rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ LG готує до показу трьох нових роботів для заміни людей

Рік тому LG привезла в Лас-Вегас своїх перших роботів-помічників, а на CES 2018 компанія представить ще три концепти роботів, які будуть використовуватися в готелях, аеропортах і супермаркетах, передає Ukr.Media.

LG розповідає про трьох роботів, але виглядають вони практично ідентично. Serving Robot здатний замінити офіціанта - він уміє розносити страви і напої до потрібного столика. Porter Robot допоможе принести багаж до кімнати, механічний швейцар також дозволяє легко внести оплату за номер, підтвердити поселення і виселення з готелю без очікування. В магазині Shopping Cart Robot швидко знайде все необхідне - користувачеві досить вибрати товари, що його цікавлять у додатку. Помічник обладнаний сканером штрих-кодів для перевірки цін на товари, а на верхньому дисплеї («обличчя») подається список покупок.

Наразі LG експериментує з прототипами, а майбутні комерційні роботи будуть випускатися під брендом CLOi. У модельний ряд також увійдуть «розумна» газонокосарка LG Lawn Mowing Robot і милий асистент Hub Robot.

Минулого року компанія тестувала свого інформаційного робота Airport Guide Robot і прибиральника Airport Cleaning Robot у Міжнародному аеропорту Інчхон.

В Apple підтверджено критичну уразливість їхніх пристроїв

День у княжому Києві: грані повсякдення середньовічного міста

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers