rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня вам потрібна ясність у власних думках і визначеність у планах на майбутнє. Вам доведеться знайти нові варіанти розвитку ситуації, щоб налагодити взаємини з колегами. Починати реалізацію великих проектів не варто, оскільки є велика небезпека зіштовхнутися з різними перешкодами і тяганиною. У вихідні постарайтеся відмовитися від ділового навантаження, відпочиньте у компанії друзів.

Якщо останнім часом ви приділяли достатньо часу діагностиці свого здоров'я на належному рівні - цей тиждень промине для вас просто чудово. Якщо ж ви не стежили за собою - зараз доведеться боротися з негативними наслідками. Утім, зірки дадуть вам шанс виправитися.

Вам, схоже, доведеться пройти випробування на наявність дипломатичних здібностей. Якщо вистачить сили волі вислухати претензії на свою адресу й не образитися, а переглянути свою поведінку до коханої людини, то ваш зв'язок стане навіть гармонійнішим.

Ваші фінансові можливості - вельми скромні. Фінансові надходження можуть затриматися, тому необхідно ретельно планувати витрати. У п'ятницю ймовірна цікава пропозиція. У вівторок вдалими будуть дрібні покупки.

 

Телець

Можливий емоційно напружений тиждень. Багато ваших досягнень будуть пов'язані з подоланням труднощів. Вдалий момент для вирішення проблем, які турбували вас останнім часом. Живіть сьогоденням, тіштеся кожною миттю. Зверніть увагу на перспективні проекти. Але не розголошуйте свої плани. У середу вам може пощастити вирішити важливе завдання, яке здавалося до цього просто нездійсненним. Ваш життєвий потенціал зросте, і ви поділитеся своїм оптимізмом з іншими.

Перша половина тижня промине якнайкраще, але на вихідних ви можете почувати себе не дуже добре. Зверніться до лікаря - одразу після появи несприятливих симптомів. Імовірно, що, вчасно зреагувавши, ви зможете провести вікенд саме так, як вам хотілося.

Ви будете просто зачаровувати осіб протилежної статі, користуючись особливою увагою. Але перш ніж зважитися на романтичну пригоду, подумайте, чи не зруйнуєте цим захопленням серйозні стосунки.

На початку тижня ймовірні фінансові надходження. Але якщо ви будете «смітити» грошима, то бюджет дасть тріщину. У суботу краще утриматися від розповідей про фінансові досягнення.

 

Близнюки

Цього тижня не намагайтеся робити все швидко і напористо. Відпустіть ситуацію, і вона сама вирішитися так, як треба. Сприйнятливість і гнучкість дозволять вам знайти справжніх однодумців надовго. У середині тижня ви можете опинитися перед необхідністю зробити вибір, дійте обдумано і без поспіху. Не починайте реалізовувати свої ідеї, допоки не з'явиться впевненість у власних силах. Але вже коли почнете, нікому не дозволяйте вставляти вам палиці у колеса. Проведіть вихідні на природі, відпочиньте у компанії друзів.

Можливо, ви будете застосовувати медпрепарати, які вам рекламували. Результати вас розчарують. Проконсультуйтеся ще раз з вашим лікарем. Імовірно, потрібно замінити ліки на аналог. Щоб уникнути проблем, не купуйте ліки у маленьких аптеках. Там шанс придбати підробку є значно вищим.

Ви можете зустріти дуже цікаву людину. Ваше особисте життя буде схожим на вихор різноманітних подій і вражень. Тільки не втрачайте голову. Ваш супутник може так само таємничо зникнути, як і з'явитися, якщо ви остаточно не зачаруєте його.

У матеріальному плані тиждень обіцяє бути успішним. Ваші ідеї будуть давати результати. У п'ятницю ймовірні нові фінансові надходження. У неділю при здійсненні покупок орієнтуйтеся лише на свій смак.

 

Рак

Схоже, настав момент, коли варто щось у собі змінити. Для того, щоб процес йшов поступово, варто почати із зовнішності. Мінімальні зусилля - і ваш образ виблискує новими фарбами. Прислухайтеся до голосу інтуїції й остаточно вирішіть, у якому напрямку і з ким ви хочете йти у житті далі. У суботу бажано не відлучатися з дому і більше часу провести з родиною. У понеділок можете випадково знайти давно зниклі речі. У вівторок не варто починати суперечливі справи.

Не сумуйте. Меланхолійні настрої призводять до застою енергії - і в фізичному, і в психологічному планах. У результаті, можуть знову «підняти голову» хронічні захворювання. Ви будете почувати себе втомленими, ні на що не здатними, сон перестане давати силу і підказувати правильні відповіді. Можливо, вам допоможе зміна оточення - хоча б ненадовго, або щоденні прогулянки.

Можливо, стосунки з коханою людиною перейдуть на новий виток. Пам'ятайте, що кохання не любить втручання сторонніх, поспіху і грубих натяків. Будьте дуже делікатними зі своїм обранцем.

Тиждень буде витратним. Наприкінці тижня на вас чекає успіх і прибуток. Щоб уникнути конфліктів на роботі, не беріть на себе занадто багато.

 

Лев

Ви можете отримати прибуток, використовуючи свій шарм і дипломатичні здібності. Промахи на роботі залишаться без наслідків. Зберігайте спокій і повторюйте собі, що всі зміни - лише на краще. У суботу потіште себе новими враженнями. У неділю захистіть себе від непотрібних контактів. У понеділок необхідно буде концентруватися на поставлених завданнях.

Цього тижня ви будете особливо схильними до впливу зовнішніх факторів. Якщо ви почнете переїдати, то досить швидко наберете зайві кілограми. Якщо хоч трохи полегшите свій раціон і дещо збільшите фізичні навантаження, вага піде донизу.

Ваша щирість, доброта, ваш внутрішній світ зачарували кохану людину. Саме з вами вона відчула глибину і серйозність стосунків. Постарайтеся зберегти ваші почуття, цю гармонію для двох. Не підпускайте до себе заздрісників, які поширюють про вас плітки.

У середу і четвер краще не критикувати ідеї колег, особливо якщо вам нічого запропонувати натомість. У суботу ймовірні фінансові надходження. У понеділок не варто планувати серйозні справи і фінансові операції. У вівторок будуть вдалими поїздки і відрядження.

 

Діва

Цього тижня важливою буде незалежність вашої думки. Не відкладайте на невизначений час виконання творчих задумів, ваші ідеї цілком здійсненні. У п'ятницю сміливо втілюйте задумане, слухайте лише голос власної інтуїції і будьте впевненими у своїх діях.

Тиждень - ідеальний для того, щоб запланувати обстеження, відвідувати фахівців і складати плани лікування. Якщо ви відкладали візит до стоматолога, саме зараз можна почати лікування зубів. Відвідування фахівців не забере у вас багато часу і залишить мінімум негативних емоцій. Постарайтеся витягти з цього сприятливого періоду максимальну користь для себе.

Остерігайтеся гри у кохання, адже ви, напевно, не знаєте всіх правил. Можливо, варто надати перевагу простим, зрозумілим і надійним взаєминам? Четвер і неділя - найкращі дні для побачень.

Протягом тижня фінансове становище буде цілком стабільним. Вам захочеться прогулятися магазинами і зробити дорогу покупку. У середу вірогідні цікаві ділові пропозиції, на які варто звернути увагу. Але перш ніж прийняти рішення, необхідно все обдумати.

 

Терези

Цього тижня зайнятість на роботі вбереже вас від здійснення необдуманих вчинків. Можливо, ви зумієте урвати годинку, щоб пуститися в авантюру, але краще все-таки присвятити час продуктивній праці. Непросто буде займатися справами, для вас незвичними. Від вас буде потрібна повна мобілізація, вміння швидко міркувати і не менш швидко діяти.

Не захоплюйтеся нетрадиційними способами лікування. Ставлячи собі діагнози і намагаючись покращити своє здоров'я самостійно або з допомогою сільських знахарів, ви можете лише нашкодити собі. Ймовірність помилок - дуже висока. Зверніться до фахівця, який має необхідну освіту і досвід роботи. Якщо не довіряєте лікарю у своїй поліклініці - додатково проконсультуйтеся з його колегами з інших установ.

Зробіть подарунок коханій людині. Він може бути скромним, але дуже потрібним. Обранець у боргу не залишиться. Романтичні побачення у середу або четвер виправдають ваші очікування. Але постарайтеся не переборщити, висловлюючи свої почуття.

Фінанси будуть надходити лише зі старого, надійного джерела. Гроші, здається, просто розчинятимуться у вас у руках, постарайтеся якомога швидше віддати їх тому членові сім'ї, який зможе зберегти хоча б частину. Тим більше, що в суботу можливі великі витрати.

 

Скорпіон

Терпіння і праця, а також повна незворушність до емоцій інших дозволять вам зберегти здоров'я і самоповагу. Чимало цікавих ідей виникнуть у вас саме зараз. Все буде вдаватися, ви легко впораєтеся з усіма дрібними справами. Зараз ви - не дуже товариські, зате вельми сконцентровані. У понеділок не звертайте увагу на жарти колег. Середа - хороший день для руйнування старого і початку нових справ. Цей час - дуже продуктивний для творчості. Наприкінці тижня на вас чекають приємні враження.

Головна загроза вашому здоров'ю - стреси. Вам потрібно уникати будь-яких ситуацій, які потенційно можуть призвести до нервових потрясінь. Навіть позитивні емоції - якщо вони гострі - можуть обернутися головним болем, безсонням, нудотою або шкірними висипами. Можна застосовувати заспокійливі ліки - але буде краще, якщо препарат підбере лікар.

Якщо ви закохані, то живіть цим почуттям і не беріть близько до серця «мудрі поради» ваших друзів. Вони лише недоречно будуть втручатися у ваші особисті стосунки. Проведіть вихідні лише вдвох.

Фінансові шторми поступово затихають. На вас чекає багато роботи, але вона буде цікавою і прибутковою. Нові партнери вас не підведуть. Наприкінці тижня можете розраховувати на премію і похвалу керівництва.

 

Стрілець

Якщо на початку тижня у вас не все буде виходити, подумайте над тим, що варто змінити у вашому ставленні до роботи. Проблема вирішиться сама собою. Не уникайте роботи, але і не беріть на себе занадто багато зобов'язань. Якщо ви будете уважно слухати інших, то зможете досягти порозуміння навіть з незговірливими співробітниками. Протягом вихідних приділіть більше часу дітям і старшим родичам.

Будьте дуже обережними. Цього тижня небезпека підстерігатиме вас буквально на кожному куті. Щоб уникнути проблем зі здоров'ям, доведеться постаратися. Не варто різко змінювати режим або навантаження. Зараз момент для цього - несприятливий. Можливо, ви дотримуєтеся не дуже правильного способу життя. Коригувати його безпечніше, починаючи з наступного тижня.

Вам явно пощастить у коханні цього тижня. Ви будете розпещені увагою осіб протилежної статі. Однак, ви - занадто захоплені роботою і можете не помітити свою популярність, і всі зусилля Фортуни пропадуть. Хоч на мить відволічіться від турбот, не пошкодуєте.

Є ймовірність обмеження фінансових можливостей, тому планувати великі покупки на цей тиждень не бажано. Четвер може принести незначні фінансові надходження. У суботу вам можуть запропонувати вигідну роботу.

 

Козеріг

Цього тижня будьте активними у справах, насамперед, в самоосвіті. Вона, до речі, буде вельми успішною і може принести чималу користь. Допомога близьких людей дасть вам заряд позитивних емоцій і зробить вас невразливими до впливу зовнішніх факторів. Цей період підходить для пошуку нової роботи і зміни діяльності. У середині тижня відбудуться важливі зустрічі. У четвер заплануйте спільні з коханою людиною справи.

Може посилитися ваша метеозалежність. Зараз вам треба бути обережнішими з продуктами і напоями, які можуть вплинути на тиск. Повністю відмовтеся від кави. Намагайтеся якомога більше гуляти, а в небезпечні періоди влаштовувати собі розвантажувальні дні, пити трав'яні настоянки і застосовувати вітамінні комплекси з мікроелементами.

Постарайтеся знайти внутрішню рівновагу, не дозволяйте загостритися внутрішньому конфлікту між розумом і почуттями. Вам особливо важливо знайти «золоту» середину. Приділіть достатньо уваги коханій людині.

Цього тижня у вас з'явитися можливість додаткового заробітку, цим варто скористатися сповна, але з маленьким винятком: недільні пропозиції відхиляйте. І взагалі, у вихідні не варто думати про справи. І наразі - не час робити великі покупки.

 

Водолій

Ваш девіз - більше слухайте і менше говоріть. Доведеться кликати на допомогу такт і мудрість, щоб уникнути конфліктів на роботі. Заручившись підтримкою однодумців, ви отримаєте можливість здійснити ваші плани. Постарайтеся врівноважити робочі години і час, присвячений домашнім справам. На вихідні дозвольте собі відпочинок, не відмовляйтеся від запрошень друзів і рідних.

Тиждень буде сповнений травмонебезпечними ситуаціями. Уникайте потенційно небезпечних об'єктів і маршрутів, уважно дивіться під ноги і вбік, коли кудись ідете. Вибирайте за розміром одяг і взуття - зараз це особливо важливо.

Якщо на горизонті ваших взаємин з'явилися якісь труднощі, знайте, їх необхідно долати лише вдвох, а не вплутувати у ситуацію друзів і родичів. П'ятниця і субота - вдалі для побачень.

Фінансове становище буде досить успішним. Багато часу може піти на оформлення офіційних паперів. З'являться нові партнери, в яких ви зацікавлені. Ви цілком можете дозволити собі задовольнити ваші маленькі слабкості, але кредит зараз краще не брати.

 

Риби

Цього тижня ви будете доволі успішно давати собі раду з чужими проблемами. Їм і доведеться приділити час і увагу, свої не вирішуватимуться з такою ж легкістю. Зате ви будете сповнені ідеями, але їхню реалізацію доведеться відкласти. Не потрібно намагатися виказувати ініціативу, результати навряд чи виправдають зусилля. У середу ви і ваше оточення будете дуже залежними від емоційної сфери. Ваш кислий зовнішній вигляд може зіпсувати настрій іншим.

Присвятіть тиждень новим вправам - зробіть акцент на розвиток гнучкості. Достатньо часу приділяйте розминці і заминці - щоб не пошкодити м'язи і зв'язки. Ймовірність травм - не велика, але є. Тим, хто готовий вивчати щось незвичайне, варто пошукати матеріали з тонопластики. Дотримуючись вимог і правил цієї гімнастики, ви зможете позбутися стану тривоги і напруги.

Варто все обдумати і не поспішати прислухатися до своїх емоцій. Хоча вам саме зараз потрібно прийняти рішення і зробити доленосний крок. Можливо, настав час узаконити ваші романтичні взаємини.

У першій половині тижня можливі нові фінансові надходження. Було б не зайвим записувати витрати, щоб не виникало питань. У середині тижня кошти краще взагалі не витрачати, а відкласти на свята.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers