rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

На ваші успіхи може звернути увагу керівництво, ймовірний кар'єрний ріст. У п'ятницю будьте уважними до друзів. Ви отримаєте допомогу при здійсненні своїх планів. У неділю бажано бути осторонь від подій, краще спостерігати, а не діяти. Понеділок і середа будуть особливо вдалими для роботи, причому, на самоті.

Цього тижня зірки пророкують вам деяке погіршення самопочуття - воно буде пов'язане зі сильними переживаннями. Якщо хочете зберегти здоров'я - намагайтеся дивитися на світ і на те, що відбувається з вами, більш оптимістично. Важливі позитивні емоції. У крайньому випадку можна застосовувати заспокійливі препарати, але краще проконсультуватися з лікарем.

Цей тиждень для когось може стати тижнем прозріння. На жаль, не найприємнішим. Той, хто має схильність ідеалізувати кохану людину, може розчаруватися у предметі обожнювання. Не факт, що це стосуватиметься саме вас. Намагайтеся уникати остаточних рішень.

Стабільність на початку тижня може змінитися на певні фінансові проблеми, вами заволодіє бажання оновити свій гардероб або купити новий телефон, а то і телевізор. Важливо вчасно зупинитися і не залізти у борги.

 

Телець

Цього тижня є ризик надмірної активності. Безліч планів, побудованих вами, можуть втомити яку завгодно активну людину. Стримайте політ фантазії, вибирайте лише справді важливе. У другій половині тижня у вас будуть проблеми з пунктуальністю, як з вашої вини, так і через незалежні від вас обставини. Це потрібно враховувати, вирушаючи на важливі зустрічі. У спілкуванні з ріднею необхідно набратися терпіння й уникати конфліктів.

Якщо хочете почувати себе добре - намагайтеся зберігати піднесений настрій, оптимістичний погляд на світ. Нехай не все йде добре - сприймайте проблеми не як перешкоди, а як уроки і можливості. Надавайте перевагу яскравому одягу, вибирайте аксесуари соковитих, насичених кольорів - це допоможе врятуватися від зневіри. Не перенапружуйтеся - ні фізично, ні психологічно.

Ви будете багато часу проводити у товаристві коханої людини або у мріях про неї. Романтичний період в особистому житті поступово піде на спад, зате стосунки увійдуть у стабільне русло.

Можливе успішне вирішення житлового питання. Вірогідні вдалі покупки і великі придбання, але тільки не в п'ятницю. Фінансові надходження потішать у четвер, але бережіть свій гаманець від сторонніх очей.

 

Близнюки

Постарайтеся зосередитися на важливій меті, тоді дрібні неприємності не завадять здійсненню амбітних планів. Перед вашою енергією будуть безсилими всі перешкоди. Сприятливий момент для кар'єрного зростання й отримання прибутку. Всі офіційні і банківські питання вирішаться швидко і на вашу користь. Партнери та друзі потребуватимуть ваших ідей і вашої участі. Поставтеся з розумінням до проблем найближчих людей.

Цього тижня вашими постійними супутниками можуть стати апатія, відсутність інтересу до себе і того, що відбувається навколо. Якщо вже зараз ви почнете працювати над собою, ситуацію вдасться виправити без застосування ліків. Змініть гардероб, більше гуляйте, привчіть себе рано лягати і рано вставати. І до початку наступного тижня ви будете веселими та енергійними.

Ваша відстороненість може вплинути на стосунки з коханою людиною. Вона може не так вас зрозуміти, і це спровокує недомовки і навіть сварки. Будьте уважними і турботливими. П'ятниця і неділя - вдалі для побачень.

Вам можна забути про режим економії. На вас будуть буквально сипатися прибуткові ділові пропозиції. Усі ваші проекти даватимуть видимий результат і відчутний дохід.

 

Рак

Позитивний погляд на життя відкриє перед вами нові можливості. Відповідально поставтеся до справ, пов'язаних з кар'єрою. Саме зараз відкриваються цікаві перспективи. Можливо, цього тижня доведеться поговорити з керівництвом. Вірогідні позитивні зміни у фінансовій сфері. Вас може потягнути у далеку дорогу, будьте обережними, ймовірні непередбачені обставини. У вихідні постарайтеся відпочити і виспатися.

Для вас важливо вислухати думку фахівця. Без поставленого діагнозу, без рекомендацій лікаря ви почнете хвилюватися, чим лише погіршите свій стан. Ви без особливих зусиль потрапите саме до того лікаря, якого виберете. Відкладати візит немає жодного сенсу.

Ваша внутрішня рівновага плавно трансформується у гармонійні стосунки з коханою людиною. Ситуація прояснилася і дозволяє перейти вашій парі на новий життєвий виток. У середу краще побачень не призначати, ви будете дуже зайняті справами.

На понеділок краще не планувати серйозні ділові зустрічі та переговори. У другій половині тижня ймовірні великі фінансові надходження. У п'ятницю вам запропонують нову посаду або похвалять ваші успіхи.

 

Лев

Чим менше зусиль ви будете докладати до будь-якої справи, тим простіше вона буде вирішуватися. Можливі не дуже приємні зміни на роботі й непорозуміння з боку керівництва. Намагайтеся не вихлюпувати роздратування на інших. Будьте терплячими і працьовитими, і все вирішиться на вашу користь. У п'ятницю рекомендовано завершити справи, розпочаті раніше. У вихідні важливі зміна місць і вражень.

Головне для вас зараз - ставитися до себе уважно і дбайливо. Доглядайте за своїм тілом, давайте йому необхідне навантаження, правильно годуйте і вчасно кладіть спати. Спробуйте саме зараз замислитися над тим, якою ви бачите свою старість - і чи збережете ви здоров'я, якщо нічого не зміните у повсякденному житті. Тиждень - ідеальний для того, щоб позбутися шкідливих звичок.

Лід у ваших стосунках поступово тане, звільняючи місце для порозуміння і бажання спілкуватися. Ненав'язливо допоможіть коханій людині впоратися з проблемами, але не звалюйте їх на себе повністю.

Розплануйте свій бюджет на тиждень і не давайте шанс миттєвим емоціям взяти верх. Не витрачайте більше, ніж ви зароб­ляєте. Намагайтеся не кидати гроші на вітер і не потрапляти у сумнівні фінансові проекти, особливо у другій половині тижня.

 

Діва

Цього тижня найкращими ліками від життєвих розчарувань буде повне занурення в улюблену роботу. Не намагайтеся шукати винних. Якщо ви знайдете у собі сили й оптимізм, будні проминуть спокійно і розмірено. З вами буде приємно спілкуватися. У взаєминах із близькими людьми намагайтеся дотримуватися дистанції, не вішайте на їхню шию свої проблеми.

Було б непогано задуматися над здоров'ям своєї спини, хребта - особливо якщо ви, здебільшого, дотримуєтеся сидячого способу життя. Багато проблем функціонування внутрішніх органів і систем пов'язані, зокрема, з неправильною поставою. Робіть вправи для м'язів спини; було б непогано походити на масаж, можливо, варто подумати про йогу.

У першій половині тижня вам, можливо, доведеться сумувати від вимушеної самотності, але це - ненадовго. Ви змінилися, і це приємно здивувало кохану людину. Ваші взаємини теж оновилися, стали ніжними і зворушливими. Бережіть і охороняйте їх, насамперед, від заздрісних людей.

У середу і суботу не варто потрапляти в авантюрні ситуації. Не поспішайте також брати кредит, щомісячний платіж за яким більший, ніж половина вашої зарплати. Вівторок - найсприятливіший день у фінансовому плані.

 

Терези

Непоганий тиждень для зміни роботи. До того ж, ви знайдете нових друзів. Зараз ваші слова можуть мати магічну дію. У середу будьте обережними у справах. Четвер - день піднесеного настрою, коли радість відкриває перед нами нові горизонти. У п'ятницю краще з усією рішучістю позбутися зайвого мотлоху і потішити себе обновкою.

Проаналізуйте свій режим харчування. Момент - ідеальний для того, щоб внести корективи у ваш раціон. Зрушення можуть бути в обидва боки. Головне - щоб ви отримали здорове, збалансоване меню. Відмовтеся від занадто строгих дієт. У кращому випадку, вони матимуть лише короткочасний ефект, у гіршому - серйозно підточать ваше здоров'я. Ставтеся до себе дбайливо.

Зміни вашого іміджу сприятимуть позитивним змінам у різних сферах життя. Не відмовляйте собі у задоволенні покрасуватися на людях у чомусь новому й елегантному. У другій половині тижня можливе романтичне знайомство.

У вівторок вас можуть потішити фінансові надходження. Не поспішайте їх витрачати, інших зарахувань на вашу зарплатну картку ще довго не буде. А на підробіток потрібні час і сили. У вихідні небезпечним може бути авантюризм.

 

Скорпіон

Цього тижня настає сприятливий момент для весняного оновлення. Можете будувати грандіозні плани. Середа обіцяє подарувати радість у спілкуванні та творчій роботі. У четвер і п'ятницю вдасться продемонструвати високий професіоналізм і показати керівництву, що замінити вас кимось іншим буде не так уже й легко. Керівництво це оцінить. Можете розраховувати на додатковий дохід.

Головне для вас зараз - не пасувати перед труднощами. Не чекати, що все налагодиться само собою. Період - дуже хороший для турботи про себе, ви зможете багато досягти у поліпшенні свого самопочуття, якщо будете хоч щось робити. І чим більше ви зробите, тим помітнішими будуть ваші результати. Саме цього тижня варто відвідати лікарів, візит до яких ви відкладали.

Може так статися, що практично весь ваш час буде присвячений роботі, і на особисте життя часу майже не залишиться. Знайдіть можливість поговорити з коханою людиною, піти у кіно, провести разом вихідні за містом.

Цього тижня можна сподіватися на премію. Ви блискуче впораєтеся із завданням, поставленим керівництвом, якщо об'єктивно оціните свої сили. Зараз - саме час зайнятися рефінансуванням іпотеки.

 

Стрілець

Говорити про справи не варто, краще їх просто робити. Якщо докладете певних зусиль, то досягнете хороших результатів практично у всьому. Середа буде вельми вдалим днем. У п'ятницю згадайте про сім'ю, адже їй теж потрібна турбота. У вихідні спробуйте бути разом і вирішити дрібні побутові проблеми.

Цього тижня зірки рекомендують вам бути уважнішими до своєї спини. Особливо до поперекового і шийного відділів. Будьте обережними в рухах, не піднімайте тяжкого. Корисний самомасаж - вранці, вдень і ввечері. Ще більшу користь ви зможете отримати, якщо запишетесь на курс процедур до професіонала. Не обмежуйтеся кількома візитами - інакше істотних змін не відчуєте.

Бажано спочатку добре все обдумати, а потім уже щось казати коханій людині, інакше вас неправильно зрозуміють. Ваш тон повинен бути спокійним, без зайвих емоцій. У вихідні краще побути на самоті і подумати над ситуацією, що склалася.

Укладення довготермінових контрактів обіцяє суттєву вигоду. Підробіток принесе додатковий прибуток і не буде занадто втомлювати. Вдала пора для прийняття важливих маркетингових рішень. На п'ятницю краще не планувати серйозні заходи.

 

Козеріг

Вас переповнюватимуть творчі задуми. Намагайтеся не давати обіцянок, їх буде важко виконати. Цей тиждень - сприятливий для зустрічей із друзями і родиною. Запросіть усіх у ресторан. Потіште себе вишуканими стравами. Виказуючи турботу, ви відчуєте, що теж оточені увагою. Сприятливі дні - субота і вівторок, несприятлива - п'ятниця. 

Зараз ваш уразливий орган - печінка. Якомога менше навантажуйте її - відмовтеся від вживання алкогольних напоїв. Якщо вам необхідно застосовувати сильнодіючі препарати, попросіть лікаря вибрати з групи аналогів засіб, який має мінімум шкідливих побічних ефектів. Можливо, варто додатково застосовувати ліки, що підтримують печінку.

Непорозуміння в особистому житті зможете швидко залагодити, якщо не будете прислухатися до чужої думки. Постарайтеся, щоб у ваші стосунки не втручалися, навіть з найціннішими порадами, особливо у неділю.

Ваші витрати можуть перевищити заробіток, але вони будуть для вас необхідними. Вирішуйте фінансові проблеми у першій половині тижня. На четвер не варто планувати серйозні ділові зустрічі.

 

Водолій

Перш ніж діяти, варто все ретельно продумати. На початку тижня доведеться пояснити іншим, що саме ви від них хочете. Ваші наполегливість і увага до деталей допоможуть здобути бажане. У четвер постарайтеся досягти поставлених цілей без зайвого тиску. У п'ятницю актуальна проблема може вирішитися сама собою. У вихідні не приймайте поспіхом важливих рішень.

Цього тижня особливе значення для вас матиме вміння розслаблятися. Життя - сповнене стресів, повністю уникнути фізичної і психологічної напруги буде досить складно. Немає нічого страшного, якщо ви знаєте, як її позбутися. Будь-які методи згодяться - прогулянки, заняття спортом, творчість. Спробуйте запровадити позитивний тайм-менеджмент.

Почуття можуть здобути перемогу над розумом. Любов вимагатиме жертв і значних зусиль. Середа і п'ятниця підходять для зустрічей і побачень. Суботу постарайтеся провести разом і бажано не вдома, вибирайтеся на природу.

Цей тиждень - сприятливий для стабілізації фінансового становища. У бізнесі вірогідні помітні зрушення на краще. Потрібно правильно оформити усі папери і не забувати про податки. Постарайтеся обережно підходити до питань, пов'язаних з нерухомістю, краще відкласти їх на майбутнє.

 

Риби

Дуже багато з того, що ви захочете цього тижня, може збутися, варто бути обережнішими зі своїми бажаннями. Вчіться поєднувати старе і нове, оминаючи все зайве. У сімейному житті - цілковите затишшя. У п'ятницю ви можете чудово провести час на дружній вечірці. А ось у вихідні краще залишитися вдома.

Постарайтеся провести цей тиждень максимально активно. У вихідні їдьте на природу або підіть на тренування в спортзал, поплавайте у басейні. Більше гуляйте.

Приготуйтеся пробачити своїй коханій людині промахи, дурниці та інші дії, гідні осуду. Інакше на вас чекає досить важкий тиждень, сповнений безглуздих суперечок. У понеділок і вівторок навколо вашої пари можливі інтриги.

Гостре і непереборне бажання придбати щось нове треба «погасити». Або хоча б загальмувати роздумами про те, що саме ви хочете купити. Інакше ви можете стати щасливим власником нікому не потрібної речі.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers