rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Toyota презентувала три екстремальні позашляховики у Чикаго

Toyota презентувала три екстремальні позашляховики у Чикаго

 
Title  

 Фото з офіційного сайтf «Сhicago Аuto Show»
(https://www.chicagoautoshow.com/2018-cas---
toyota-press-conference/)

 

Японська компанія Toyota у рамках автосалону в Чикаго, який проходив протягом 10-19 лютого, презентувала три нові позашляховики, обладнані екстремальними доповненнями з офф-роуд пакета TRD Pro. Йдеться про пікап Toyota Tundra, а також про позашляховики Toyota Tacoma і Toyota 4Runner.

Компанія Toyota на своїх сторінках у соціальних мережах опублікувала свіжі тизери новинок. Раніше розробники опублікували світлини трьох позашляховиків, які стоять на фоні густого лісового пейзажу, але більш детальних даних про моделі не було. При збільшенні зображення можна було побачити, що на фото зображені Toyota Tundra, Toyota Tacoma і Toyota 4Runner.

Усі три моделі отримали доповнення з оновленого пакетf TRD Pro, який орієнтований на екстремальне водіння на бездоріжжі. 7 лютого розробники опублікували другий тизер, на якому зображена передня частина кузова Toyota Tacoma TRD Pro.

Новий позашляховик отримав трубки для «підводного плавання» - ці елементи відкачують частину води під час проходження глибокого броду. Також на капоті з'явилися масивні повітрозабірники для охолодження мотора. Крім того, новинка отримає підвіску, яку можна буде переналаштувати, і позашляхову гуму.

  Title

 

В Україні розробили унікальні фургони на шасі Ford Transit

Шасі Ford Transit є дуже практичним і універсальним рішенням для будь-якого бізнесу. Автомобіль чудово пристосований до трансформацій, на нього можна встановити різні надбудови: бортові платформи, борт-тенти, промтоварні, хлібні та ізотермічні фургони і т. д. Про це повідомляє «Autoconsulting».

Офіційний імпортер авто Ford в Україні компанії «Віннер Імпортс Україна» розширює гаму спеціальних версій на базі Ford Transit і пропонує одне з рішень: фургон для перевезення хлібобулочних виробів.

Ця модель може бути або з одинарною кабіною, або з подвійною; комплектується сучасним 2,0-літровим дизельним двигуном EcoBlue потужністю 130 к. с. або 170 к. с.

Клієнти можуть вибрати саме той варіант шасі, який найбільше відповідає потребам їхнього бізнесу: передній, задній або повний привід; 4 варіанти довжини рами для шасі з одинарною кабіною (від 3142 до 5147 мм) та 3 варіанти довжини рами для шасі з подвійною кабіною (від 2777 до 4149 мм); загальна вантажність - від 1300 до 2500 кг; автомобілі із загальною масою 3500 і 4700 кг; широкий асортимент опцій, якими може бути обладнаний автомобіль.

Тип кузова - сендвіч-панель, довжина якої 3400 мм, ширина 2000 мм і висота 1800 мм. Кузов зроблений з якісних матеріалів, які є вологостійкими, оцинкованими й анодованими. Фургон призначений для перевезення 96 лотків.

У цій модифікації велику увагу приділено безпеці водія і пасажирів. Серед базових опцій - ABS із додатковими електронними датчиками, які запобігають блокуванню задніх коліс; подушки безпеки водія та трьох пасажирів, точкові паски безпеки.

Високі стандарти комфорту доповнені електропідіймачами передніх вікон, обігрівом лобового скла, аудіосистемою з USB і керуванням на кермі, а також кондиціонером, центральним замком з дистанційним керуванням і подвійним, посиленим акумулятором.

 

Opel показав свій новий фургон Combo

Title  

Німецький автовиробник Opel, який увійшов до французького альянсу PSA Group, презентував новий фургон Opel Combo Life. Його розробили на тій же платформі, що і новий Citroen Berlingo, а його дебют заплановано на березень на Женевському автосалоні.

Згідно з інформацією, отриманою від спеціалізованих порталів, новий фургон з'явиться на авторинку в двох версіях, які отримали стандартну і подовжену колісні бази. У стандартному виконанні об'єм багажного відсіку досягне 750 літрів, а в подовженій модифікації - 1050 л.

Панель управління новинки досить схожа на апаратну панель нового Citroen Berlingo. Обидві машини забезпечили однаковим тачскріном мультимедійного пристрою. У списку функцій новинки присутні проекційний дисплей, круїз-контроль, асистент розпізнавання дорожніх знаків, контроль за рухом і мультимедійний комплекс із підтримкою сервісів Apple CarPlay та Android Auto.

У моторному відсіку Opel Combo Life розташувалися 1,2-літрові агрегати з потужністю 110 і 130 кінських сил. Крім них, машина обладнана чотирма дизелями з віддачею 75 і 130 к. с. Вони працюють у тандемі з 8-діапазонною автоматичною трансмісією.

Мотоцикл – любов на все життя: історія одного львівського байкера

У Києві презентували найновішу Tesla Model 3

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers