rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ «Українські жінки в бізнесі» провели Практичний семінар з працевлаштування

Шалений успіх нашого UWB  Практичного семінару з працевлаштування, що відбувся 04.29.18 у гостинній парафії св. Йосифа Обручника, є доказом того, що наша спільнота минає «зелену лихоманку Америки» - хліба й видовищ - і є спраглою навчально-пізнавальних заходів, що розвивають і справді допомагають утверджуватися в американському суспільстві. Ми дякуємо всім нашим гостям семінару, спікерам та громадським лідерам за вашу підтримку та неймовірно теплі й позитивні відгуки.

Організація «Українські жінки в бізнесі» й надалі продовжує працювати для всіх вас й на благо нашої української спільноти! РАЗОМ!!!

Багатьом з вас уже відомо, що наша благодійна організація розвивається не тільки у напрямку покращення життєвих умов неповносправних сиріт України але й конкретно допомагає українському підприємницькому жіноцтву й громаді в цілому.

 

Title
 

 

Наш перший й не останній такий практичний семінар запропонував багато потрібної і цікавої інформації для всіх тих, хто перебуває у пошуках кращої професійної роботи, кар'єри, започаткування власної справи чи продовження навчання в Америці.

Наші професіонали допомогли присутнім:

- скласти, відкоригувати резюме,

- створити профайли на LinkedIn для більш ефективного пошуку роботи,

- підготували до інтерв'ю,

- надали персональні поради щодо конкретних ситуацій присутніх.

Title Title 

 

У програму заходу ввійшло кілька годин продуктивної роботи, теорія і практика з висококваліфікованими наставниками.

Головним спікер семінару став відомий письменник Стівен Провенцано (Steven Provenzano), автор багатьох книг, зокрема, бестселера «Таємниці резюме; топ-секрети резюме виконавчих директорів».

Усіх присутніх глибоко вразила щира промова почесної гості, лікаря Марії Грицеляк, засновника Park Ridge Pediatrics та президента Української Медичної Асоціації Північної Америки.

Наші гості мали можливість отримати дієві поради від представників TTI Медичної школи та акредитованого East-West University Чикаго від професора Керолайн Стівенсон. А також отримали поради від Ілони Довідайтіне з податковим сервісом.

Робота практичної частини семінару відбувалася у групах за чотирма напрямками:

1. Бізнес.

- Реєстрація корпорації, малий бізнес.

2. Навчання.

- Підтвердження автентичності освіти, визнання диплома.

3. Пошук роботи.

- Резюме, пошук роботи.

4. Проходження інтерв'ю.

Семінар проводився українською мовою з перекладом усіх виступів англомовних спікерів професіоналом центру V&О.

У перерві на всіх чекала смачна перекуска від спонсора - італійського ресторану TRATORIA PEPINO. Багато гостей ще довго не хотіли розходитись уже після офіційного завершення.

Успіхом цього семінару ми завдячуємо всій неймовірній команді наших членкинь та волонтерів. Особлива подяка ідейним ініціаторам -  UWB директорові навчання та філантропії Олі Наконечній та лікарю Наталії Омельченко, президенту нашої організації «Українські жінки у бізнесі» (UWB).

Хочу уклінно подякувати всьому духовенству нашої діаспори за підтримку та допомогу в розповсюджені інформації про цю подію.

Title Title 

 

Також усім спонсорам, які нас підтримали! А головними спонсорами стали:

- Тракова компанія KYS EXPRESS

- Український банк «Самопоміч»

- Дилерська Голф Міл Форд

- Парк Ридж Педіатрикс.

Важливо пам'ятати, що благодійність починається вдома. І є надзвичайно важливим сприяти й інвестувати у професійний ріст людей нашої діаспори.

Ми запрошуємо до співпраці, щоб долучитися до Ukrainian Women in Business, NFP мати власний бізнес не вимагається! Ми - відкриті і працюємо для всіх вас!

 

Як працює наше членство,
дивіться на сторінці:
www.ukrainianwomeninbusiness.com/influencers

 

Із запитаннями звертайтеся: [email protected]

 

Вподобайте нашу сторінку на ФБ, де ви зможете відслідковувати наш детальний розклад подальших подій у 2018 р. Вже заплановано низку семінарів, нетворкінг, заходи у напрямках:

- побутове насильство; допомога сертифікованого психолога

- бізнес-етикет; комунікативні навички; психологія маркетингу

- пенсії та інвестиції

- виглядай професійно! Бізнес-стайлінг, про-фотосесія

- освіта в Америці для іноземних студентів

- здоровий стиль/спосіб життя

- соціальні програми США та інші.

 

Хоча наш семінар із працевлаштування мав інший формат, і ми не проводили активної збірки пожертв для неповносправних сиріт Івано-Франківщини (це наша головна акція наприкінці серпня 2018 під час Uketoberfest), гостями нашого заходу було пожертвувано $116. Цю суму вже переказано Українській благодійницькій мережі на потреби мешканців Залучанського реабілітаційного центру, який я особисто відвідала у лютому 2018, коли мала можливість бути учасницею нашої гуманітарної місії в Україні. За п'ять років активної роботи нашої благодійної організації «Українські жінки в бізнесі» це був мій перший такий візит, під час якого вдалось мати важливі зустрічі з чудовими людьми Івано-Франківщини, котрі невтомно змінюють цей світ на кращий.

Title Title 

 

Я не тільки відвідала неповносправних сиріт Залучанського сиротинця, котрих ми вже роками опікуємо, але й побувала на будівельному майданчику першого в Україні будинку для проживання сиріт «Оселя віри, надії та любові» в селі Обертин.

Уже цього літа близько восьми неповносправних сиріт зможуть спробувати себе утверджувати у справжньому житті, поселившись в оселі. Підтримка такого проекту, що направду змінить життя сиріт, є надзвичайно важливою.

Щиро дякуємо всім небайдужим!

При бажанні долучитись до доброї справи та скласти свій внесок можна на UWB PayPal: [email protected] чи зробити пожертву на рахунок нашої неприбуткової організації Ukrainian Women in Business у будь-якій з філій Українського банку «Самопоміч». Номер нашого рахунку: #02163803 з адресною позначкою «Для сиріт».

Уклінно дякуємо!

До скорих зустрічей!

Нехай щастить!

 

Світлини від професіоналів
Петра Ковтуна та Ірини Яцишин.
Дякуємо за їхнє волонтерство з нами!

 

Гості суботньої школи українознавства ім. Василя Стуса – Олесь Кузьма, Роман Тичківський та Степан Процюк

SC Connection підкорює Флориду

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers