rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ У Туки пояснили, чому досі не можуть розпочати виплати звільненим з полону

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб досі не отримало списки визволених заручників, тому не може розпочати виплати фінансової допомоги.

Про це сказав заступник міністра Георгій Тука на засіданні Круглого столу в Укрінформі на тему: «Насильство та тортури в окупованому Донбасі: покарання невідворотне».

«Минулого понеділка Служба безпеки публічно відзвітувала, що в наше міністерство передала список із 72 осіб. На підставі цього списку громадян ми можемо почати робити виплати їм. Але на вчорашній вечір ще досі ми цього списку не отримали», - зазначив Тука.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко скерувала у Кабмін два запити щодо невиконання урядом його рішення про надання фінансової допомоги звільненим з полону заручникам.

27 грудня відбувся один із наймасовіших обмінів утримуваними особами між Україною та самопроголошеними терористичними організаціями «ДНР» і «ЛНР».

31 січня 2018 року Кабінет міністрів України ухвалив постанову про соціальну підтримку осіб, звільнених з полону, якою передбачено надання їм фінансової допомоги у розмірі 100 тис. грн. кожному.

 

Затоплення «ядерної» шахти на Донбасі: радіаційний бруд – аж до Азова

Доля Олики: палац чи божевільня?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers