rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Emanuel розповів про візит представників «Amazon» до Чикаго

Мер Чикаго Rahm Emanuel розповів про візит представників корпорації «Amazon» до Чикаго. За його словами, він «пишається» цією подією.


«Я пишаюсь цим містом, пишаюся тим, як місто об'єднало свої зусилля заради цього візиту», - заявив мер. Так він оцінив захід, на якому презентував нові технології прибирання вулиць.

Представники «Amazon» відвідали місто, щоб оглянути потенційні місця для відкриття своєї майбутньої другої штаб-квартири. Гігант електронної комерції продовжує шукати місто, в якому можна було б закласти фундамент під майбутню штаб-квартиру.

«Думаю, що Чикаго презентувало себе надзвичайно добре», - продовжував Emanuel. Водночас, він відмовився поділитися подробицями візиту.

«Дуже добре для компанії, яка почала (свого часу - ред.) працювати у Сіетлі і шукає робочу силу, готову приступити до праці у перший же день», - зазначив Emanuel. «Таке місто, як Сіетл, має свої ціни на житло і витрати. Водночас, таке місто, як Чикаго, коли справа доходить до порівнянь витрат, демонструє себе дуже добре».

Emanuel додав, що команда «Amazon» знає про угоду на суму $8,5 млрд, яка стосується реконструкції та розширення аеропорту O'Hare, а також поінформована про плани міста вдосконалити рух транспорту.

«Я задоволений тим, з яким ентузіазмом місто себе презентувало. Впевнений, що ця компанія може стати основним творцем робочих місць та економічним двигуном міста Чикаго», - вважає Emanuel.

Ще один момент на користь Чикаго, згадав Emanuel, полягає у тому, що місто пропонує кілька місць, «яких не мають інші міста, котрі теж беруть участь у цьому процесі», - зауважив мер.

Наразі на розташування другої штаб-квартири корпорації претендують двадцять міст. Про це компанія оголосила у січні.

Державний департамент США: у заяві на візу треба буде відповісти на запитання про соціальні мережі

Дональд Трамп оголосив «війну» власникові Amazon Джеффрі Безосу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers