rss
05/09/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Торгова комісія Іллінойсу дозволила Nicor збільшити тарифи на газ

Торгова комісія Іллінойсу схвалила збільшення загального тарифу для Nicor Gas. Востаннє компанія підвищувала тарифи ще майже десятиріччя тому.

Комісія затвердила збільшення доходу компанії на $137,1 млн відповідно 5-0 голосами. Збільшення доходів призведе до збільшення загального тарифу для споживачів природного газу на 21%. Про це йдеться у заяві ICC.

Ці тарифи - нижчі, ніж ті, які спочатку були запропоновані компанією. Вона намагалася отримати додаткові доходи на суму $208,5 млн, що призвело б до підвищення тарифів для клієнтів на 33%.

Збільшення загального тарифу призведе до середнього збільшення рахунку за газ на $2 на місяць для кожного клієнта, кажуть у комісії. Але ця сума може змінюватися залежно від місцерозташування споживача та кількості спожитої енергії.

Підвищення тарифів набуло чинності вже цього тижня, повідомляє компанія. Це - перше збільшення загального тарифу на природний газ із 2008 року.

Citizens' Utility Board, що лобіювала зменшення тарифу, який пропонувала Nicor, планує оскаржити це рішення. Члени ради подадуть клопотання до комісії про повторний розгляд справи на підставі того, що вони вважають надто завищеною оцінку Return on Equity, яку враховують при збільшенні тарифу.

За інформацією ICC, Nicor постачає газ до 2,2 мільйона будинків і підприємств у більш, ніж 650 громадах на півночі штату Іллінойс.

 

Чикаго за тиждень

Позов Манафорта проти Мюллера має бути відхилено – Мін’юст США

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers