rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Літературна сторінка \ Про чарівників, диктаторів та нечисту силу

Ось і настав час Літературного додатку! І ми знову приготували книгоманам сюрприз!

 Title 

Ольга Мігель

 

Цього разу свято завітало на вулицю шанувальників фентезі, жахливчиків та містики!

Молоді, але досвідчені майстрині цих жанрів Наталя Матолінець та Ольга Мігель знають і як втішити читача, і як його добряче налякати. Щоправда, після новин з України розваги чарівників, чортів, потерчат та іншої нечисті сприймаються набагато спокійніше - тому ми сподіваємося, що читачі не помруть від жаху. Тим не менш, сюжети про президентів, котрим допомагає нечиста сила, наштовхують на певні роздуми...

З певністю можна сказати одне: нудно вам не буде! (Хіба інколи - дуже страшно...)

  Title
 

Наталя Матолінець

Починати варто з оповідань Наталі Матолінець. Її чудовий роман «Гессі» минулого року отримав другу премію Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». Він ще тільки готується до друку. Але якщо ви прочитаєте її оповідання, то потім деяких героїв «Гессі» зможете впізнати вже з перших сторінок! Письменниця створила цілий світ чарівників, і з окремими реальностями цього світу ми і пропонуємо вам познайомитися...

А от «Сірі метелики» коронованої Ольги Мігель - чтиво для людей з міцними нервами! Бажано - дуже міцними.

Жахливчик з настроями Стівена Кінга - та з елементами соціальних утопій Джорджа Оруела та Олдоса Гакслі. Твір зачіпає теорії не тільки «батька паралельних світів» Г'ю Еверетта, а й Філліпа Зімбардо - відомого дослідника причин людської жорстокості.

Пропонуємо невеличкий анонс того, що діється десь в паралельних реальностях Ольги Мігель...

 

«...Колись давно дівчина з бідного району загадала бажання. А через роки, після розпаду Радянського Союзу, Україна, Білорусь та Західна Росія об'єдналися в Союз Трьох Республік. І незабаром його очолила група впливових людей, котрі побудували свою владу на кривавій таємниці. Але якщо існує система, де керівна верхівка тримає маси в страху й бідності, то рано чи пізно знайдуться й люди, котрі почнуть підпільну боротьбу.

У світі, створеному бажанням, породженому жагою влади, в країні прихованої диктатури почала діяти мережа анархістів, що поставила собі мету - повалити злочинний режим...»

Наталія Матолінець. Зайві демони

Наталія Матолінець. Прибиральник

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers