rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Microsoft заборонила змінювати браузер у Windows 10

Microsoft заборонила змінювати браузер у Windows 10

В останній збірці розробники Windows 10 заборонили змінювати браузер за замовчуванням при переході за посиланням з поштового клієнта. Про це повідомляється в блогу компанії.

«Учасники програми Windows Insider, які отримують оновлення в рамках Skip Ahead, почали тестувати можливість відкривати посилання з поштового клієнта Windows через браузер Microsoft Edge, що забезпечує кращий, найбільш безпечний і надійний досвід роботи з Windows 10», - йдеться в описі версії 17623.

Таким чином, навіть якщо змінити стандартний браузер, всі посилання з поштової програми будуть відкриватися в Edge.

Вказується, що з цим браузером користувачі стануть «більш продуктивними, організованими і творчими». Однак, за даними Netmarketshare, користуються ним лише п'ять відсотків власників ПК, тоді як у Google Chrome частка становить 60 відсотків.

У грудні 2017 року корпорація Microsoft видалила установник Google Chrome з власного магазину додатків. Відповідно, користувачі Windows 10 S не змогли запустити браузер, оскільки встановлення нових програм можливе лише через Microsoft Store. Також у цій версії системи вперше з'явилася заборона на зміну стандартного браузера.

 

Названо найбільш прибутковий додаток в App Store

Аналітична компанія Sensor Tower повідомляє про те, що додаток YouTube для iOS вперше за весь час проведення подібної статистики став найприбутковішим безкоштовним додатком в американському сегменті App Store. Про це  пише Ukr.Media.

Раніше YouTube піднімався в цьому рейтингу, максимум, на третє місце. Америка стала першою країною, в якій YouTube очолив рейтинг найприбутковіших безкоштовних додатків App Store.

Сервіс YouTube почав активно набирати обертів у даному рейтингу після запуску платної підписки YouTube Red, яка дає доступ до музики та інших роликів без реклами, а також до ексклюзивного контенту.

У лютому 2018 році додаток YouTube для iOS тільки в США приніс творцям 14 млн доларів, на 133% більше, ніж роком раніше. У березні додаток уже заробив 12 млн доларів, що на 150% більше, ніж у березні 2017.

 

Apple може приємно здивувати в 2020, чекайте складаний iPhone

Apple вже не раз патентувала технології гнучких і складних корпусів і дисплеїв. Сьогодні стало відомо трохи більше про їх застосування.

Аналітики з Bank of America вважають, що наступний глобальний редизайн iPhone варто чекати в 2020 році. Про це пише itechua.com.

Саме тоді Apple покаже складаний смартфон. І все завдяки OLED-екранам, які містять у собі незалежні один від одного пікселі. До слова, купертінівці також працюють над microLED-дисплеями власного виробництва.

Зараз компанія використовує вигнуті дисплеї - це перший крок до створення екранів нового покоління. Але не варто забувати, що, крім екранів, доведеться переробити і створити гнучкі друковані плати, батареї, пам'ять і ще безліч компонентів.

До слова, Samsung готується незабаром показати власний складаний смартфон із гнучким екраном. Є привід поквапитися.

 

У компанії LG з'явилася нова версія операційної системи

Південнокорейська компанія LG Elect­ro­nics випустила відкриту версію своєї webOS, яку використовують для «розумної» техніки. Про це пише Ukr.Media.

Це означає, що тепер розробник може встановити цю ОС на свої пристрої або розробляти програми для неї.

LG webOS раніше використовувалася, здебільшого, в телевізорах, але з виходом Open Source Edition ми зможемо побачити її на будь-якому сучасному пристрої. За словами головного технічного директора компанії П. Парка, LG готові вийти за межі «розумних» телевізорів і перейти від додатка до повноцінного веб-інтерфейсу.

 

Велике оновлення Apple Store - з рекомендаціями та вибраним

Компанія Apple оновила додаток Apple Store для iOS до версії 5.0. Покупки через нього стали більш персоналізованими.

У додатку з'явилися рекомендації продуктів, закладки для товарів з інформацією про їх наявність у торговельних точках, а також можливість підбирати сумісні аксесуари для пристроїв і купувати їх.  Про це пише itechua.com.

Крім того, був доданий новий розділ Sessions, в якому користувачі можуть знайти щодня оновлювану інформацію на різні теми, наприклад, про музику і фотографії. Зміст «сесії» залежить від того, якими пристроями володіє людина. Прямо в додатку можна переглядати замовлення, редагувати інформацію про доправлення, залишати коментарі магазину або скасовувати покупку окремих товарів у замовленні.

З квітня 2016 року додаток Apple Store почав працювати і в Україні. За його допомогою можна купувати різні пристрої Apple й аксесуари до них, а також отримувати інформацію про тимчасову безкоштовну роздачу додатків, які, зазвичай, продаються за гроші. Раніше здійснювати покупки в українському Інтернет-магазині Apple можна було лише через браузер.

Топ-5 смартфонів від китайського виробника за ціною близько 500 доларів

Що може iPad 9.7, дешевший, ніж $300: офіційна презентація Apple

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers