rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Працювати вам буде легко і цікаво. Постарайтеся залишатися товариським і цікавим співрозмовником для друзів і колег. Приділяйте більше уваги діловим партнерам. Якщо ви працюєте в одному колективі з активними людьми, досягти успіху буде досить просто. Не заздріть їхнім успіхам, а беріть приклад. У п'ятницю краще не обговорювати нові ідеї з керівництвом. У цей же день можливі негаразди в особистому житті. У вихідні постарайтеся змінити оточення, нові враження підуть вам на користь.

Ваш стан буде досить далеким від ідеального - можливі біль, безсоння, слабкість, запаморочення. Вам варто звернутися до лікаря, якщо неприємні симптоми тримаються довше, ніж два-три дні. Не слід займатися самолікуванням. Вам необхідна консультація фахівця.

Намагайтеся зберігати душевний спокій. Можливі сварки з коханою людиною через дурницю. У другій половині тижня бажано не давати причин для ревнощів, оскільки найменший привід викличе бурхливий сплеск емоцій.

На початку тижня вірогідні фінансові надходження. Але не розслабляйтеся. Якщо ви не проявите належну акуратність при роботі з документами, то ваш бюджет дасть тріщину. В суботу краще утриматися від розповідей про свої фінансові досягнення.

 

Телець

Постарайтеся не піддаватися на провокації. Краще заздалегідь накреслити лінію поведінки і дотримуватися її. У понеділок і середу особливо ретельно стежте за своїми висловлюваннями, інакше є ризик потрапити в халепу або посваритися з близькою вам людиною. У вівторок можна чекати на перспективну пропозицію. Наприкінці тижня на роботі можливий перерозподіл обов'язків, відтак, ви можете отримати більшу самостійність.

Для вас велике значення матиме якісне і регулярне харчування. Спробуйте простежити за цим. Вживаючи їжу тільки один раз, тим більше, ближче до вечора, ви шкодите своєму організмові.

Можливий початок нового роману, але не варто його сприймати надто серйозно. Він вдихне у вас віру у власні можливості. Побачення, призначене на п'ятницю, бажано перенести на інший день тижня.

Фінансове становище цілком стабільне. Але зверніть увагу на ваші великі запити. Необдуманість у витратах може призвести до того, що до кінця тижня фінансовий ресурс вичерпається. Намагайтеся не допускати такої ситуації.

 

Близнюки

Ви можете придумати щось незвичайне або почати реалізовувати перспективний проект. Але і собі приділіть більше часу. Бажано зменшити навантаження на роботі і виконувати лише те, що вам під силу. Не обіцяйте керівництву більше, ніж ви можете зробити.

Тиждень підходить для дієти. Зараз ваш організм лояльніше, ніж будь-коли, поставиться до обмежень раціону. Не упустіть хороший момент. Але зовсім відмовлятися від їжі в будь-якому випадку не слід.

На початку тижня вас можуть очікувати романтичні пригоди, але важливо вчасно зупинитися. У суботу просто сприйміть кохану людину такою, якою вона є насправді.

На вас чекає багато роботи, але вона буде цікавою і прибутковою і дозволить вам спілкуватися з талановитими, неординарними людьми. Тож, можете не шкодувати гроші для себе і своїх близьких, ще заробите.

 

Рак

Зараз не треба будувати повітряні замки. Дивитися на життя слід максимально прагматично. Ви проведете досить багато часу у колі освічених інтелігентних людей, куди допустять не кожного. Але і ви повинні проявити свої найкращі риси. Постарайтеся завершити всі серйозні і невідкладні справи до четверга, щоби протягом вихідних не повертатися до них.

У найближчі дні у вас можуть з'являтися набряки на ногах, руках, навіть на обличчі. Зірки підказують: вам варто поспостерігати за своїм питним режимом. Перейдіть на чисту негазовану воду, без усіляких домішок; зменште кількість солі - вона здатна затримувати рідину в тканинах. Важливо якомога більше рухатися - незважаючи на те, що навіть ходити вам може бути незручно, а то й боляче. Нікуди не поспішайте - досить прогулянкового кроку.

Настає час випробувань на міцність і серйозність ваших стосунків з коханою людиною. Вас можуть підстерігати розчарування і конфлікти. Постарайтеся коректно уникати їх, не давайте їм можливості набирати обертів.

Тиждень стабільний у фінансовому плані. Можлива нова робота або періодичний додатковий заробіток. Четвер - сприятливий день для оформлення договорів і угод. П'ятниця - вдалий день для покупок. У вихідні вам зроблять цінний подарунок.

 

Лев

Цього тижня вам доведеться ретельно готуватися до відповідальної наради або тестування. Ближче до вихідних можливий несподіваний поворот до кращого у взаєминах з найближчими людьми. Вони вирішать зробити вам сюрприз, який буде не тільки приємним, але і корисним. У понеділок варто проявити трохи терпіння, щоб втілити ваш задум.

Ваш організм подає сигнали. Нічого не робіть, не порадившись попередньо з лікарем - інакше шкоди може бути більше, ніж користі.

Весь цей тиждень ви можете перебувати в романтичному настрої і стані легкої закоханості. Від переходу до більш серйозних стосунків краще утриматися. Побачення в четвер ввечері подарує вам незабутні відчуття. У вихідні не варто сидіти вдома, тим більше, що ви навіть спільний похід у магазин можете перетворити на атракціон.

Ймовірне несподіване поліпшення фінансового становища. Буде своєчасною зміна інтер'єру вашого дому, придбання автомобіля або нерухомості. Тільки постарайтеся не залазити у кредити.

 

Діва

Вівторок - щасливий день для того, щоб спокійно обміркувати становище, в якому ви зараз опинилися, і знайти правильне рішення. Можливо, вам варто побути якийсь час на самоті й відмовитися від гучних компаній. Однак, наприкінці тижня вам доведеться активно працювати чи вирішувати побутові питання. У вихідні підіть у гості до близьких друзів.

Цього тижня вам варто берегтися ударів - будьте акуратнішими з ліктями, колінами і чолом, контролюйте свої жести і пози. На якийсь час відмовтеся від тих видів спорту, які передбачають рух на великій швидкості. Водіям, про всяк випадок, варто залишити машину вдома. Немає можливості - збільште пильність.

У ваших почуттях панує спокій і гармонія. Субота чудово підійде для зустрічей в інтимній атмосфері. Це - вдалий день для того, щоб привнести у ваше спільне життя більше фантазії. Легко зможете вирішити будь-які серйозні суперечки.

У четвер будуть вдалими покупки. У п'ятницю може потішити нова фінансова інформація. У суботу можливі фінансові надходження. У вівторок вдало пройдуть ділові зустрічі і підписання договорів.

 

Терези

Ви схильні проявляти поблажливість до власних недоліків, іноді - дещо зайву. Не переступайте кордони, інакше ваш авторитет може похитнутися. Не піддавайтеся на провокації колег, оскільки вас захочуть використати у своїх цілях, втягуючи в конфліктну ситуацію. Четвер - вдалий час для побудови планів на майбутнє. У вихідні займіться облаштуванням житла, попередньо викинувши з нього непотрібний мотлох.

Присвятіть цей тиждень турботі про своє волосся. Зірки рекомендують вам відвідати салон краси і зробити процедури, завдяки яким волосся стане більш пружним, еластичним і міцним. Майстер підбере для вас програму з урахуванням ваших індивідуальних особливостей. Не скупіться - вам не доведеться шкодувати про витрачене.

В особистому житті настають зміни в кращий бік. Сварки і з'ясування стосунків залишаться позаду. Ви відчуєте, що потрібні одне одному. Четвер може стати одним з найскладніших днів. Постарайтеся не провокувати конфліктну ситуацію. У неділю зумієте погасити ревнощі з боку коханої людини, перетворивши все на жарт.

Тиждень буде сприятливим для професійного зростання і початку нових проектів. У п'ятницю будьте обережними, вірогідні досить безглузді фінансові втрати. У понеділок можливі перспективні домовленості і навіть отримання несподіваного прибутку.

 

Скорпіон

На вас чекають великі справи. Саме зараз ви маєте всі шанси опинитися у вибраному товаристві, серед інтелектуальної еліти, знайти престижну роботу, отримати додатковий прибуток. Однак, не слід боротися за лідерство у колективі, ваш авторитет і так високий. Реалізуйте свої плани на ясну голову, все добре продумавши.

Цього тижня ви можете відчути себе значно більш втомленим, ніж зазвичай. Схоже, вам щось не вистачає: або якогось елемента в харчуванні, любові та уваги близьких, або сну. Намагайтеся раніше лягати, пізніше вставати і регулярно робити перерви у роботі. Відмовтеся від будь-якого додаткового навантаження.

Постарайтеся бути серйознішими, проаналізуйте свої почуття. Можливо, в калейдоскопі зустрічей і отриманих вами знаків уваги ви можете просто розгубитися, тому не одразу визначите, кого ж любите. Вихідні дні сприятливі для побачень.

Ваші справи у фінансовій сфері розгортаються з досить помітним успіхом. Ви зможете проявити найкращі ділові вміння і навички та реалізувати творчі ідеї. У четвер чекайте на великі фінансові надходження.

 

Стрілець

Вам буде важкувато усвідомити, що, власне, ви робите. Лінь і образи можуть перешкодити вам досягти успіху. Займатися краще дрібницями, а також справами, в яких помилитися неможливо. Сприятливі контакти з колегами здалеку, можливі поїздки, відрядження або приїзд партнерів. Можуть виникнути складнощі у стосунках із друзями. Деякі з них можуть поводити себе зовсім не так, як ви очікуєте. В особистому житті можливі проблеми, пов'язані зі сильною зайнятістю на роботі.

Цього тижня головне для вас - якомога більше рухатися. Не сидіть на одному місці. Забудьте про те, що у вас є автомобіль або проїзний квиток на автобус і трамвай. Будь-які розумні відстані долайте пішки. Було б непогано додати заняття яким-небудь спортом легкоатлетичного плану.

Ви трохи посварилися - не біда. Зробіть несподіваний подарунок коханій людині, і вона все вам вибачить. П'ятниця і субота - чудовий час для незабутніх романтичних зустрічей. Частіше залишайтеся тільки вдвох.

Цього тижня не рекомендовано бездумно тратити гроші, вони не пробачать легковажного ставлення. Середа - сприятливий день для ділових зустрічей і вирішення фінансових питань. У неділю, можливо, на вас очікує винагорода за працю.

 

Козеріг

Навчіться сповільнюватися і не звертати увагу на метушню. Всі рішення необхідно приймати на тверезу голову, без емоцій. У середині тижня можливі певні проблеми у взаєминах з колегами або друзями. У п'ятницю у вас може з'явитися несподіване бажання все почати спочатку. Але варто співвідносити свої сили з обсягом робіт.

Цього тижня їжте якомога менше солодкого. Якщо не можете прожити без цукерка чи шоколадки - дозвольте собі з'їсти солодощі вранці, до полудня. У цей час мозок потребує глюкози - і щось подібне буде не на шкоду, а на користь. Пізніше - будьте стриманішими. У крайньому випадку - якщо вам зовсім ніяк не втриматися - зробіть вибір на користь кураги та інших сухофруктів.

Ваша завантаженість на роботі може засмутити кохану людину. Намагайтеся зателефонувати їй. Якщо не можете прийти, напишіть ніжне повідомлення. Зате у вихідні ви наверстаєте згаяне.

Імовірні значні витрати на благоустрій житла або навчання дітей. Складання різноманітних документів фінансового характеру варто призначити на четвер. Субота - не найвдаліший день для здійснення покупок, насамперед, великих.

 

Водолій

Вам знадобиться витримка і самовладання. Не відмовляйтеся від допомоги друзів, але не розраховуйте на них. Ви не застраховані від їхньої безпечності. Безжально відмітайте непрактичні рішення і відмовляйтеся від планів, якщо виявите найменші ознаки авантюризму. Запланований на суботу або неділю вихід між люди краще відкласти, цей час присвятіть дому та сім'ї.

Ваше самопочуття буде просто чудовим - більшість представників знака взагалі навряд чи стануть замислюватися над станом свого здоров'я. Ви почнете активно вирішувати накопичені проблеми. Сил і наснаги для цього у вас буде більш, ніж достатньо. Однак, зірки кажуть, що вам варто було б подбати про те, щоб зберегти цей позитив на якомога більший термін. Витративши енергію - поповніть її запаси; вам необхідні правильні сон і харчування.

Вдалий момент для осмислення ситуації. Вам необхідно вирішити, чи серйозні ваші наміри, чи готові ви до змін в особистому житті. Адже терпіння коханої людини - не безмежне і може закінчитися з дня на день.

Тиждень фінансово стабільний, без особливих спадів і підйомів. Постарайтеся у неділю не витрачати занадто багато. У середу ймовірна невелика винагорода, яка буде вельми доречною - у ці дні у вас може з'явитися додаткова стаття витрат - на придбання подарунків.

 

Риби

У першій половині тижня варто налаштуватися на активне спілкування. Виступ перед масовою аудиторією принесе вам успіх і підвищить ваш престиж. Вдалий час для налагодження зв'язків із закордонними партнерами. Наприкінці тижня можливий деякий спад настрою. Не піддавайтеся смутку, інакше можете відчути себе зовсім без сил. У понеділок треба вирішити безліч дрібних справ. Вівторок краще присвятити діловим переговорам, оформленню та підписанню документів.

Цього тижня вам не можна повністю викидати з раціону вуглеводи. Організм людини влаштований так, що без них неможлива переробка білків і жирів; печінка працюватиме зі збоями. Якщо не хочете зашкодити фігурі, досить дотримуватися двох нескладних правил. Нехай на вашому столі будуть присутні тільки складні вуглеводи - бобові, крупи, макарони з цільних сортів пшениці, фрукти, ягоди. Відмовтеся від цукру, цукерок. Намагайтеся вживати вуглеводи, здебільшого, на сніданок.

У ваших стосунках з коханою людиною відчувається спокій і умиротворення. Не варто шукати африканські пристрасті, вони ще будуть, насолодіться теперішнім станом. Зараз саме час подумати про продовження роду.

Постарайтеся налагодити міцні контакти з новими діловими партнерами, оскільки у майбутньому вони можуть принести суттєві доходи. Схожа ситуація ймовірна і на рівні стосунків «працівник-роботодавець». Серед тих, з ким ви познайомитеся цього тижня, можуть бути корисні люди. У неділю добре відпочиньте.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers