rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня ви можете досягти успіху в усьому, що можна зарахувати до сфери бізнесу і кар'єри. Якщо вам хочеться підвищення, не ігноруйте офіційні й напівофіційні заходи. Очікується викид творчої енергії, втілення у життя давньої задумки. У сімейному житті потрібна стриманість, інакше можливі конфлікти. Четвер вдалий для спілкування і зустрічей із друзями. Це - день примирення і надання допомоги.

Вам буде складно всидіти на місці, проте необхідно дотримуватися правил техніки безпеки, особливо під час занять спортом. Якщо є можливість тренуватися під наглядом інструктора - скористайтеся нею.

Ви зараз, схоже, занадто зосереджені на думках про роботу та побут і зовсім забули про особисті справи. Але саме цього тижня ви будете надзвичайно привабливими для представників протилежної статі. У суботу можливі цікаві зустрічі.

Вас не повинні лякати нові завдання і проекти. Це - шанс показати себе та освоїти нові знання. Надійні партнери можуть запропонувати вигідну угоду. Але постарайтеся не говорити багато на цю тему. Несподіваний заробіток допоможе придбати необхідну річ.

 

Телець

Цей тиждень подарує вам відчуття внутрішньої свободи. Активно рухайтеся до накресленої мети, партнери підтримають вас. Цей тиждень - сприятливий для зміни роботи. Не приймайте спонтанних рішень, вони будуть помилковими. У вівторок не беріться за кілька справ одразу. У четвер можливі дрібні негаразди в сфері ділових переговорів; також цього дня варто стримувати свої емоції. У другій половині тижня діти вимагатимуть від вас пильної уваги. У вихідні може виникнути проблема вибору.

Імовірно, вашому організму зараз не вистачає тих чи інших речовин. Варто додати у раціон додаткову порцію свіжих овочів і фруктів; можна застосувати готові вітамінні комплекси. Звичайну сіль постарайтеся замінити на йодовану. Не забувайте, що солити потрібно готову страву.

Не варто недооцінювати силу власної привабливості. Четвер - хороший день для зустрічей і романтичних побачень. А ось у вихідні краще вибрати дружбу, а не кохання.

Зустрічі, які мають фінансове значення, краще призначати на понеділок. Наприкінці тижня знайдеться чимало людей, які захочуть використати вас у своїх цілях. Не погоджуйтеся на авантюри.

Кошти на дітей і відпочинок витратяться, ніби самі собою.

 

Близнюки

Цього тижня не варто приймати категоричні рішення, уникайте порожніх суперечок і будьте впевненими у собі. Шукайте підтримки в колі надійних друзів, колег, не забувайте і про власні напрацювання. Будуйте плани, вам чудово вдаються саме продумані дії. Бажано не афішувати свої наміри. Ймовірно, доведеться виправляти чужі помилки. Вам це блискуче вдасться і не залишиться непоміченим з боку керівництва. Не варто планувати занадто багато справ на вихідні, краще відпочити, поспати і погуляти.

Для вас зараз важливо не переохолоджуватися. Уважніше поставтеся до прогнозу на день, вибираючи одяг. Не сидіть під кондиціонером. Будь-який протяг для вас зараз - небезпечний.

Загострення пристрастей вщухло, всі зітхнули з полегшенням. Кохана людина, відчувши, що ви стали м'якшими, захоче стати ближчою. Вам варто утриматися від зайвої емоційності і насолоджуватися хвилинами ніжності.

Фінансові справи будуть складатися майже блискуче. Але вам буде потрібна порада й опора. Допомогти вам можуть як близькі друзі, так і колеги. У четвер можливі великі фінансові надходження.

 

Рак

Цього тижня вам необхідно бути активними і показати свої таланти. Не забувайте вирішувати поточні проблеми. Зверніться за порадою до колег, і вони перестануть сприймати вас насторожено. Цей маневр дозволить зміцнити ваш авторитет. П'ятниця - вдала для відряджень і далеких подорожей. У суботу кохана людина допоможе вирішити проблему, а в неділю можна здійснити те, до чого ви разом так довго прагнули.

Головне для вас зараз - відпочивати. Найкращим вибором було би піти у відпустку. Якщо це неможливо, хоча б знизьте трохи свою зайнятість. Більше часу проводьте на природі; гуляйте і думайте про приємне. Нікуди не поспішайте - термінових справ у вас зараз немає, все може почекати.

Перш ніж щось говорити, подумайте. Бажано, щоб протягом цього тижня ви були стриманішими і спокійнішими. Більше довіряйте одне одному. У другій половині тижня ваші палкі почуття додадуть пікантності у стосунки. П'ятниця - день для перемир'я.

Фінансове становище покращиться. У вівторок вам запропонують вигідну роботу. Вам залишається лише погодитися і взятися за нову справу з азартом і старанням, показавши, на що ви здатні.

 

Лев

Цього тижня ваше благополуччя залежатиме від завзяття та компетентності. У середині тижня можливі зміни в особистому житті. У четвер пунктуальність у виконанні професійних обов'язків не дозволить заздрісникам застати вас зненацька. У вихідні на вас чекатиме складна розмова з близькими людьми. Понеділок бажано присвятити завершенню старих справ. У вівторок не варто планувати нічого нового, зараз мрії навряд чи збудуться.

Існує велика ймовірність зіштовхнутися зі стресовими ситуаціями. Є багато способів відновити нервову систему після стресу - прогулянки, творчість, ароматерапія, медитації. Вибирайте те, що здається вам найбільш доступним і приємним. Бажано повністю відмовитися від вживання алкоголю.

У четвер можете зустріти старе кохання, почуття спалахнуть з новою силою. У суботу ви будете особливо чарівними для тих, хто народжений під знаками Близнюків і Водолія. У понеділок можливе розчарування, побачення на цей день краще не призначати.

Цей тиждень минає під знаком фінансової стабільності. Особливо вдалими для поповнення бюджету можуть бути четвер і вівторок.

 

Діва

Цього тижня вам доведеться продемонструвати гнучкість розуму, максимум такту і кмітливості. Подивіться по-філософському на ситуацію, що склалася, не перестарайтеся з тиском на інших. Ретельно перевіряйте важливу інформацію. Можливі каверзи і неточності. У вихідні непогано було б влаштувати невеличке свято, запросити друзів. У вівторок будьте особливо уважними до свого оточення, є можливість знайти нового друга. Або ворога.

Для вас зараз важливо контролювати свої емоції. Якщо будете давати волю почуттям, то ваша психіка дуже швидко «перегріється», підвищиться тривожність, почнуться психосоматичні проблеми - мігрені, безсоння, свербіж, м'язовий біль і спазми. Не завадить застосувати легке заспокійливе, корисними будуть ароматерапія, йога, масаж. Більше дихайте свіжим повітрям.

Вам зараз необхідний час для себе, для пошуку нового стилю. Схоже, вам доведеться оновлювати гардероб. Нове знайомство, яке відбудеться цього тижня, дуже вас зацікавить. У п'ятницю можливе довгоочікуване романтичне побачення, яке подарує незабутні враження.

Фінансове становище починає поступово стабілізуватися, однак, вам доведеться більше часу віддавати роботі і брати на себе додаткове навантаження. Ваші близькі можуть цього не зрозуміти.

 

Терези

Не втрачайте контроль над своїми емоціями, інакше ви можете програти і в особистій, і професійній сферах. Тиждень буде досить напруженим через збільшення обсягу роботи. Акуратність і уважність - основне для вас найближчим часом. Добре обдумані ідеї та пропозиції справлять позитивне враження на ваших колег. Проблеми, які виникнуть цього тижня, зможете вирішити тільки ви, не варто шукати сторонньої допомоги.

Головне для вас зараз - прислухатися до сигналів свого організму. У вас буде можливість відразу помітити несприятливу ситуацію. Довіряйте лікарям - зараз для вас важливо якомога раніше звернутися до фахівців. Обов'язково дотримуйтесь правил техніки безпеки, слідкуйте за гігієною.

На вас чекає яскрава романтична пригода. Можете розраховувати на успіх у справі підкорення сердець. Не задирайте ніс занадто високо, є небезпека наразитися на супротивника, завоювання якого буде не лише довготривалим, але і шкідливим.

Середа - сприятливий день для укладання угод. Якщо ви не переходите на нову роботу, то саме настав час отримати матеріальне заохочення від керівництва. Субота - сприятлива для ділових поїздок і зустрічей з колегами у неформальній атмосфері.

 

Скорпіон

Щоб успішно просуватися вперед, вам згодиться допомога вашої інтуїції. Можливе відрядження або ділова подорож. Ця поїздка відкриє нові горизонти. Навіть найбільш екстравагантні ідеї знайдуть позитивний відгук, а також можуть принести несподівані результати. У вас буде чимало енергії, тож сміливо втілюйте все задумане у життя, будуйте плани.

Цього тижня приділіть особливу увагу гігієні. Якомога частіше мийте руки - або, як мінімум, протирайте їх вологими серветками. У спортзалі, басейні або лазні будьте особливо обережними, не ходіть босоніж, після занять накладіть на стопи протигрибковий засіб. Замість ванни застосовуйте душ, навіть у себе вдома - так зараз буде безпечніше.

Несподівана зустріч у середу може змінити хід подій у вашому особистому житті. Ви справите незабутнє враження на кохану людину, викликавши у ній зародження почуттів. А романтичне побачення, влаштоване у неділю, обіцяє бути особливо пристрасним.

У вас зараз чимало яскравих і креативних ідей, які стимулюють продажі і принесуть додатковий прибуток. Це оцінить керівництво або бізнес-партнери.

 

Стрілець

На вас чекає вдалий тиждень, виникатимуть сприятливі можливості для заробітку. Вирішуйте всі справи без метушні і поспіху. Необхідно продемонструвати ініціативу і сміливість у коханні. Керівництво явно задоволене вашою роботою. Можете розраховувати на премію. У вихідні будьте максимально стриманими у спілкуванні з дітьми. У понеділок загадайте бажання, воно запросто може збутися.

Ваше здоров'я - не на висоті, але не варто скаржитися на самопочуття нікому, крім лікаря. Ставтеся до питання виважено і тверезо.

В особистому житті настають зміни у кращий бік. Суперечки і з'ясування стосунків залишаться позаду. Ви відчуєте, що знову потрібні одне одному. Середа може стати одним з найскладніших днів, постарайтеся не спровокувати конфліктну ситуацію. У неділю ви блискуче впораєтеся з ревнощами коханої людини, все перетворивши на жарт.

Фінансове становище стабілізувалося. Уміння співпрацювати дозволить вдало завершити всі справи і покращити матеріальне становище. У неділю, можливо, доведеться працювати. У вівторок імовірні вдалі угоди.

 

Козеріг

Ви опинитеся у центрі уваги і подій. Рішення доведеться приймати швидко, іноді змінювати на ходу. На середу і суботу краще нічого серйозного не загадувати. Інтелектуальні заняття та ігри протягом вихідних подарують справжнє задоволення. У понеділок відчуєте прилив життєвих сил, з'являться нові ідеї для творчого самовираження. Вівторок обіцяє удачу багатьом починам, день буде вдалим для дружнього спілкування та нових знайомств.

Цього тижня особливо не солодко доведеться метеозалежним Козерогам. Погода може бути досить примхливою - тож вірогідні сонливість, головний біль, перепади тиску. Зірки рекомендують більше відпочивати, уникати стресів, зменшити фізичні та психологічні навантаження. Тримайте під рукою ліки, а також міцний чай і флакончики з ароматичними олійками.

Тиждень обіцяє досить насичене особисте життя. Триватиме боротьба пристрасті і раціоналізму. Найкращим варіантом було би провести ці дні на самоті. Постарайтеся сприймати те, що відбувається, таким, яким воно є, і не намагайтеся нічого змінювати.

Цей тиждень - не завжди успішний у фінансовому плані, що не дозволить реалізувати давні задуми. Намагайтеся рідше заходити у магазини. У п'ятницю ймовірні фінансові надходження. У вихідні обговоріть з коханою людиною фінансові питання.

 

Водолій

Вам необхідно зосередитися на найважливішій справі. Ви самі повинні визначити, якій саме. Краще знизити темп роботи, щоб уникнути перевтоми. Ймовірні розбіжності. Постарайтеся зрозуміти опонентів, прислухайтеся до їхньої думки. У п'ятницю потішать зустрічі з друзями. Не забудьте зазирнути протягом вихідних у найближчі магазини. Найбільш сприятливим для вас днем буде понеділок, невдалим - четвер.

Багато що залежить від вас, вашого настрою. Якщо ви зажурилися - найімовірніше, ваше самопочуття буде кепським. Ліки будуть діяти гірше, одужання затягнеться. Якщо ж ваші очі сяють внутрішнім вогнем, ви будуєте плани, мрієте, творите - недуга може відступити.

Тиждень в особистому плані складний і неоднозначний. У п'ятницю або суботу ви можете познайомитися з цікавою людиною, яка імпонуватиме вам і притягуватиме. Але цей роман буде недовготривалим. У вівторок імовірна конфліктна ситуація з коханою людиною.

Сприятливий час для ділових зустрічей і укладення угод. Ви можете отримати винагороду за сумлінну працю та нестандартний підхід. У вихідні згадайте про дрібні покупки, які вам необхідно зробити. Відсутність якоїсь дрібниці може серйозно ускладнити вам життя.

 

Риби

Настає сприятливий період як для роботи, так і для відпочинку. Можлива далека поїздка, яка дозволить відпочити, а також поспілкуватися з людьми, що можуть у майбутньому стати вашими партнерами. Постарайтеся використовувати цей час для нових знайомств, налагодження необхідних контактів. Зараз буде корисно дізнатися щось нове, почати вчити іноземну мову або записатися в автошколу. У взаєминах із близькими основну роль відіграватимуть питання якості, а не кількості. Постарайтеся не метушитися - і тоді все встигнете.

У найближчі дні варто бути уважнішими до того, що ви їсте. Кислі, солоні, мариновані продукти подразнюватимуть вашу травну систему. Постарайтеся їх уникати. Можете поекспериментувати зі спеціями, але знайте міру і використовуйте лише чисті приправи, від готових соусів краще відмовитися.

Ви поступово приходите до висновку, що необхідні зміни у ваших стосунках, інакше вони зайдуть у безвихідь. У неділю можливе несподіване зізнання від супутника життя. Вівторок - сприятливий для відвертої розмови.

У середу будьте уважними при роботі з документами, особливо чужими. У неділю вас можуть підстерігати обман і зваблювання, будьте обережними. І обминайте десятою дорогою дорогі ресторани.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers