rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня ви можете занадто зануритися у сімейні або робочі справи, а для себе будете заледве викроювати кілька хвилин, що спричинить конфліктні ситуації. Вам захочеться самовдосконалюватися, але катастрофічно не вистачатиме часу. У середу можливе знайомство з впливовим партнером або спонсором. Постарайтеся контролювати емоції, ваші рішення повинні бути справедливими. У суботу вам необхідний спокійний відпочинок.

Зараз будуть корисними заняття плаванням, бігом, навіть прості прогулянки. Якщо вам хочеться чогось цікавішого - пошукайте секцію стрибків на батуті або скалодром.

Ви будете схильними надто ідеалізувати стосунки і об'єкт своїх почуттів. Можна, звичайно, продовжувати залишатися у цьому стані, благо, неприємним його не назвеш. Але не варто приймати жодних відповідальних рішень, не знявши «рожеві окуляри».

Ваше фінансове становище може не дозволити реалізувати задумані плани. Вам необхідно докласти максимум зусиль, щоб виправити ситуацію. Потрібні додаткові кроки і нестандартні ділові рішення.

 

Телець

Цього тижня будьте особливо обережними з інформацією, утримайтеся від пліток. Ваші висловлювання можуть бути неправильно витлумачені. Починаючи нову справу, вибирайте надійних партнерів. На лояльність людей, яких ви не дуже добре знаєте, розраховувати не варто. У четвер можливі зміни, пов'язані з професійною діяльністю. У суботу буде легко підтримувати гармонійну атмосферу; субота - вдалий день для сімейної вечері.

Найуразливіший ваш орган - коліна. Якщо ви бігаєте, катаєтеся на роликах або їздите на велосипеді, було б непогано використовувати спеціальний захист або пов'язки. Уникайте ударів, вивихів, інших пошкоджень, відмовтеся від екстремальних занять. Остерігайтеся натовпу.

У першій половині тижня вашому особистому життю ніщо не загрожуватиме. Починаючи з четверга, навколо вас може створитися напружена ситуація. Таємний шанувальник може перейти у розряд явних. Але вам, схоже, не потрібен любовний трикутник.

Фінансове становище поступово змінюється і стає стабільним. У першій половині тижня ймовірне отримання грошей, особливо, в середу. У четвер на роботі можливі інтриги і перекладання відповідальності на чужі плечі. Вам краще у цьому не брати участь.

 

Близнюки

Вдалий час для побудови нових планів, які досить швидко реалізуються і принесуть прибуток. Ви сповнені сил і енергії для подальшого розвитку. Час розширення можливостей. У вівторок прислухайтеся до поради коханої людини. Відкрийте у собі нові, не реалізовані здібності і задатки. Від цього ви ще більше будете себе поважати, тільки не зазнавайтеся. Робота забере багато вашого часу, але не забувайте про розваги і побачення.

Цього тижня ваш організм може влаштувати страйк, відмовившись виконувати ваші вимоги. Обов'язково зверніть на це увагу. Вам необхідно відпочити. Можливо, достатньо буде змінити одну діяльність на іншу, але, ймовірно, що доведеться вжити більш серйозні заходи. Відкладіть на потім усі завдання. Ви, ваше здоров'я - найважливіше для вас зараз.

Цей тиждень ви, напевно, проведете у приємному товаристві. Для цього будуть потрібні мінімальні зусилля - всього лишень посміхатися іншим. Продемонструйте, на що ви здатні, так ви справите незабутнє враження на кохану людину. П'ятниця і субота - вдалі для побачень.

На вас чекає фінансовий успіх, якщо працюватимете з цікавістю й азартом, привносячи творчий початок і креативні ідеї. Все це принесе прибуток, причому, досить швидко. У вас з'являться нові замовлення і проекти.

 

Рак

Цього тижня у вас з'явиться шанс для успішної самореалізації. Вам зроблять вигідну пропозицію. Щоб досягти поставленої мети, є сенс об'єднати зусилля з іншими людьми. Вчіться домовлятися і враховувати різні інтереси. Повне взаєморозуміння пануватиме у взаєминах із близькими людьми.

Намагайтеся не надто сильно обмежувати себе у харчуванні. Для вас зараз важливий збалансований раціон, що містить достатньо жирів, білків, вуглеводів та клітковини. Зареєструйтеся на одному зі сайтів, що пропонують підрахунок цих показників - і вже через кілька днів зрозумієте, що і як можна скорегувати. Не голодуйте - але і не переїдайте.

Постарайтеся бути уважнішими і поблажливішими до коханої людини, не чіпляйтеся через дрібниці, адже це може стати приводом для серйозних розбіжностей. Частіше демонструйте мистецтво робити компліменти, більше жартуйте і посміхайтеся.

Ваші зусилля принесуть результат. У вас з'являться дуже цікаві пропозиції, що стосуються роботи. Однак, не варто тринькати гроші. Необхідно планувати витрати і придбання. У середу будуть особливо успішними ділові зустрічі і переговори.

 

Лев

Тиждень може бути досить напруженим, але зате і багатообіцяючим. Постарайтеся прислухатися до співрозмовників. Є небезпека, що старі стереотипи завадять реалізації ваших планів на майбутнє. У понеділок або вівторок на вашому шляху можуть поставати старі страхи або почуття провини. Доведеться ґрунтовно попрацювати над собою, сконцентрувати увагу на найголовнішому. У ці дні важливо докласти зусиль, щоб опинитися попереду: чим ближче до мети, тим краще.

Тиждень присвятіть турботі про своє обличчя - ви можете стати значно привабливішими, якщо заплануєте відвідини косметичного салону і запишетеся на процедури. Порадьтеся з друзями і знайомими - нехай порадять вам хорошого косметолога. Повірте, результати вас не розчарують.

Все, що ви пов'язували з романтичними стосунками у своїх мріях, поступово починає набирати реальних обрисів. Трохи фантазії, чуйне ставлення до коханої людини - і впораєтеся з будь-якою проблемою в особистому житті.

Якщо грошей у гаманці мало, а планів у голові - безліч, постарайтеся стримати запал і апетит. Витрачайте лише не необхідне, відмовляйтеся від авантюрних пропозицій. Кредит приємно брати, але важко виплачувати.

 

Діва

Цього тижня варто переглянути систему пріоритетів. Деякі не найважливіші обов'язки ви можете перекласти на плечі інших, щоб звільнити час і сили. Намагайтеся зберігати спокій і не відступати перед труднощами. Переймайте досвід колег і не опускайтеся до заздрощів. Вихідні присвятіть активному відпочинку, проведіть час на свіжому повітрі, більше рухайтеся.

У вас можуть загостритися проблеми зі шлунком. Найімовірніше, ви знаєте, які продукти і страви провокують появу неприємних симптомів. Цього тижня відмовтеся від них повністю. Намагайтеся харчуватися якомога простіше, уникайте важкої, жирної їжі. Можливо, варто проконсультуватися з гастроентерологом.

Тиждень - досить гармонійний для розвитку стосунків вашої пари. Кохана людина буде підтримувати вас і виказуватиме увагу, тільки не вимагайте від неї більше, ніж вона може вам дати. Проведіть вихідні разом, насолодіться одне одним.

Фінансове становище зараз - не дуже стабільне, тому розпоряджатися коштами необхідно дуже розумно. Уже на початку тижня можливі непередбачені великі витрати, які спустошать вашу кишеню і поставлять у досить складну ситуацію.

 

Терези

Егоїзм - хороший у міру, інакше можуть виникнути певні труднощі при спілкуванні з родичами і друзями. Постарайтеся стежити за своїм язиком. Перепади вашого настрою можуть зробити вас не дуже приємною у спілкуванні людиною. У середині тижня обсяг роботи може збільшитися, настає спекотна пора. Вам можуть запропонувати навчання у новій сфері діяльності, не відмовляйтеся від цього.

Для вашого здоров'я зараз корисні гранатовий, морквяний соки - вони додадуть вам енергії, ви відчуєте себе бадьорішими і сильнішими. Головне - не переборщити. Досить однієї склянки в день. Рекомендовано пити соки розведеними, через трубочку. Якщо ви купуєте їх у магазині - уважно прочитайте все, що написано на етикетці, щоб придбати справді натуральний продукт.

Ви налаштовані рішуче. Це - справжнє почуття, зізнайтеся коханій людині і розкажіть їй про свої плани на майбутнє. У четвер можуть виникнути розбіжності, а неділя - чудовий день для примирення. Якщо ж ви - у пошуку кохання, то неділя - хороший день для знайомства.

Сприятливий у фінансовому плані тиждень. Але ось від великих покупок краще утриматися. У четвер може відбутися важлива нарада з керівництвом. Намагайтеся сприйняти нові реалії, а не сперечатися. У середу можливі фінансові надходження. У суботу не витрачайте багато на розваги.

 

Скорпіон

Для вас може настати «казковий» тиждень, кар'єра і світське життя будуть блискучими, як ніколи. Тягар непотрібних зобов'язань спаде з ваших плечей. Ваші досягнення стануть помітними. Тільки чітко визначте, що ви хочете досягти найближчим часом і наполегливо просувайтеся до мети. У п'ятницю бажано не планувати важливих справ. У суботу розслабтеся і відпочиньте у комфортних умовах. Діти потішать своїми успіхами.

Цього тижня ймовірне посилення реакції на ліки. Можуть особливо гостро давати про себе знати побічні ефекти або з'явитися алергія. Варто обговорити з лікарем варіанти препаратів-аналогів; вибирайте ті, що найменш проблемні. Зараз - не час для того, щоб експериментувати з новими продуктами харчування або косметичними засобами.

У понеділок можлива відверта розмова з коханою людиною. Напруження в особистих стосунках імовірне у середині тижня, можливі сцени ревнощів з боку вашого обранця. А ось четвер або п'ятниця - сприятливі дні для примирення, безмежної ніжності та пристрасті.

Вірогідні позитивні зміни на роботі. З'явиться шанс додаткового заробітку. Очікуються цікаві відрядження і нові проекти, які дадуть можливість піднятися кар'єрними сходами.

 

Стрілець

Цього тижня на вас чекає вершина, до якої ви йшли довгим і важким шляхом. Стане очевидним справжній рівень ваших знань і кваліфікації, вам навряд чи вдасться щось приховати. Не розмінюйтесь на дрібниці. Середа - сприятливий день для початку самовдосконалення і різноманітних духовних практик. У четвер важливо не втратити контроль над подіями, не вірте чуткам, ваша інтуїція зробить вам неоціненну послугу.

Ваше самопочуття буде визначатися вашим настроєм, який залежатиме, зокрема, від музики, яку ви слухатимете. Вибирайте щось легке, світле; вечорами слухайте звуки природи - вони допоможуть вам розслабитися. Бадьорі ритми підходять лише під час занять спортом. Музика не повинна звучати занадто голосно.

Протягом першої половини тижня вас будуть балувати, ваші бажання і примхи будуть негайно виконувати. Але не переборщіть, потім треба починати мінятися ролями. В іншому випадку, до кінця тижня близька вам людина на вас просто образиться. Гра в одні ворота закінчується швидко.

Ситуація у сфері фінансів буде стабільною. У четвер не варто бути марнотратними. Зокрема - і витрачатися на подарунки близьким. Краще просто будьте турботливими й уважними. У п'ятницю ваше фінансове становище стабілізується за рахунок нових фінансових надходжень.

 

Козеріг

Цього тижня на роботі доведеться докласти зусиль, щоб зберігати спокій і не боятися змін. У середині тижня можливе ускладнення взаємин із близькими родичами, зате з друзями - повне порозуміння. У четвер остерігайтеся гострих конфліктів. Постарайтеся зрозуміти опонентів. У п'ятницю на роботі від вас чекатимуть дій, спрямованих на виправлення теперішньої ситуації.

Приділіть особливу увагу своєму шлунку. Якщо у вас є хронічні захворювання травної системи, зараз ймовірне їх загострення. Порадьтеся з вашим лікарем. Вам підходять легкі супи, каші, але не повинно бути нічого жирного, гострого, копченого чи маринованого.

Будьте обачними у стосунках з коханою людиною. Будь-яке необережно сказане слово може спровокувати конфліктну ситуацію. Раптова зустріч зі старим знайомим створить гарний настрій, але зберігайте стриманість у почуттях.

Обережніше з фінансовими авантюрами і кредитами. Максимально раціонально витрачайте свої ресурси. Великих фінансових надходжень наразі не передбачається, але над цікавими діловими пропозиціями, що надійшли у п'ятницю, варто задуматися.

 

Водолій

Нехай ваша скромність обмежиться тим, що ви не будете надто багато розповідати про свої досягнення. Однак, у кутку все ж не відсиджуйтеся, приймайте рішення, як би важко не було взяти на себе відповідальність. Вірте своїм почуттям. Не настільки важливим буде результат, як саме налаштування на перемогу і досягнення мети.

Постарайтеся не вживати морепродукти. Відмовтеся від дарів океану, які пропонують їсти у сирому вигляді. При цьому можна сміливо їсти річкову рибу; джерелами білка для вас можуть слугувати м'ясо і бобові.

Відлига у стосунках з коханою людиною потішить вас. Але забудьте хоча б на якийсь час про свої наступальні маневри. У ці дні не варто нічого вимагати, ви значно більше отримаєте, якщо попросите.

Не варто обіцяти нікому легких грошей і роботи. І самі не вірте у такі сумнівні перспективи. Хочете більше отримувати - потрібно більше працювати, виказувати ініціативу. У п'ятницю можуть позитивно вирішитися справи, пов'язані з нерухомістю.

 

Риби

Понеділок і п'ятниця можуть бути найбільш напруженими днями тижня. Робота поглинатиме більшу частину вашого часу. Доведеться розриватися між професійними обов'язками і хатніми справами. Не забувайте про близьких, їм може бути необхідною ваша допомога. У середу і четвер відчуєте, що рухаєтеся у правильному напрямку, у вас є друзі й однодумці.

Тиждень буде багатим на стресові ситуації. Для вас дуже важливо знайти способи розслаблення. Психологічна напруженість руйнівно впливає на весь організм. Зірки рекомендують прогулянки, медитації, ароматерапію, творчість і рукоділля. Найкращими компаньйонами для вас будуть тварини. Можна застосовувати легке заспокійливе природного походження.

Цього тижня бажання подобатися і справляти враження на інших стане гострішим. Ви можете витратити багато часу і сил у боротьбі за власну надзвичайність, чим викличете ревнощі законного партнера.

Понеділок і вівторок обіцяють успіх. Підписуйте контракти, укладайте угоди з новими бізнес-партнерами. На вас може чекати премія, але на надходження великих сум наразі розраховувати не доводиться.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers