rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Наша духовність \ Мешканців Чикаго запрошують долучитися до процесу реформування поліції

Генеральний прокурор Іллінойсу Lisa Madigan заявила, що її офіс протягом найближчих кількох тижнів організовуватиме Consent Decree Community Roundtables, щоб почути від мешканців їхню думку стосовно реформи Департаменту поліції Чикаго. Круглі столи є однією з численних можливостей отримати інформацію та відгуки від мешканців Чикаго.

Upcoming Consent Decree Commu­nity Roundtables проходитимуть від 18:15 до 20:30. Двері для учасників заходу будуть відчинені вже о 18:00 год. у такі дні:

  • 3 квітня у Bernard Horwich JCC, 3003 W. Touhy Ave., Чикаго;
  • 4 квітня у St. Michael the Archangel Church Social Center, 1949 W. 48th St., Чикаго;
  • 5 квітня у Chatham Business Association, 800 E. 78th St., Чикаго.
  • 7 квітня відбудеться круглий стіл у Lawndale Christian Health Center, 3750 W. Ogden Ave., Чикаго, із 11:45 до 14:00. Приходити на захід необхідно об 11:30.

Додаткові круглі столи вже заплановані на найближчі тижні. Аби дізнатись більше про захід, відвідайте www.chicagopoliceconsentdecree.org.

Генеральна прокуратура співпрацює з громадськими організаціями у рамках проведення круглих столів та заохочує громадськість активніше висловлювати власне бачення стосовно реформи поліції Чикаго. Круглі столи передбачають короткий огляд процесу реформування поліції, після чого будуть проведені невеликі групові обговорення. Таким чином, усі зацікавлені мешканці Чикаго зможуть висловити власні пропозиції щодо реформування Департаменту поліції Чикаго.

Крім того, мешканцям міста пропонують надсилати власні ідеї стосовно реформування поліції на сайт www.chicagopoliceconsentdecree.org. Вони також можуть надіслати електронне повідомлення на адресу [email protected] або залишити голосові повідомлення за номером 1-833-243-1498.

Ієромонах Макарій (Дутка): «До сповіді може приступити кожен, хто розкаюється у своїх гріхах»

Андрія Первозванного життя і служіння Богу апостола

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers