rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Презентація Apple: які новинки забули показати світу

Презентація Apple: які новинки забули показати світу

Title  

Червоні iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X

Ймовірності виходу цього гаджету у березні 2018 давали 60%. Користувачі дуже добре пам'ятають, як навесні минулого року компанія Apple знайшла новий спосіб стимулювання продажів iPhone. Тоді корпорація випустила червоні iPhone 7 і iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition. Тому саме такого маркетингового ходу чекали і цього року.

  Title

iPhone SE 2

Найбільш очікуваною новинкою Apple для мільйонів фанатів є iPhone SE другого покоління. Шквал чуток про смартфон, як це було з оригінальною моделлю, ми не спостерігаємо. Це означає, що грандіозного поновлення iPhone SE 2 очікувати не варто.

Згідно з безліччю витоків, iPhone SE 2 повинен був отримати скляний корпус і підтримку бездротової зарядки, дисплей у стилі iPhone X, водостійкий корпус і багато іншого.

За словами авторитетного аналітика Мін-Чі Куо, Apple не має у своєму розпорядженні достатніх ресурсів для того, щоб зробити iPhone SE 2 таким, яким його хочуть побачити фанати. Експерт заявив, що якщо iPhone SE 2 і вийде, то за зовнішнім виглядом він абсолютно не відрізнятиметься від попередника.

У смартфоні лише оновляться характеристики, за якими iPhone SE 2 стане практично ідентичним iPhone 7.

Title  

iPad Pro 2

Багато хто був переконаний, що ключовим анонсом березневої презентації Apple буде не новий доступний iPad. На їхню думку, родзинкою презентації мав стати новий iPad Pro. На його появу в березні 2018 сподівалися 30%.

Нагадаємо, 27 березня корпорація Apple провела позачергову презентацію своїх продуктів. На презентації Apple оприлюднила новий планшетний комп'ютер, розроблений спеціально для освітнього сегменту. Компанія заявила, що це - найдоступніший iPad, з тих, що вийшли під «яблучним» брендом.

Джерело: «Знай.ua»

Google готує недорогий смартфон модельного ряду Pixel

Якщо вірити інформації ЗМІ, то мега-корпорація Google незабаром може оприлюднити новинку модельного ряду Pixel.

Головна відмінна риса смартфона - невисока ціна. Очікується, що гаджет увійде в програму Android Go, - передає Ukr.Media.

Судячи з назви Google Pixel Desire, сматфон або має схожість із пристроями від HTC, або ж його будуть збирати фахівці компанії, що ввійшли недавно в Google.

Найбільшим розчаруванням для користувачів може стати те, що новинка вийде лише в Індії. Однак, якщо там смартфон буде популярним, то виробник обіцяє вивести його на світовий ринок.

 

Створена онлайн-карта швидкості зростання населення міст світу

Експерти з інфографіки склали карту, що демонструє динаміку змін кількості населення найбільших мегаполісів,  передає Ukr.Media.

Фахівці сервісу Datawrapper, що дозволяє створювати різні типи інфографіки, розробили онлайн-атлас коливань кількості населення великих міст. Він складений на основі даних, зібраних ООН із 2000 до 2016 рр. На карту потрапили 500 міст, населення яких у 2016-му перевищувало мільйон осіб.

Творці атласу використовували дані доповіді ООН The world's Cities in 2016 про зміни структури міського населення з 2000 до 2016 рр. За даними ООН, у 2016-му в містах проживало 54,5% населення Землі. За прогнозами дослідників, до 2030-го мешканцями міст стануть до 60% населення, а близько третини людей переселяться в міста-мільйонники.

Автори карти позначили міста колами, що розрізняються за кольором і розміром залежно від двох показників. Розмір кола пов'язаний з кількістю населення, колір демонструє зростання або відтік мешканців із 2000 до 2016 рр. «Зростаючі» міста позначені блакитним (чим темніше, тим швидше збільшується кількість населення), помаранчевий колір свідчить про зменшення кількості мешканців.

Показано, що найвищі темпи урбанізації помітні в Азії та Африці. Кількість мешканців більшості африканських міст невелика, порівняно з мегаполісами інших частин світу, але швидко зростає за рахунок припливу людей зі сільської місцевості. За оцінками експертів, до 2100 року деякі африканські міста можуть стати найбільшими мегаполісами: наприклад, нігерійський Лагос - його населення з 2000 року подвоїлося. Азійські міста густо населені вже сьогодні, і кількість їх мешканців продовжує зростати: населення Сяминя потроїлося, а населення Шанхаю зросло на 10,5 мільйона осіб.

Європейські міста з 2000 року зросли не надто помітно - в більшості випадків не більше, ніж на 2,5%. В деяких містах помітний відтік людей - наприклад, в Афінах, Неаполі та Будапешті. Зменшення кількості населення зафіксували і в деяких промислових містах «Іржавого поясу» США: в Детройті, Клівленді і Пітсбурзі.

У 2013-му схоже дослідження зростання міського населення провели на основі даних Facebook. Тоді найбільшу кількість мігрантів також зафіксували в Лагосі. За оцінками дослідників, до 2100 року кількість його мешканців може перевищити 88 мільйонів.

 

Xiaomi офіційно оприлюднила свій флагманський безрамковий Mi Mix 2S

Як і очікувалося, китайська компанія Xiaomi анонсувала свій новий флагманський безрамковий смартфон Mi Mix 2S.

Смартфон отримав подвійну основну камеру, він компактніший і легший від свого попередника. Він також став першим смартфоном Xiaomi з бездротовою зарядкою.

У Xiaomi Mi Mix 2S також трохи зменшилася нижня кромка дисплея, в правому кутку якої розташована селфі-камера. Задня панель виконана зі скла, бічна рамка - з алюмінію 7000 серії. Також передбачено спеціальний випуск смартфона з керамічним корпусом і топовими характеристиками. Звичайна версія вийде в чорному кольорі, а керамічна - в білому.

Xiaomi Mi Mix 2S обладнаний 5,99-дюймовим IPS-дисплеєм зі співвідношенням сторін 18:9 і екраном Full HD+ (2160 х 1080 пікселів), сканером відбитків пальців на задній панелі, подвійною основною камерою на 12 Мп з оптичним зумом і основним сенсором Sony IMX363, фронтальна камера з функціями на базі штучного інтелекту може використовуватися для розблокування смартфона за обличчям.

Він базується на топовому процесорі Qualcomm Snapdragon 845, має до 8 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої флеш-пам'яті з можливістю розширення картами формату microSD. Акумулятор має ємність 3400 маг зі швидкою зарядкою Quick Charge 3.0.

Підтримуються дві SIM-карти, мережі LTE, Wi-Fi (802.11 ac), Bluetooth 5.0, GPS і NFC. Смартфон прямо «з коробки» буде працювати під керуванням Android 8.0 Oreo.

Продажі стартували з 3 квітня. Ціни на Xiaomi Mi Mix 2S наступні: Xiaomi Mi Mix 2S 6+64 ГБ - 527 доларів, Xiaomi Mi Mix 2S 6+128 ГБ - 575 доларів. Спеціальний випуск Xiaomi Mi Mix 2S 8+ 256 ГБ - 639 доларів.

 

Honor 10 можуть представити 15 травня в Лондоні

У мережі з'явилося запрошення з анонсом нового смартфона суббренда Huawei. Можливо, на заході представлять флагманський смартфон Honor 10.

Компанія розіслала запрошення журналістам на захід, який заплановано на 15 травня. На ньому є напис «Beauty in AI», який натякає на функції штучного інтелекту в новинці. Найімовірніше, вони будуть такими ж, як у Huawei P20 і Mate 10.

На жаль, інформації про характеристики Honor 10 не так багато. Відомо, що смартфон обладнають чіпом Kirin 970 і він буде працювати під керуванням Android 8.1 Oreo, поверх якого встановлена прошивка EMUI 8.1. Також девайс отримає 4/6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ вбудованої пам'яті. Раніше з'явилися фотографії пристрою, на яких можна побачити великий екран з тонкими рамками і заглибленням, як у Huawei P20/P20 Pro.

Що може iPad 9.7, дешевший, ніж $300: офіційна презентація Apple

Зазирнути в мозок

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers