rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня створіть собі міцний фундамент для майбутніх успіхів. Занурення у роботу повинно бути комфортним, тому уникайте перевтоми. Якщо щось не вдається так добре, як завжди, - не хвилюйтеся, все прийде з досвідом. Субота - чудовий день для відвідування театру або ресторану, тим більше, якщо вас туди давно запрошували друзі або кохана людина.

Будьте уважними до прогнозів синоптиків. Люди можуть щось вам радити - але їхні відчуття, швидше за все, будуть відрізнятися від ваших, тож особливо довіряти їм і покладатися на їхні слова зараз не бажано.

Ви будете ображатися на брак уваги. Ймовірно, що абсолютно справедливо - особливо балувати вас буде нікому або ніколи. Але до кінця тижня ситуація зміниться у кращий бік. Чекайте на романтичне побачення.

Планувати бюджет просто необхідно. Ймовірні проблеми з нерухомістю, які не можна вирішувати під «гарячу руку». Фінансові документи на роботі повинні бути ідеально впорядкованими, у п'ятницю можлива перевірка.

 

Телець

Проблеми треба вирішувати, відкласти їх розв'я­зан­ня на потім навряд чи вдасться. Сконцентруйтеся на головних справах, надавайте перевагу логічному сприйняттю світу. Не дозволяйте іншим, навіть дуже впливовим людям, маніпулювати вами. Не думайте погано про конкурентів, це може відвернути вашу увагу від важливіших справ. У понеділок не бажано планувати ділові зустрічі, а ось побачення влаштувати можна.

Стежте за своєю поставою. Постарайтеся не сидіти, закинувши ногу на ногу - щоб не перетискати судини на ногах; не горбтеся. Дослідження показують, що сидіння зі схрещеними ногами більше, ніж три годин у день, призводить до болю у нижній частині спини, ділянці шиї, стегнах та розвиває сутулість. Слабкі м'язи спини потрібно зміцнювати. Якщо ви будете тримати спину прямо півгодини в день без перерв, а паралельно почнете за допомогою силових вправ будувати м'язовий корсет, то позбудетеся сутулості.

Цього тижня особливо гострим буде бажання любові і свята. Найімовірніше, у цей період ваші стосунки з коханою людиною нагадуватимуть романтичну гру, до того ж, за мінливими правилами. Намагайтеся утриматися від поспішних рішень, вони навряд чи будуть вдалими.

Полюбіть себе, побалуйте від душі, не відмовляйте собі у маленьких примхах, не бійтеся витрачати кошти. Ресурси швидко відновляться. Розважтеся у вихідні з друзями, адже не часто випадає така можливість.

 

Близнюки

Цього тижня спробуйте скласти план дій і дотримуватися його, інакше ви потонете у численних справах. У середині тижня роботі доведеться присвятити багато сил, незважаючи на сильний внутрішній опір. Але перевантажувати себе теж не варто. На вас чекає солідний прибуток, тож усі витрачені зусилля окупляться. У суботу варто провести час із друзями.

Будьте уважними до того, що ви їсте. Страви, які ви готуєте, продукти, які купуєте, повинні бути свіжими. У крайньому випадку можна використовувати заморожені продукти - але не консерви; відмовтеся від напівфабрикатів. Тим представникам знака, які не люблять готувати, на якийсь час варто перейти на фрукти, овочі та зелень. Єдиний виняток - дитяче харчування, але і ним зловживати не варто.

Жодних криз у стосунках! Тільки любов і порозуміння. У п'ятницю вас може опанувати почуття необґрунтованих ревнощів. Опануйте себе, перетворіть бурю на гармонійний штиль і довіряйте обранцеві.

Ситуація дасть вам шанс якнайкраще показати себе і зміцнити свою ділову репутацію. Якщо ви вдало завершите один проект, вам тут же запропонують інший. Подавайте якомога більше креативних ідей. Імовірні прибуток і успіх.

 

Рак

Сприятливий час для вирішення особистих і службових справ. Великий шанс знайти кошти для реалізації своїх ідей. Ви постійно відчуватимете підтримку інших. Ймовірні позитивні зміни на роботі і в навчанні. Четвер буде насичений спілкуванням з різними людьми. Намагайтеся бути люб'язним співрозмовником. Для того, щоб прийняти остаточне рішення в особистому житті, вам не зашкодить дружня порада.

Найімовірніше, представникам вашого знака доведеться застосовувати медичні препарати або давати їх членам своєї сім'ї. Уважно прочитайте інструкцію із застосування. Якщо щось буде незрозумілим або викличе у вас тривогу - не соромтеся проконсультуватися з фахівцем, а то і не одним. Відстежуйте терміни придатності лікарських засобів.

Триває пристрасний, насичений емоціями і враженнями період. Але будьте обережними у романтичних взаєминах, є чималий шанс заплутатися. Якщо не знаєте, кого вибрати, краще зробіть паузу і все обміркуйте.

Фінансове становище - стабільне, хоча розкіш не обіцяє. Хоч у чомусь потрібно продемонструвати скромність. Тому із плануванням великих покупок варто почекати, намагайтеся бути розсудливими. Ваш обранець також потішить досягненнями у бізнесі.

 

Лев

Новий тиждень - сприятливий момент для обмірковування та обговорення довготермінових планів. Вам допоможе інтуїція, яка підкаже, що головне, а що можна відкласти. У середині тижня можливі співбесіди або розмови з керівництвом. Намагайтеся ретельно обмірковувати кожне своє слово. У четвер ваші продуктивні ідеї зацікавлять колег по роботі. Якщо в суботу діяти за заздалегідь накресленою схемою, то непорозумінь можна буде уникнути і діалог буде конструктивним.

Уважніше ставтеся до того, що ви їсте - оцінюючи не тільки якість і свіжість продуктів, але і спосіб приготування. Відмовтеся від усього консервованого, маринованого і сушеного. Фрукти і салатні овочі краще їсти сирими, м'ясо, рибу, гарнір - вареними або запеченими. Смажене не перебуває під категоричною забороною. Але якщо хочете почуватися бадьорішими, обмежте його вживання.

Визначтеся зі своїми захопленнями. Каша, що утворилася у вашій голові, - не найкращий варіант. Ви можете припуститися помилок, що призведе до погіршення стосунків з близькою вам людиною. У середу краще бути послідовними зі своїми бажаннях. Інакше не чекайте, що їх виконають.

Фінансове становище трохи стабілізується, але все ж буде далеким від бажаного. На початку тижня не вірте лестощам нових партнерів, проаналізуйте ситуацію. Діти вимагатимуть матеріальних вкладень.

 

Діва

Ситуація, що склалася цього тижня, сприятиме зміцненню вашого авторитету. Пропозиції, що надійшли у вівторок, постарайтеся використати з максимальною вигодою. Середа - сприятлива для здійснення задуманого, залучайте до роботи лише перевірених людей. У четвер ваша особиста таємниця може стати надбанням громадськості, що призведе до напруженості у сім'ї. Ці труднощі ви зможете врегулювати ще до кінця тижня.

Особливу користь вам принесе гімнастика. Запишіться у спортзал або дізнайтеся про заняття лікувальною фізкультурою. Полегшений комплекс вправ - на п'ять або сім хвилин - варто проробляти щодня, як і ранкову або вечірню зарядку. Не забувайте і про гімнастику для обличчя. І не соромтеся зайвий раз посміхнутися.

Ви приготувалися до любовної баталії, але якою може бути ціна перемоги? Намагайтеся не вередувати через дрібниці, уникайте дратівливих моментів і непорозумінь з коханою людиною. У п'ятницю можливий конфлікт через домінування у стосунках, оцініть адекватно можливості свого обранця.

Ймовірна надбавка до заробітної плати або премія. Краще не брати участь в авантюрах. У вихідні будьте ощадливими.

 

Терези

Не варто пручатися змінам, які приходять у ваше життя, навіть якщо при цьому щось старе має піти назавжди. Робота приноситиме задоволення і хороший настрій. Середа - сприятливий день для оновлення іміджу і зміни кола спілкування. Вдалими будуть проекти з новими діловими партнерами. У четвер ви доведете, що цілком виправдовуєте довіру керівництва і вмієте успішно впоратися зі своїми обов'язками. Не будьте надмірно самовпевненими, це може привести до ускладнення взаємин із найближчими людьми.

У найближчі дні уразливою буде ваша спина. Не піднімайте тяжкого, не нахиляйтеся різко вперед або вбік. Якщо ваша робота - сидяча, варто кілька хвилин походити, розправити плечі. Можна записатися на курс лікувального масажу. Фахівець, який з вами працюватиме, повинен бути дуже грамотним.

Вам доведеться вирішувати важливе питання, що стосується взаємин із близькою вам людиною. Намагайтеся не давати волю негативним емоціям. Розмови у середу можуть бути конструктивними. А ось наприкінці тижня ваша розмова нагадуватиме діалог сліпого з глухим.

Цей тиждень - стабільний у фінансовому плані. Але у четвер можливі проблеми з кредитними картками й он-лайн покупками. Не довіряйте неперевіреним сайтам.

 

Скорпіон

Події ринуть лавиною, мало що залишаючи після себе незмінним. Будьте готовими до відновлювальних робіт або до покращення зміненого ландшафту. На вас чекає безліч новин, до того ж, вельми приємних. Керівництво вас цінує і готове прислухатися до вашої думки. Ваші ділові контакти активізуються, вас можуть відправити у закордонне відрядження.

Багато що зараз залежить від того, чи правильно ви харчуєтеся. Якщо ви незадоволені своєю фігурою або відчуваєте занепад сил - перегляньте свій раціон. Почніть враховувати кількість калорій, а також білків, жирів і вуглеводів, які надходять у ваш організм щодня. Пийте не менше, ніж два літри води на день.

Якщо у вас були проблеми у взаєминах з коханою людиною, можна зітхнути з полегшенням, у вас є шанс досягти повного порозуміння.

Фінансові можливості дозволять реалізувати ваші заповітні плани. У вас буде багато цікавої і важливої роботи. На вас чекає кар'єрний ріст і прибуток. Керівництво оцінить ваші зусилля і нестандартний підхід.

 

Стрілець

За цей тиждень ви багато досягнете і навіть встигнете реалізувати майже всі накреслені плани. Намагайтеся не метушитися і вірити у власні сили. Бажано утриматися від відвідування громадських заходів і уникати довгих дискусій. У спілкуванні з близькими постарайтеся обійтися без саркастичних висловлювань і різкості. Вихідні присвятіть домашнім клопотам, але без шуму і метушні, переставляти меблі - не час.

Хвороби не зламають вас - якщо ви їм цього не дозволите. Найкращий спосіб захворіти - влягтися у ліжко і почати себе шкодувати. Якщо хочете залишатися у формі - приділяйте належну увагу профілактиці, їжте вітаміни, більше часу проводьте на свіжому повітрі, а, головне, будьте впевненими, що нічого поганого з вами не трапиться. Йти на рекорди, утім, зараз не варто.

Постарайтеся виглядати модно і привабливо. На вас чекає інтригуюче знайомство, і непогано було б справити яскраве враження. Субота - вельми сприятливий день для оновлення вашого іміджу і влаштування романтичної вечері.

Фінансовий фон - цілком сприятливий. З'явиться можливість впорядкувати фінансові справи і збільшити доходи. У понеділок і вівторок імовірні фінансові надходження. У суботу - шанс зробити вигідну покупку.

 

Козеріг

Для реалізації амбітних планів вам доведеться неабияк попрацювати. Поїздки можуть складатися неспокійно, але ви досягнете бажаних результатів. Ловіть удачу за хвіст. Насолоджуйтесь компліментами - вони переконуватимуть вас у тому, що ви - дійсно чудова особистість. Можливо, небезпідставно. Ви можете взяти на себе відповідальність за організацію будь-якого незвичайного заходу. Тиждень - вдалий для укладення договорів і покупки нерухомості.

Приділіть увагу своєму волоссю. Подбайте про те, щоб захистити його від несприятливих факторів зовнішнього середовища. Двічі на тиждень можна робити маски, що містять вітаміни групи В і вітамін Е. Накладати їх можна лише на волосся.

Якщо на початку тижня близькі люди вас засмутять, намагайтеся не виливати на них відро праведного гніву. Поділіться своїми переживаннями з коханою людиною, її підтримка не буде зайвою. У четвер не варто сваритися зі своєю половинкою, сварка може затягнутися.

Витрат буде багато. Але намагайтеся робити покупки раціонально. Витратьте частину коштів на навчання, не забувайте про витрати на медичні послуги. Придбайте щось елегантне.

 

Водолій

Цього тижня творча активність, працездатність та інтуїція дозволять вам змінити життєву ситуацію у кращий бік. Все у вас буде виходити, ваші ідеї схвалить керівництво. У вас з'являться нові партнери та інвестори. До речі, якщо ви надумали змінити сферу діяльності, то дійте за накресленим планом, але не ставте собі за мету заробити багато грошей. Вони - не головне у житті.

Можливо, багато представників знака зараз є втомленими, навіть якщо самі наразі не відчувають цього стану. Вам потрібно відновити колишній рівень енергії - допоки не почалися серйозні проблеми зі здоров'ям. Важливими є правильне харчування, якісний сон, помірні фізичні навантаження. Вивчіть інформацію про різні енергетичні практики і спробуйте одну з них зробити частиною свого життя.

Вам неодмінно пощастить у коханні, якщо ви не будете грати чужу роль. Будьте щирими. Постарайтеся не вимагати від обранця багато і не жити за його рахунок.

Бажання бути економними може зіграти з вами злий жарт. У неділю не варто платити у ресторані за всю компанію. У вівторок можете розраховувати на фінансові надходження.

 

Риби

У понеділок необхідно бути обережнішими зі словами, щоб не бовкнути зайве і не розкрити чужий секрет. Може виникнути ситуація, коли вам буде потрібно швидко оволодіти новими знаннями і професійними навичками. Тиждень сприятливий для творчої діяльності, можуть з'явитися нові ділові партнери з цікавими проектами. У середу ймовірні конфлікти у сім'ї. Не захоплюйтеся фантазіями і планами, робіть акцент на їхню реалізацію.

Вашому волоссю необхідний більш ретельний, ніж зазвичай, догляд. Можете побалувати його спеціальними масками або піти у салон на ламінування. Після миття обполіскуйте голову відварами трав. Трохи підрівняйте кінці - навіть якщо ви відрощували волосся. А ось з фарбуванням і завивкою краще трохи почекати - хоча б до початку наступного тижня.

Ваші стосунки з коханою людиною безхмарними не назвеш. Середа - не найвдаліший день для побачень чи зустрічей із друзями. У суботу відбудеться розмова, яка змінить вашу долю. Спільна поїздка у вихідні відродить найкращі почуття.

Фінансове становище у ці дні може бути вельми скромним. Найближчим часом ситуація буде повільно налагоджуватися. У вівторок постарайтеся не носити зі собою великі суми грошей.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers