rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Тиждень буде сприятливим для початку нових ділових проектів. Проявіть сумлінність і пунктуальність, зверніть увагу на дрібниці - і вам не доведеться виправляти свої помилки. Намагайтеся менше критикувати колег, вони і так усе зрозуміють. У середу і п'ятницю ви можете розраховувати лише на свої сили, друзі не завжди зможуть вам допомогти.

Ваше самопочуття буде достатньо стабільним. Навіть якщо ви, наприклад, підхопите нежить - позбутися від недуги вдасться за найкоротші терміни. Не рекомендовано давати організму підвищені навантаження. Бережіть себе.

Відчуття порожнечі може викликати почуття самотності, тільки не дозволяйте смутку оволодіти вами. Відпочиньте у товаристві книг або друзів. Прислухайтеся до себе, і ви відчуєте, що це - лише тимчасовий перепочинок. Обставини вашого особистого життя незабаром зміняться, не квапте події.

З фінансами цього тижня буде все гаразд, тільки не варто давати гроші у борг. На початку тижня будьте обережнішими з діловими пропозиціями. У середу можливі фінансові надходження. У четвер - перевірки і довготривалі наради.

 

Телець

Спробуйте зосередитися на поточних справах. Саме від цього залежатиме ваша успішність найближчим часом. Навіть якщо вам не дуже подобається теперішнє місце роботи, не поспішайте шукати нове. Ділові знайомства будуть на рідкість конструктивними, корисними і приємними. Постарайтеся їх не уникати.

Зараз - ідеальний період для проходження будь-яких обстежень. Ви отримаєте правдиві і повні результати. Спробуйте проконсультуватися з новим лікарем, який не знає про ваші діагнози, щоб отримати свіжий погляд на старі проблеми.

Проявіть чуйність, намагайтеся передбачити наслідки ваших слів і дій. Зустрічі з коханою людиною будуть забирати більшу частину вашого часу. Понеділок і п'ятниця можуть подарувати особливі враження. Якщо ви готові стримати свої амбіції, гармонія оселиться у ваших стосунках надовго.

Досить складний період для зміцнення матеріального становища. Вас врятує тільки висока працездатність. Справ накопичилося чимало. П'ятниця - один із найбільш вдалих днів у фінансовому плані.

 

Близнюки

Початок тижня подарує святковий настрій, але вимагатиме, аби ви неабияк попрацювали. Для реалізації запланованого продемонструйте більше творчості, мисліть нестандартно. У четвер придивіться до «підводних течій» на роботі, щоб не опинитися осторонь від найважливіших подій. У вихідні приділіть час особистому життю, зірки обіцяють вам щось романтичне.

Вам буде складно сидіти без руху - ви будете багато гуляти, грати в активні ігри. Представники знака, які раніше не приділяли особливої уваги фізичній формі, можуть почати ходити у спортзал або басейн. Імовірно, у вас прокинеться тяга до екстремальних видів спорту. Обов'язково дотримуйтеся правил техніки безпеки.

Вам доведеться відмовитися на якийсь час від романтичних зустрічей і з головою зануритися у роботу, що може викликати підозру і ревнощі коханої людини. Однак, ви зможете її переконати, що лише вона живе у вашому серці.

На вас чекають цікаві ділові пропозиції, які дозволять розкрити ваш творчий потенціал. Якщо доведеться працювати додатково, то це принесе вельми істотний прибуток. Тож погоджуйтеся!

 

Рак

Фортуна може бути на вашому боці, однак, вам необхідно реалістично подивитися на деякі речі і прийняти іноді не зовсім приємні для вас рішення. Деякі люди з вашого оточення нарешті покажуть свої справжні обличчя. Така відвертість дозволить зрозуміти, хто вам ворог, а хто - друг. Вдалий тиждень для просування вгору службовими сходами. Сприятливе укладання контрактів. Починаючи з п'ятниці, проявіть ініціативу і підприємливість у чомусь новому, хоча це схвалять не всі.

Вам можуть казати, що ви - занадто недовірливі, шукаєте ознаки хвороби там, де її немає і не було... Довіряйте голосу своєї інтуїції. Якщо ви відчуваєте, що захворіли або захворієте - вживайте необхідних заходів. Найімовірніше, це буде дуже доречним.

На початку тижня бажано не перевіряти почуття коханої людини на міцність. Це може викликати лише обурення і непорозуміння. Проявіть розумну стриманість. Чим палкіше ви розповісте про свої почуття, тим менше це оцінять.

Фінансове становище навряд чи буде вас влаштовувати, незалежно від його стану. Однак, не прибіднюйтесь, справи - не такі вже й погані, якщо не робити необдумані витрати. Солідні фінансові надходження очікуються у другій половині тижня.

 

Лев

Прагнення до самовдосконалення, під знаком якого повинен пройти цей тиждень, піде вам на користь. До його кінця ви станете дуже привабливою особистістю та ідеальним співрозмовником. Остерігайтеся фальшивих авторитетів, поруч з вами може бути чарівна, але обмежена людина або навіть обманщик. До думки інших варто прислухатися, лише тоді всі почнуть рахуватися з вами. Сприятливий час для вирішення житлових питань.

Ви зараз - сповнені сил та рішучості. Ви здатні зробити те, що ще недавно ніяк не вдавалося. Цей період чудово підходить для того, аби збільшувати спортивне навантаження, боротися зі шкідливими звичками. Якщо ви плануєте народити дитину - переходьте до практики, шанси на успіх - великі, як ніколи.

Можливо, у понеділок ви несподівано знайдете супутника життя, який змусить вас дещо переглянути плани на найближчий час. Четвер може поставити вас перед проблемою вибору: або особисте щастя, або успіхи у кар'єрі. Поєднати їх тепер навряд чи вийде.

Якщо вам запропонують попрацювати понаднормово і добре заплатять, чому б не погодитися? Коштів, як завжди, вистачить лише на найнеобхідніше. Коли ж виникне потреба у незапланованих придбання, вони випаруються.

 

Діва

Не варто витрачати надто багато часу на будівництво повітряних замків. Значно корисніше подбати про земне. Причому, можна використовувати найрізноманітніші методи, зокрема, й інтриги. Головне - увага до дрібниць. Бажано не показувати іншим своє нетерпіння, інакше всі справи можуть піти шкереберть. До кінця тижня ви зможете «перевернути гори». Збільшується ваш авторитет на роботі та вплив на близьких.

Дрібні проблеми зі здоров'ям, на зразок нежитю або зниження загального рівня енергії, можуть зіпсувати вам настрій. Вживайте вітаміни. До прогулянок треба ставитися обережніше. Частіше провітрюйте приміщення.

Можлива зустріч із першим коханням, з яким вас розвела доля. Це може знову збурити ваші почуття. Ви підкорюєте інших своєю красномовністю, чуттєвістю і чарівністю. Близькі будуть ставитися до вас із чуйністю.

Вам буде порівняно легко виконати зобов'язання, віддати борги, заплатити відсотки за кредитами. Будьте наполегливими, і, якщо вас не злякають труднощі, результати перевершать очікування. Плануйте ваші витрати, щоб у неділю не виник конфлікт у сім'ї через брак коштів.

 

Терези

У вас є чудова можливість визначити перспективи й почати реалізовувати масштабні плани. Рекомендовано проявити активність. Вас можуть потішити довгоочікувані новини. У середині тижня покладайтесь на себе, але й від допомоги не відмовляйтеся. У п'ятницю можуть відбутися втішні події в особистому житті. Вихідні проведіть у колі сім'ї.

Вашому здоров'ю може нашкодити ваша неврівноваженість. Суттєво збільшується ймовірність травм через необережність, зокрема, небезпечних не лише для здоров'я, а й для життя. Намагайтеся не сідати за кермо автомобіля, на якийсь час утримайтеся від занять екстремальними видами спорту.

Початок тижня обіцяє бути бурхливим. Вірогідні сварки, емоційне з'ясування взаємин і не менш емоційне освідчення у коханні. Четвер - вдалий день для примирення, субота - для відвертої розмови, яка дозволить усунути непорозуміння, яке і спричинило проблеми.

У найближчі дні корисно пошукати нове джерело заробітку. Ситуація цього тижня може вимагати від вас додаткових витрат. У п'ятницю нічого не можна сприймати на віру, особливо, якщо справа - важлива.

 

Скорпіон

Світ гідно оцінить всі ваші таланти і здібності. Досягти визнання і поваги вам допоможуть творче мислення, коректність і тактовність. У суботу особливо корисною буде прогулянка на свіжому повітрі, а також традиційні зимові забави: лижі, санки і ковзани. У неділю зосередьтеся на головному, інакше через другорядні дрібниці можете втратити «золоту рибку».

Ви можете реагувати на різні неприємності гостріше, ніж зазвичай, імовірні раптові напади страху і навіть паніки. Ускладнення у вигляді головного болю, безсоння, інших психосоматичних проявів не змусять себе чекати. Відмовтеся від чорного чаю і кави - вам зараз підходять розслаблюючі трав'яні настої. Увечері можна застосовувати ванну з ароматичними олійками.

Над вашою парою зараз - безхмарне небо. У суботу можливий приємний сюрприз від коханої людини, ваші заповітні мрії нарешті реалізуються.

Є ймовірність укладання вдалих угод, особливо у другій половині тижня. Ваші працьовитість і творчий підхід до роботи будуть винагороджені. Ви відчуєте ще більшу впевненість у своїх силах, що виведе вас на новий виток професійного успіху. Головне - рухатися вперед.

 

Стрілець

Цього тижня не рекомендовано змінювати звичну сферу діяльності. Якщо ви хочете просунутися службовими сходами, намагайтеся висловлювати свої думки ясно і коротко. Знайомі можуть посвятити вас у таємниці свого особистого життя, але краще нікому про це не розповідати. Середа - чудовий день для примирення і відновлення дружніх зв'язків.

У найближчі дні вам варто приділити більше уваги своєму горлу. Воно зараз уразливе перед інфекціями і травматичними впливами. Для вас важливо розмовляти неголосно і спокійно. На вулиці обов'язково вкривайте шию хусткою або шаликом; уникайте протягів. Корисне полоскання. Можна використовувати ромашку, кору дуба. Не вживайте занадто холодні або, навпаки, занадто гарячі напої.

Романтична зустріч із коханою людиною, невеликий подарунок для неї - все це принесе вам відчуття блаженства. Ви будете вдячні долі за такого супутника життя. Поставтеся доброзичливо до порад коханої людини, їй так хочеться привернути до себе більше вашої уваги.

У вас можуть з'явитися нові можливості непогано заробити. У вівторок вірогідні цікаві фінансові пропозиції, а в четвер будуть вдалими ділові зустрічі. Ретельно перевіряйте фінансову інформацію.

 

Козеріг

Не дозволяйте зловживати вашою сумлінністю. Не варто намагатися працювати за всіх і брати на себе всю відповідальність. Ймовірними будуть збої у планах, однак ви можете розраховувати на допомогу друзів. У четвер остерігайтеся надмірної імпульсивності у справах і потурання деяким своїм слабкостям. Будуть дуже своєчасними профілактичні заходи проти ліні. Проявіть співчуття до інших. Прагніть реалізувати все, що ви запланували.

У найближчі дні будьте обережнішими з прянощами і приправами. Ваш організм зараз не готовий нормально сприймати екзотичну кухню. Не експериментуйте. Чим простішими будуть страви, які потраплять до вас на стіл, - тим краще. Якщо хочете скуштувати щось особливе - спробуйте в'ялене м'ясо або заправте салат з відомих вам фруктів кефіром або йогуртом.

Деяка нервозність на самому початку тижня зміниться рівними і приємними стосунками. Середа і четвер будуть чудовими днями, але краще зберегти подробиці свого особистого життя у таємниці.

У середу вас можуть очікувати фінансові надходження, а в суботу - непередбачені витрати. Похід у магазини бажано планувати на другу половину тижня, але у вівторок краще не купувати щось серйозне і дороге.

 

Водолій

Не бійтеся нових починань, але при цьому реально оцінюйте свої сили, щоб не падати від виснаження. Занурюючись у роботу, не забувайте, що існують й інші сфери, які можуть вимагати від вас пильної уваги. У другій половині тижня ймовірна часткова зміна діяльності. Є небезпека застудитися. Їжте вітаміни. У четвер може надійти важлива інформація від керівництва. У суботу не бажано занурюватися в зайву метушню.

Можливо, ви будете постійно мерзнути. Проте, не потрібно відмовлятися від регулярного провітрювання, одягатися треба за погодою. Більше рухайтеся - займайтеся спортом, це «розжене» кровообіг і вам стане тепліше. Тренуйте судини. Найпростіший засіб - масаж.

У понеділок можливі ускладнення у ваших романтичних стосунках, тільки не звинувачуйте себе у всіх смертних гріхах, краще перечекайте цей момент. У четвер ввечері можливе нове знайомство, яке змінить ситуацію і додасть вам впевненості у своїй привабливості.

У п'ятницю не бажано ризикувати і прислухатися до авантюрних пропозицій. Можливо, керівництво відзначить вас як відповідального працівника.

 

Риби

Цього тижня ви зможете дізнатися багато нового від колег. У першій половині тижня на вас чекає успіх у справах, варто задуматися над додатковою роботою, яка розширить ваші можливості. Але є небезпека переоцінити свою значимість. Цей тиждень не надто підходить для того, щоб розповідати про себе, з ким би ви не розмовляли. У четвер будьте уважними при укладанні договорів, навіть касові чеки краще перевірити ще раз. У суботу насолоджуйтеся затишком і тишею.

Якщо ви дотримуєтесь неправильного способу життя, потураєте своїм шкідливим звичкам, ваше самопочуття погіршиться. Зараз - відповідний період для того, щоб оцінити, як впливають на вас режим, харчування, навантаження. Ще не пізно щось змінити у кращий бік.

На початку тижня самотність стане вашим приємним супутником, який дозволить проаналізувати свої почуття. У суботу краще не призначати побачення, а ось неділя, навпаки, буде більш ніж успішним днем для романтичних побачень.

Фінансове становище стабілізується. Протягом усього тижня вірогідні незначні фінансові надходження. Постарайтеся поводити себе розумно, не кидайте гроші на вітер. У четвер будуть вдалими покупки.

 

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers