rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ ДУСя купила українські дизайнерські меблі для Маріїнського палацу за 6 мільйонів

Державне управління справами 23 березня за результатами тендера замовило ТОВ «Єва Бикова Колекшин» меблі для Маріїнського палацу в Києві на 5,70 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До липня привезуть 259 стільців, крісел і диванів власного виробництва за ескізами замовника з річною гарантією, перелік яких із цінами наведено у таблиці нижче.

Найдорожчі меблі призначені для кімнати переговорів на другому поверсі: шкіряні стільці коштують 27 тис. грн., шкіряне крісло - 78 тис. грн., а диван з оббивкою тканинами «Jim Dickens» (Британія) або аналогічними - 95 тис. грн.

Ціна угоди на 36% нижча від очікуваної вартості закупівлі на 8,84 млн грн.

Єдиним допущеним конкурентом було львівське ПП «Фіус» киянки Ірини Візентін та італійця Фаусто Візентін, яким керує Андрій Федорич.

  Title

ТОВ «Лірона» і ТОВ «АВБ Сістем Інвест» не допустили до аукціону: перше - через відсутність тендерного забезпечення, форми пропозиції та згоди з проектом договору, в друге - через відсутність даних про матеріали, помилки в довідках і кілька документів російською мовою. Представники ТОВ «Лірона» заявили, що помилково завантажили вказані документи як цінову пропозицію, доступ до яких відкривається лише після аукціону. Замовник відмовився допускати ТОВ «Лірона» до аукціону.

Столична «Єва Бикова Колекшин» належить Єві Биковій, а директором є Марія Максимкова. Номер телефону фірми 0674659661 також використовує ТОВ «Лагода Вид Ева Лаб» Ганни і Катерини Бикових - власниць ТОВ «Ля Буті Де Парі».

Переможець виконував для Верховної Ради комплексне обладнання сесійної зали, зали урочистих засідань і конференц-зали на замовлення ТОВ «Амріта комплексні рішення».

 Джерело: «Наші Гроші»

Оточення «найліпшого друга» генпрокурора почало підготовку до видобутку берилію в заповіднику

Вовк таки задекларував будинок за $2 млн, оформлений на співмешканку під час введення «Роттердам+»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers