rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Три українські стартапи отримали статус найкращих у світі

Product Hunt - один із найпопулярніших сайтів про стартапи. Він дозволяє кожному користувачеві розміщувати свої продукти на сайті та дає іншим користувачам можливість коментувати проект та голосувати за нього. Щороку сайт проводить Golden Kitty Awards, що визначає найкращі стартапи у 16 номінаціях. Цьогоріч українці були номіновані 7 разів, передає Ukr.Media.

Першу нагороду отримав проект Setapp, що дозволяє користувачам економити на macOS-додатках. Він виграв у номінації «Продукт року за версією споживачів».

Другу нагороду отримав PatentBot у номінації «Бот року». Проект полегшує процедуру реєстрації торгової марки для українського бізнесу.

Однак, тріумфатором конкурсу став популярний додаток Petcube Bites. Він дозволяє користувачеві видавати їжу для свого домашнього улюбленця віддалено або просто розподіляти порції через рівні проміжки часу. Також сервіс дає можливість зробити відеодзвінок домашній тваринці та зберегти кліп на автовідповідач. Нам відміну від звичайних камер, Petcube унікальна тим, що домашня тварина може скористатися можливістю вийти на контакт із господарем. Тож не дивно, що Petcube Bites отримав перемогу у номінації «Найбільш дивний продукт року».

При цьому, додаток обігнав проект Ілона Маска The Boring Company, що пропонує розробити підземні тунелі для зменшення заторів.

Джерело: Ukr.Media

 

Google дає шанс кожному заробити величезну суму грошей

У дві зміни: 9 порад як ефективно поєднувати кілька робіт

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers