rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ «Заряджений» Audi SQ2 практично готовий до дебюту

«Заряджений» Audi SQ2 практично готовий до дебюту

Німецькі машинобудівники продовжують розробку високопродуктивного кросовера Audi SQ2, на що вказують шпигунські фотографії. Автомобільні папараці сфотографували прототип позашляховика практично без камуфляжу, коли він проходив зимові випробування в Європі.

Світовий дебют кросовера SQ2 запланований на осінь 2018 року. Презентація моделі відбудеться у рамках Паризької автомобільної виставки. Розробкою транспортного засобу займається підрозділ Audi Sport.

Шпигунські фотографії вказують на те, що новий Audi SQ2 має переглянутий передній бампер з великими повітрозабірниками, а також пару здвоєних патрубків спортивної вихлопної системи. Раніше повідомляли, що автомобіль отримає посилені гальма і більш жорстку підвіску.

Моторний відсік кросовера Audi SQ2 забере дволітровий турбо-пристрій від Audi S3 продуктивністю 280 к. с. з обертовим моментом 380 Нм. Для агрегату передбачена 7-РКПВ, що передає крутний момент на фірмовий повний привід Quattro.

  Title

 

Maserati представила дуже потужний кросовер

На автосалоні в Нью-Йорку дебютував Maserati Levante Trofeo.

Maserati Levante з'явився два роки тому, але до цього дня найпотужніша версія була обладнана скромним за мірками сегмента люксових кросоверів 430-сильним V6. І, нарешті, італійці вирішили потішити шанувальників швидкості - у Нью-Йорку відбувся дебют Levante Trofeo.

Під капотом з вентиляційними прорізами ховається V8 з двома турбінами, до якого доклали зусиль інженери Ferrari - при робочому об'ємі 3,6 літра він видає вражаючі 590 к. с. і 730 Нм крутного моменту. 8-ступінчастий автомат і повнопривідна трансмісія були модернізовані, з'явилася функція launch control, тому Maserati Trofeo розганяється до сотні лише за 3,9 секунди.

Точну максимальну швидкість Maserati не розкриває, обмежуючись лише фразою «понад 300 км/год.», а й у такому випадку Levante Trofeo - один із найбільш швидкісних кросоверів у світі! Зовні машина відрізняється не тільки капотом, але і спеціальним матовим сірим забарвленням, бамперами зі збільшеними повітрозабірниками, вуглепластиковими деталями обвісів і красивими 22-дюймовими колесами.

У салоні з'явилися спортивні крісла, інший приладовий щиток і годинник, а вже у базове обладнання входить оббивка натуральною шкірою і потужна (1280 Вт) аудіосистема Bowers&Wilkins зі 17 динаміками. Перші Levante Trofeo поїдуть у США і Канаду, а на інших ринках машина з'явиться пізніше. До речі, у найближчому майбутньому очікується і версія Levante GTS із трохи дефорсованим V8 та іншим декором.

 

Новий Nissan кине виклик «Тойоті Камрі»

Title  

У Нью-Йорку презентували офіційний седан Nissan Altima нової генерації.

Новий Nissan Altima наділили дизайном у стилі концепту Vmotion 2, презентованим минулого року. Зокрема, седан відрізняється від попередньої моделі масивною решіткою радіатора, переробленими бамперами і вузькою оптикою на світлодіодах.

В інтер'єрі Nissan Altima 2019 року з'явилася інша передня панель з «витаючим» дисплеєм, інструмент, який містить цифровий дисплей, спортивне кермове колесо і модернізований блок системи клімат-контролю.

У моторну гаму нового седана входить атмосферний двигун об'ємом 2,5 літра потужністю 190 кінських сил і 2,0-літровий турбований агрегат продуктивністю 250 «коней». Силові агрегати працюють на пару з варіатором CVT. Автомобіль укомплектований винятково переднім приводом.

На американському ринку головними суперниками седана «Альтіма» є такі гранди, як Chevrolet Malibu, Honda Accord і Hyundai Sonata. І, звичайно, Toyota Camry. Хто буде найбільш популярним, дізнаємося зовсім скоро - старт продажів нового «Ніссана» запланований на середину літа цього року.

Найбільш незвичайні моделі Jeep, про які більшість із нас навіть не чули

Українські розробники показали «електросмарт» Kugel

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers