rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Подорожі \ Тераси Львова, де можна не лише смачно поїсти, але й побачити Львів згори

Хіба може бути щось краще, ніж загорнутись у теплий коцик, замовити келих вина чи глінтвейну і споглядати, як місто прокидається або зустрічає першу тінь вечора.

1. Ексклюзив-кафе «Фотель»
Title

Ексклюзив-кафе «Фотель» - затишне кафе в самому центрі Львова, затишне місце для всієї родини. Вам сподобається неймовірний панорамний краєвид з вікна в поєднанні зі смачними стравами української та європейської кухні. Тут на вас чекає сучасне оформлення та декорування страв, ресторанне обслуговування, вишукані десерти та широка алкогольна карта.

2. Тераса ресторану «Валентино»
Title

Ресторан «Валентино» розташований у будинку-пам'ятці архітектури, в самому центрі міста, поряд із Площею Ринок. Старовинні цегляні стелі у поєднанні з розкішними венеційськими люстрами, затишні дивани, м'які килими, старовинні фрески - все це створює атмосферу затишку, спокою і теплоти. Гостей можуть запросити в маленький і затишний VIP-зал, а комусь може припасти до душі зал під скляним дахом, в якому відчуваєш себе як у райському саду, насолоджуючись великою кількістю світла і зелені, особливо якщо по даху стукотить львівський дощ. Увечері «Валентино» зачаровує своїх гостей романтичним настроєм, тихою грою піаніста, теплим палахкотінням свічок.

Не забули у «Валентино» і про найменших. Для них розроблене спеціальне меню, до їхніх послуг - дитяча кімната. Поза сумнівом, приємним доповненням до вищеназваних переваг закладу стане місце для паркування, що охороняється, і безкоштовний WI-FI.

3. Ресторан «Дністер»
Title

Ресторан «Дністер» - це чудовий вибір як для романтичної вечері, так і для корпоративного фуршету чи вишуканого банкету. Ресторан може одночасно прийняти до 250 гостей та має два зали: Центральний та Львівський. Тут можна провести не тільки святковий банкет, але й семінар чи конференцію.

Бар «Панорама», що розташований на 9 поверсі, запрошує гостей насолодитись не тільки запашною кавою, а й чарівним краєвидом старого міста, що відкривається з його вікон. До кави тут запропонують смачні тістечка власного приготування, від яких неможливо відмовитися.

4. Тераса пивної ресторації «Кумпель»
Title

Пивна ресторація на проспекті Чорновола - уже другий і, можливо, не останній ресторан під брендом «Кумпель». Як і перший заклад, що на вулиці Винниченка, Пивна ресторація належить до тих ресторанів Львова, які на перше місце ставлять смак їжі та напоїв, класичний підхід до обслуговування та підтримку галицьких традицій. Тут галицька кухня отримує додатковий простір для розвитку, адже частина страв відрізняються від тих, які є у «Кумпелі», що на вулиці Винниченка.

Так само і з пивом: якщо елі тут ті ж, які подають у першому «Кумпелі», то «Галицьке світле» і «Галицьке пшеничне» - сорти, розроблені на основі давніх рецептур пивоварів Львова саме для нового ресторану.

5. Тераса на даху готелю «Леополіс»
Title

Вишукана, ексклюзивна та захована від сторонніх очей тераса на даху готелю «Леополіс» - найексклюзивніше місце для вечері у Львові.

Лише чотири столики з унікальним видом на місто, легка музика та витончений сервіс створюють атмосферу елегантної приватності.

6. Тераса в ресторації-музеї «Гасова лямпа»
Title

Ця кнайпа є першим в Україні музеєм-ресторацією, адже тут зібрана велика колекція гасових ламп, які були винайдені у Львові у 1853 році, тому відвідувачі закладу можуть не лише смачно поїсти чи продегустувати смачне живе пиво, а й більше дізнатись про історію цих ламп.

З тераси на третьому поверсі відкривається приємний краєвид на львівські дахи.

7. Ресторан «Terrazza» готелю «Сент Федер»
Title

Ресторан «Terrazza» гостинно запрошує відвідати оглядову терасу та скуштувати страви італійської, французької та середземноморської кухні. Ресторан Львова ідеально підійде як для романтичної вечері закоханих, так і для зустрічі старих друзів. Ресторан «Terrazza» приймає замовлення на проведення банкетів, фуршетів, весіль, святкових та корпоративних вечорів до 45 осіб. Сервіс ресторану «Terrazza» задовольнить потреби найвибагливішого гостя. Для зручності відвідувачів їм запропонують місця для паркування.

8. Тераса на даху ресторану «Дім легенд»
Title

Кнайпа «Дім легенд» - ресторан, у якому кожен зал на семи поверхах відтворює певну львівську легенду: про час, бруківку, львівських левів, погоду... Образно цей ресторанчик ще називають будинком сажотруса та його сім'ї, де живуть львівські легенди. Сажотрус та члени його родини збирають книги про Львів у своїй бібліотеці, охороняють львівських левів, стежать за рівнем води в Полтві і рахують, чи хто не вкрав кілька метрів старої австрійської бруківки. Саме тут офіційно пильнують за львівським часом, щоб годинникова стрілка не відставала і йшла точно за львівським часом.

У «Домі легенд» ви скуштуєте їжу з п'єца, спробуєте домашні смаколики, продегустуєте настоянки власного приготування, а ще - тут вам подарують ґудзики на щастя... В семиповерховий кнайпі можна побачити підземну річку Полтву через веб-камеру або ж послухати «храп мера». Завершується кнайпа невеликою літньою терасою з пам'ятником сажотрусові та припаркованим старим автомобілем.

9. Тераса ресторану «Панорама»
Title

У новаторському інтер'єрі ресторану переважає пастельна гама тонів у поєднанні з темним деревом. Через великі вікна на терасі можна навіть у холодну пору року насолоджуватися неповторними краєвидами центральної частини міста. Меню ресторану - це поєднання середземноморської та європейської кухні і страв, приготованих в іспанській печі «Josper». Основа меню - легкі салати, освіжаючі овочеві супи, страви, приготовані на деревному вугіллі в іспанській печі «Josper», а також вишукані страви з риби та м'яса, легкі десерти від шеф-кухаря Гінтса Осіса.

10. Тераса ресторану «PartyFon»
Title

Rooftop restaurant & club «PartyFon» працює в унікальному форматі: вдень - це розкішний ресторан із приголомшливим інтер'єром та авторською кухнею, елегантністю офіціантів та розкішною панорамою міста Лева; вночі - це яскравий клуб з цікавими програмами щотижня. Ніч для дівчат з дегустацією коктейлів, запальні тематичні вечірки за участі найрізноманітніших гостей, неповторний музичний супровід. І це - ще не все. Найвибагливіших гурманів смаку та розваг здатні задовольнити майстри своєї справи у «PartyFon».

11. Панорамна тераса готелю «Жорж»
Title

Незабутній романтичний вечір під звуки приємної музики на терасі готелю «Жорж» відкриє перед вами неперевершену панораму Львова. Вишуканий сервіс, надзвичайна атмосфера та європейська кухня - це те, що отримають ті, хто прагне перенестись у романтичний світ Оноре де Бальзака та Евеліни Ганської, Івана Франка та Ольги Рожкевич, Яна Кепури та Софії Батицької...

 

Джерело: «Афіша-Львів»

 

5 місць світу, які варто відвідати, допоки їх не зруйнував клімат

Топ­10 найзатишніших італійських містечок для чудового відпочинку

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers