rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Lisa Madigan закликала берегтися шахраїв, які використовують її ім’я у соціальних медіа

Генеральний прокурор Іллінойсу Lisa Madigan закликала мешканців берегтися шахраїв, які звертаються від її імені до користувачів у соціальних мережах.

Чиновники отримали численні скарги від людей, які у Facebook та Instagram отримували лінки, перейшовши на які, нібито, можна було отримати «легкі гроші» від офісу Генпрокурора Іллінойсу. Про це повідомляє Генпрокуратура штату. Такі дії насправді є шахрайством, метою якого є отримання особистої інформації жертв, зокрема, їхні номери соціального страхування.

«Моя канцелярія ніколи не надсилатиме повідомлення через соціальні медіа або електронні листи з проханням надати номер соціального страхування або іншу особисту інформацію», - заявила Madigan. «Якщо ви отримаєте повідомлення, нібито, від мене чи офісу Генерального прокурора штату Іллінойс, не відповідайте і не намагайтеся перейти за таким посиланням. У такому випадку звертайтеся безпосередньо до мого офісу, щоб повідомити про шахрайство».

Кожен, хто зіштовхнувся з цим чи будь-яким іншим шахрайством, може зателефонувати до Consumer Fraud Hotline за номерами телефонів:  1-800-386-5438 (Чикаго), 1-800-243-0618 (Springfield), 1-800-243-0607 (Carbondale).

Споживачі також можуть подати скаргу на веб-сайті Генпрокуратури Іллінойсу: www.illinoisattorneygeneral.gov/.

Після стрілянини у Флориді учні закликають уряд посилити регулювання обігу зброї

Влада вирішила передати в оренду частину акваторії Мексиканської затоки під видобуток ресурсів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers