rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Google дає шанс кожному заробити величезну суму грошей

Google дає шанс кожному заробити величезну суму грошей

Американська Google є однією з найуспішніших IT-корпорацій у світі. Її фірмовими сервісами і технологіями користуються мільярди людей зі сотень країн світу. Хоча до роботи на корпорацію залучено понад 10 000 співробітників, які працюють над розробкою й удосконаленням сервісів, однак найчастіше вони припускаються якихось критичних помилок, через що, в кінцевому підсумку, можуть постраждати особисті дані мільйонів людей. Віднедавна «пошуковий гігант» дає можливість кожній людині заробити величезну суму грошей, «покращуючи» при цьому свої навички.

Буквально нещодавно компанія Google вирішила дуже щедро винагородити громадянина Гуана Гонга, котрий проживає в Китаї. Він, будучи простим співробітником компанії Qihoo 360 Technology, допоміг американській корпорації виявити небезпечний збій у роботі системи захисту операційної системи Android. Гуан Гонг повідомив про це в серпні 2017 року, а через кілька місяців, отримав $112 500.

Такий випадок є не поодиноким, оскільки ще в грудні 2017 року американська корпорація виплатила $105 000 групі з кількох людей, які в рамках програми Android Security Rewards (ASR) зуміли виявити в веб-браузері Chrome кілька помилок. Іншими словами, Google дає право кожному заробити величезну суму грошей. Для цього необхідно хоч трохи розумітися на сучасних технологіях і помічати різні баги або ж збої в роботі системі захисту.

Інколи виявити якісь недоліки в безпеці операційної системи Android можна і без навичок програмування, однак для цього потрібне розуміння того, як працює та чи інша функція. Про всі підозрілі «знахідки» слід повідомляти працівникам Google; вони перевірять цю інформацію, і якщо вона підтвердиться, корпорація виплатить солідну суму грошей. Відповідно, чим серйознішою і небезпечнішою буде проблема в системі захисту того чи іншого продукту, тим більше грошей заплатить корпорація за її виявлення.

Джерело: akket.com

 

Facebook заборонив рекламу криптовалют

Місяць тому сервіс цифрової дистрибуції ігор Steam припинив брати для оплати криптовалюту біткойн, а тепер ось соціальна мережа Facebook оновила правила розміщення реклами в соцмережі, наклавши заборону на все, що пов'язано з криптовалютою та первинним розміщенням токенів (ICO) поза законом, передає Ukr.Media.

Зазначимо, що заборона на рекламу криптовалюти та ICO поширюється на Instagram, а також мережу Audience Network, яка розміщує рекламні оголошення в сторонніх додатках.

У Facebook своє рішення пояснили тим, що хочуть захистити користувачів соцмережі від реклами фінансових продуктів і послуг, «які найчастіше пов'язані з такими послугами, що вводять в оману, або є облудними методами просування». І дійсно останнім часом у мережі з'являється дедалі більше повідомлень про різні схеми шахрайства з використанням криптовалюти та ICO. Втім, повна заборона - вельми спірне рішення, але для Facebook поширення фейкових новин є особливо болючою темою.

«Ми хочемо, щоб користувачі могли дізнаватися про нові продукти та послуги з реклами у Facebook, не побоюючись шахрайства чи обману. Проте, існує безліч недобросовісних компаній, які рекламують бінарні опціони, ICO і криптовалюту», - зазначив директор з управління продуктами у Facebook Роб Льовен.

У Facebook зазначають, що в майбутньому ця позиція може бути переглянута і змінена в бік пом'якшення за умови розробки ефективних механізмів виявлення шахрайських оголошень. Наразі Facebook буде видаляти будь-яку таку рекламу і просить користувачів одразу повідомляти про випадки порушення нових правил.

Джерело: Ukr.Media

 

Німецький дизайнер розробив революційне колесо

 Title 

Світ продовжує заново винаходити колесо. Цього разу свою версію продемонстрував німецький дизайнер Андре Моцеллін. Він вважає, що сучасні колеса, наприклад, у велосипедів незручні, тому що потребують багато місця під час зберігання і транспортування. Для того, щоб усунути незручність, він винайшов і показав складане колесо, повідомляє hightech.fm з посиланням на New Atlas.

Моцеллін каже, що створив універсальний дизайн. Його колеса можна буде використовувати не тільки на велосипедах, але і в інвалідних візках - це зробить їх більш компактними і зручними. Зараз, пояснює він, якщо велосипед складається, це означає, що він неповноцінний: маленькі колеса, високі кермо і сидіння. Навіть у місті на такому не завжди зручно через наявність бордюрів та інших перешкод. Колесо Андре Моцелліна дозволяє зробити звичайні велосипеди компактними.

Колесо, яке розробив Андре, має стандартний діаметр 26 дюймів. У нього при цьому особлива модульна конструкція обода. Його підтримують спиці-поперечини, які за необхідності складаються до центру колеса. Це дозволяє колесу займати на 60% менше місця у багажнику, каже винахідник. При цьому він зазначає, що колесо не тільки функціональне, але й красиве. У складеному стані воно виглядає як дизайнерське оздоблення інтер'єру, вважає він.

Але функціональність, все ж таки, на першому місці. Новий дизайн повинен підштовхнути виробників велосипедів або інвалідних візків до зміни цих пристроїв. Якщо раніше створенню повноцінного складаного велосипеда або того ж крісла заважали колеса, яких не можна було позбутися, то зараз проблема вирішена. Дизайнери велосипедів можуть враховувати це і створювати складні моделі, знаючи, що колеса - більше не перешкода.

Джерело: hightech.fm

 

Samsung Galaxy S9 - флагманський смартфон скоро у продажу!

У Мережі з'явилися нові зображення флагманських смартфонів Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 Plus, а також останні дані про їх специфікації. Офіційно гаджети оприлюднять до кінця лютого.

 Title 

Очікується, що Galaxy S9 отримає 5,8-дюймовий, а Galaxy S9 Plus - 6,2-дюймовий Super AMOLED дисплей. У США та Китаї смартфони вийдуть з новим чіпсетом Snapdragon 845, а в інші країни, як передбачається, розробники планують постачати варіант з Exynos 9810 від Samsung.

Старішу модель обладнають 6 гігабайтами оперативної і 128 гігабайтами вбудованої пам'яті, новішу - 6 і 64 гігабайтами, відповідно.

Очікується, що Samsung Galaxy S9 Plus отримає подвійну основну камеру, а Galaxy S9 - одинарну, з роздільною здатністю 12 мегапікселів. В обох смартфонів будуть об'єктиви з хорошою світлосилою f/1,5 - f/2,4.

Камери отримають низку цікавих функцій: наприклад, функцію Super slow-mo, що дає можливість записувати відео з роздільною здатністю 480 кадрів за секунду з якістю 1080p, а також підтримку оптичної стабілізації зображення.

Офіційно флагманські смартфони Galaxy S9 і Galaxy S9 Plus компанія Samsung оприлюднить 25 лютого, за день до відкриття виставки MWC 2018 у Барселоні. Відповідне повідомлення опубліковано на сайті компанії.

На німецькому сайті Samsung вже запущена сторінка підтримки нових гаджетів. На ній смартфон позначений під кодовою назвою SM-G960F/DS. Імовірно, це модель з технологією Dual SIM, яка буде доступна, зокрема, і в Європі.

У продаж нові флагмани від Samsung надійдуть 16 березня.

 

Джерело: Ukr.Media

 

Що насправді відбувається з продажами iPhone X у світі

Одні пророкують швидке припинення виробництва iPhone X, інші кажуть, що це - один із найбільш вдалих продуктів в історії Apple.

Наприкінці січня аналітик з KGI Securities Мін-Чі Куо наробив багато галасу, повідомивши, що Apple, ймовірно, припинить виробництво iPhone X у середині 2018 року.

На думку експерта, це буде пов'язано з невисоким попитом на модель і низькими продажами в Китаї. Якщо це справді станеться, то така швидка відмова від виробництва відбудеться вперше з часів iPhone 5C.

У той же час інше аналітичне агентство - Canalys - назвало iPhone X найбільш популярним пристроєм. Лише в Піднебесній було відвантажено 7 млн, що суперечить песимістичним прогнозам експерта KGI Securities. Китай, у цілому, якщо вірити свіжому звіту GfK, охоче купує топові смартфони останнім часом.

Зміна стратегії Apple

До речі, для прогнозу аналітика щодо закінчення виробництва iPhone X знайшлося ще одне пояснення, досить логічне з точки зору бізнесу. Якщо за часів Стіва Джобса компанія вважала за краще зосередитися на продажу однієї, останньої моделі, то Тім Кук зберігає на ринку пристрої на будь-який гаманець. Бренд Apple дещо втратив флер ексклюзивності, однак багато взяв грошима. Виручка компанії, за останніми звітами, збільшилася на 12%.

Так ось, у рамках поточної концепції, компанії вигідно залишати новіші моделі для ринків на кшталт українського, а ось дорогі колишні флагмани можуть негативно позначитися на ціні бренда.

Саме таке припущення було в оригінальній цитаті аналітика з KGI Securities Мін-Чі Куо: «iPhone X може зашкодити вартості бренда і модельному ряду нових моделей другого півріччя 2018, якщо він продовжить продаватися за нижчою ціною після запуску нових моделей».

Експерт припускає, що зниження ціни на iPhone X після запуску нових моделей буде негативним для вартості продукту, враховуючи 3D Touch і OLED-дисплей (це особливості нової моделі з високою ціною). Крім того, продаж iPhone X за нижчою ціною може негативно позначитися на постачаннях нового 6.1-дюймового iPhone з LCD-екраном другого півріччя 2018. «Таким чином, ми оцінюємо, що iPhone X досягне кінця життя приблизно в середині 2018 року», - робить висновок Мін-Чі Куо.

Тобто, аналітик припускає, що дорогий iPhone X (на якому, до речі, непогано заробляє компанія Samsung, що постачає екрани для цієї моделі), буде незабаром замінений новою моделлю.

Фактично, весь цей апокаліптичний галас навколо згортання виробництва iPhone X пов'язаний не стільки з недоліками самого продукту, скільки зі змінами в стратегії Apple.

Настав час остаточно визнати, що Apple більше не є компанією мрійника та ідеаліста Стіва Джобса, який вірив у магічний «один суперпродукт». Apple стала компанією Тіма Кука, який готовий змінювати стратегію випуску нових моделей під поточні реалії ринку.

 

Джерело: Ukr.Media

 

Три українські стартапи отримали статус найкращих у світі

У дві зміни: 9 порад як ефективно поєднувати кілька робіт

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers