rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Цього тижня бажано навести лад з максимальною кількістю справ. У суботу спілкування з живою природою допоможе відновити витрачені сили. У неділю постарайтеся не вплутувати сторонніх у сімейні проблеми. У понеділок особливо добре вдаватимуться паперові справи. Не варто надто довіряти порадам сторонніх людей. У вівторок не бажані далекі поїздки.

Присвятіть цей тиждень тому, щоб дослідити, що ж відбувається з вашим організмом. Саме зараз ви зможете з допомогою фахівців скласти картину стану свого здоров'я і накреслити шляхи, якими можна досягти доброго самопочуття. Якщо плануєте пройти курс оздоровлення, відвідати масажиста або лікувати зуби - почніть цього тижня.

У понеділок навіть розчарування на любовному фронті не зіпсує вам оптимістичного настрою. Ділова зустріч у вівторок може перерости у романтичне побачення. Однак, на першому місці зараз - батьки і діти.

У фінансовій сфері ви всіма силами будете прагнути до заповітної мети. Однак, багатьом вашим колегам зараз буде не до роботи. Лише наприкінці тижня настане час конкретних дій, що дозволять конструктивно вирішити поточні проблеми. У суботу краще утриматися від великих витрат.

 

Телець

 

Цього тижня необхідно продумати стратегію ваших майбутніх дій, якщо ви хочете «взяти» нову висоту в кар'єрі. Не варто надто тиснути на інших. Допомога друзів або звернення до керівництва навряд чи допоможуть, уникайте занадто привабливих пропозицій. На роботі накопичаться проблеми, які іншим - не під силу. Не пошкодуйте на них часу, це зміцнить ваші позиції. Будьте обачними при спілкуванні з колегами, вони можуть розкрити ваші таємниці, порушивши спокій у родині.

Ви можете постійно відчувати головний біль. Можливо, доведеться пройти обстеження. Ви недарма витратите кошти і час, адже зможете отримати контроль над своїм станом.

Не упускайте можливості справити яскраве враження на свого колегу. Ймовірно, взаємини, що починаються як легкий флірт, розвинуться у щось дуже багатообіцяюче.

Не варто занадто багато витрачати на відпочинок. У четвер можна очікувати на нові фінансові надходження. Після цього фінансовий штиль настане надовго. Придбання, зроблені цього тижня, можуть виявитися непотрібними.

 

Близнюки

 

Зараз можна втілювати у життя свої творчі та бізнес-ідеї, вони принесуть успіх і прибуток. Будьте уважними і ввічливими до інших, не забувайте про тих, хто поруч, і не нехтуйте їхніми порадами. Розвивайте всі види співпраці і зміцнюйте особисті взаємини. У другій половині тижня вам захочеться побути далеко від метушні. Це позитивно позначиться на стані ваших справ.

Не поспішайте з прийняттям відповідальних рішень, які стосуються здоров'я - вашого або членів вашої родини. Якщо ситуація не критична, у вас є час на пошук інформації та її аналіз. Проконсультуйтеся з фахівцем, який добре себе зарекомендував. Поговоріть зі своїм лікарем - порівняйте точки зору.

На вас чекає успіх на особистому фронті. Вас так закрутить вир цікавих подій, що присвятити своєму обранцеві ви зможете лише вихідні. Обговоріть і сплануйте, наприклад, невелику подорож. Краще поїхати за місто і насолодитися товариством одне одного якомога далі від цікавих очей.

Вірогідні зустрічі з іноземними партнерами і вельми привабливі пропозиції про роботу за кордоном. Вам дійсно відкриваються нові шляхи до успіху. Ваші творчі ідеї отримають підтримку і швидко принесуть прибуток.

 

Рак

 

Цього тижня ви будете дуже сильними духом, розумними й рішучими у справах, тому можете досягти успіху в будь-якій сфері діяльності. Цілком реальним є підвищення на роботі. Однак, бажано стримувати пориви почуттів, це може не сподобатися вашим колегам. Постарайтеся не давати приводів для пліток, будьте дисциплінованими і зібраними.

Поробіть гримаси перед дзеркалом - обличчя, як і тіло, потребує правильного навантаження і так само страждає від гіподинамії. Зробіть гімнастику для очей. Особливо корисна вона для тих, хто днями сидить перед монітором комп'ютера.

Ваші стосунки з коханою людиною змінилися, але вони можуть стати ще ближчими, якщо у вихідні ви не піддастеся спокусі і будете розсудливими. Тоді претензії і бурхливі з'ясування стосунків залишаться у минулому.

У вас з'явиться відчуття впевненості у власних силах, що буде доречним при проведенні переговорів. Ймовірне досягнення вельми важливої домовленості. Четвер - вдалий день для здійснення покупок. Прискіпливо перевіряйте важливі папери. Будьте обережнішими з новими партнерами.

 

Лев

 

Ви - сильні, але допомога впливових людей для просування кар'єрними сходами не завадить. На вас можуть чекати клопоти, пов'язані з партнерами, але вони принесуть результат. Зрушаться з мертвої точки проекти, на які ви вже махнули рукою. Не забувайте про старі справи, їх необхідно вирішити найближчим часом. У вихідні ймовірні конфлікти з близькими через зайву принциповість, але при бажанні їх можна легко вирішити.

Цей тиждень присвятіть наведенню порядку в аптечці - все, що викликає підозру, має піти у смітник. Складіть список ліків, які ви хотіли би мати на випадок екстреної необхідності, і докупіть те, що не вистачає. Зберіть дорожню міні-аптечку - нехай вона лежить уже готова.

Ваш настрій буде дуже мінливою величиною. Якщо вам вдасться зберігати його стабільним протягом побачення, можете вважати це перемогою над собою. Те, що накипіло, бажано виплеснути, тільки не одразу. І краще збирати позитивні емоції.

Фінансове становище буде досить стабільним, проте вам необхідна послідовність у діях. На початку тижня на вас можуть спробувати звалити відповідальність за чужі помилки. Намагайтеся спокійно пояснити ситуацію, це тільки зміцнить ваш авторитет.

 

Діва

 

Ваші мобільність і комунікабельність дозволять впоратися зі складними проблемами. Необхідно почати реалізовувати творчі задуми, інакше процес затягнеться. У четвер краще не висувати претензії до керівництва, це призведе до конфліктної ситуації. Не нехтуйте інформацією, яка надійде у п'ятницю. У суботу можливі знайомства з впливовими людьми, не упустіть свій шанс.

Ваша шкіра потребує особливого догляду. Можливо, засоби, якими ви користувалися раніше, перестануть вам підходити. Відвідайте косметолога - порадьтеся зі знайомими, якого фахівця вибрати. Попросіть майстра підібрати для вас косметику і заодно зробіть процедури, на які раніше не вистачало часу. Ваша шкіра буде вам вдячна.

Ви зараз маєте потребу в турботі й увазі. І, як на зло, саме у цей момент той, від кого ви їх чекаєте, буде вирішувати свої нагальні проблеми. Доведеться нагадати, що ви і ваші стосунки - важливіші.

Обережніше зі справами, пов'язаними з нерухомістю. Бійтеся обману в понеділок і п'ятницю. Тиждень - вдалий для придбання техніки. У четвер можливі фінансові надходження. Щоб добре відпочити у вихідні, не обов'язково дуже багато витрачати.

 

Терези

 

Цього тижня те, що відбувається, сприймайте по-філософському. Ви можете витягти щось корисне для себе, спостерігаючи за розвитком подій. Брати активну участь у чужих конфліктах не варто. У другій половині тижня це може обернутися сварками з іншими, втратою сил і можливостей. Рутинна робота може ознаменуватися кар'єрним злетом. Неділя - чудовий день для усамітненого відпочинку.

Головна біда для вас зараз - поганий настрій і втрата інтересу до навколишнього світу. Сірі будні будуть висмоктувати з вас енергію, тож ви можете захворіти через брак життєвих сил. Вашим порятунком стане будь-яка справа, яка запалює вогонь у вашому серці, а також хобі, спорт, нова закоханість. Намагайтеся впоратися з проблемою без антидепресантів.

Раптова романтична зустріч може закрутити вам голову. Перспективи у цього знайомства є, але недовгі. Не випробовуйте на міцність почуття коханої людини, вони можуть і не витримати.

Фінансове становище починає стабілізуватися, але до четверга краще дотримуватися максимальної економії. У п'ятницю вдало пройдуть співбесіди. Також цей день добре підходить для укладання договорів. Починаючи зі суботи, ймовірне поліпшення фінансового становища.

 

Скорпіон

 

Вам доведеться опи­ни­тися у дуже цікавій компанії. Вірогідні і закордонні відрядження. Для того, щоб бути чудовим співрозмовником, важливо вміти слухати. Наприкінці тижня поділіться з керівництвом новими ідеями, це зміцнить ваш авторитет.

Тільки від вас залежить, чи наприкінці тижня ви картатимете себе за помилки, яких припустилися, або за розбещеність. Здоровий спосіб життя і профілактика захворювань - зараз найголовніше. Холестерин і жир, цигарки, недосипання - «торпеди», здатні пустити вас на дно.

Якщо ви, нарешті, зважилися на серйозний крок у ваших стосунках, врахуйте, що узаконювати ваші наміри краще наступного тижня. Намагайтеся берегти одне одного й уникати сварок через дрібниці, особливо - у середині тижня.

На початку тижня ви можете дозволити собі працювати у розслабленому режимі. Середа - день нових фінансових надходжень. Наприкінці тижня ваші знання і вміння будуть вельми популярними. Можете розраховувати на премію і додатковий дохід.

 

Стрілець

 

Цього тижня постарайтеся виправити неточності, згладити дрібні непорозуміння у взаєминах і витерти пил на особливо видних місцях. Великі справи встигнете зробити пізніше, наразі - час для малого. Зверніть увагу на вашу взаємодію з партнерами. Чи всі вони виконують зобов'язання? У середу постарайтеся чергувати активну роботу і відпочинок. Субота може стати днем несподіваних відкриттів, вирішаться багато проблем. Результати не завжди будуть такими, які хотілося б отримати.

Можливо, ваш організм відчуває нестачу вітамінів або мінералів. Спробуйте обговорити ситуацію з лікарем, здати аналізи. Але можна обійтися і без цього. Досить налагодити харчування і почати застосовувати якісний вітамінний комплекс. Можливо, позитивний ефект ви побачите буквально через кілька днів - будете менше втомлюватися, краще спати та яскравіше виглядати.

Оновлення стосунків з коханою людиною може вас здивувати. Те, що здавалося давно втраченим, набуває нового змісту. Не шукайте нових відчуттів на стороні, все таємне стане явним. Вівторок - сприятливий для романтичної зустрічі тет-а-тет.

Цього тижня є можливість поліпшити матеріальне становище. У середу не економте на розвагах. П'ятниця - хороший день для творчої та фізичної активності. У понеділок працюйте лише з перевіреними партнерами.

 

Козеріг

 

Цього тижня вам доведеться наполегливо просуватися вперед, буде потрібно чимало зусиль і часу, щоб вирішити численні проблеми. Несподівано може прокинутися бажання давати корисні поради іншим. Щоб не нарватися на зустрічне прохання допомогти матеріально або ще менш приємні наслідки, подумайте, чи дійсно ваші повчання комусь потрібні. У четвер постарайтеся активно долучитися до роботи.

Вам треба бути уважнішими до свого стану. Зараз - не той період, коли ви можете відмахнутися від сигналів, які посилає організм. Для проходження обстежень момент - більш ніж вдалий. Ви отримаєте точні результати.

Потужний потік ваших емоцій може перешкодити почути щось дуже важливе для вашої пари. Звертайте менше уваги на свої почуття і більше - на слова і дії того, хто вам не байдужий, інакше вас звинуватять в егоїзмі.

Можливі нові фінансові надходження. Заплановане на цей тиждень може бути успішно реалізованим. Вам залишається лише не дозволяти собі лінуватися. Ділові поїздки увінчаються успіхом. У вихідні не варто занадто багато витрачати, похід магазинами краще відкласти.

 

Водолій

 

Наступний тиждень - сприятливий для творчості, передусім, для людей мистецтва, проте, будьте готовими до того, що ваше життя стане предметом пильної уваги з боку колег. Імовірні плітки й інтриги. Максимально використовуючи свій шарм, ви можете досягти практично будь-яких цілей. Ваші сміливі рішення можуть викликати захоплення в інших, але втілювати ідеї доведеться самостійно. Наприкінці тижня можливе зміцнення старих дружніх зв'язків і пошук нових знайомств.

Присвятіть час турботі про свої очі. Подумайте про те, як оптимізувати навантаження на них. Щодня робіть вправи для очей, регулярно моргайте. Вчіться дивитися активно, так, як дивиться дитина.

Ваші взаємини можуть вийти на новий гармонійний виток розвитку. Вдалою буде романтична зустріч у середу. У четвер не будьте занадто принциповими у ставленні до коханої людини. Менше критики!

Більш стабільною у фінансовому плані може бути перша половина тижня. Велика ймовірність успіху в комерційних угодах. У середині тижня краще не призначати важливі справи. У п'ятницю будьте обережними, вірогідні фінансові втрати або обман.

 

Риби

 

Постарайтеся на початку тижня вчасно виконати роботу. Вашу працьовитість належно оцінять. Більшість ваших планів здійсниться. Керівництво може піти назустріч, якщо вам знадобиться вільніший режим роботи. У четвер не придушуйте свої творчі імпульси. Не лінуйтеся реалізувати свій потенціал. Приділіть достатньо уваги сім'ї і родині, але понад силу нічого не починайте.

Серйозних проблем зі здоров'ям можете не побоюватися, але ось легкі розлади - нежить, кашель, ломота у кістках, несильний головний біль - можуть зіпсувати вам настрій. Остерігайтеся протягів, тримайте ноги сухими, одягайтеся за погодою. Застосуйте вітамінний комплекс або додайте у раціон більше фруктів і овочів.

Ваша привабливість буде настільки сильною, що це може стати проблемою. П'ятниця - сприятлива для романтичного знайомства. Постарайтеся не бути з коханою людиною надто суворими, це може викликати непорозуміння.

Ваші бажання можуть переважати над можливостями. Покупки будуть вдалими у суботу. Фінансова ситуація може бути зовсім не такою, як ви припускали. У понеділок ймовірні фінансові надходження. Справи підуть успішно, якщо ви звільнитеся від негативних думок.

 

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers