працював начальником Головного управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій у місті Київ. Пов'язані з його родичами фірми отримали ліцензії ДСНС на посередницькі послуги з передання тривожних сигналів про пожежу. Із 2010 року він очолював Управління екологічної політики та техногенної безпеки Секретаріату Кабміну.

Джерело: «Наші Гроші»

 

Суд виправдав «порошенківця», котрому прокуратура обіцяла 10 років тюрми за хабарі

Заступник генпрокурора передав справу «Тедісу» в одеське СБУ – після закриття проваджень за кількома фігурантами

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers