rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Маланка прийшла...

Щороку, напередодні Різдва, тут, у Чикаго, ми згадуємо Україну. Комусь - весело, комусь - тепло, а комусь - сумно. Тріщать морози, політає сніжок...

Перебуваючи далеко від рідної землі, ми хочемо зберегти традиції батьків та передати їх нашим дітям. Тому вже третій рік у соборі св. Софії під керівництвом Оксани Когут діє дитячий театральний гурток «Оберіг». Учні вокально-хореографічної студії «Елегія» теж залучені і допомагають вокалом. Два роки поспіль маленькі актори виступали з вертепом. А цього року було поставлено новорічний обряд «Маланка» з традиційним переодяганням у тварин і фольклорних персонажів цього свята.

Title Title 

 

Головними рядженими були: Маланка - Іван Когут, Василь - Олекса Левкович, Коза - Володимир Михайлюк, Циганка - Марічка Гарматюк, Медсестра - Марія Касперук, Звіздар - Ігор Томчій, Сіячі - Михайло Капій, Олександр Сілярський, Володимир Гарматюк, Олег Томчій. Окрасою дійства були і маленькі щедрувальники Іларій Микуляк (4 р.), Катерина Левкович (4 р.), Ксеня Левкович (6 р.), Соломія Михайлюк (7 р.).

Title Title 

 

Весело було всім, адже Коза так брикала, що аж упала і від уколу медсестри миттю ожила. Маланка з Василем жартувала, танцювала і гостей цілувала. Майстерно зіграла свою роль Циганки Марічка Гарматюк. Усі діти були неперевершеними.

 

Title
 

 

З великою радістю маленькі актори виступали для родичів, друзів, також у отця Олексія Касперука, настоятеля собору св. Софії, в гостях побували і своїм талантом усіх дивували.

 

Дух Різдва переносить нас, дорослих, у дитинство, а дітей - у казку...

Революція гідності та війна на Сході

Відбувся курс американського громадянства

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers